Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Борац (Ч)!!!
Делије, сад је важније него икад доћи раније на утакмицу. У недељу одајемо почаст највећем од нас, напунимо Север пре почетка утакмице и одајмо почаст нашем команданту. Нек' Север грми свих 90+ минута, нек' командант буде поносан на своју армију!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
моменат кад се лагано подигла шеталица ...немам речи какав осећај, језа.  Заувек са нама!
Порука на огради Севера је све рекла о Зељи...А шта би данас Миловановићу да све сам уради и постигне онакав гол...Мене је изненадио,имајући у виду приказане игре из предходних утакмица.
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Слике...
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...1/CZ_borac
(11-21-2010, 08:13 PM)фрактура link Wrote: моменат кад се лагано подигла шеталица ...немам речи какав осећај, језа.  Заувек са нама!

Истог тренутка су ме сузе обузеле.
Искључите ТВ, укључите мозак
Добра утакмица, и солидно навијање. Већи део је посвећен нашем комаданту, са трибине Браниславу Зељковићу, и то са разлогом. Шеталица ме одушевила, као и песма "Добро знај".
Можда је недостајала бројност. Али у првом полувремену бокови Севера прилично сморени.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
"Добро знај, да увек ту сам ја..."
"Комадант је заувек са нама"
"Делије Делије ајмо сви у глас Бранислав Зељковић заувек уз нас"
"Ђенерале, ђенерале, нек је твојој мајци хвала..."

Само неке од песама уз које смо одали почаст највећем међу нама... Остаће као такав заувек ту! А оно подизање шеталице је нешто невиђено до сада... Као да нас је поздравио и дао до знања да је и данас био ту!

Већи део утакмице, кореографија, нови графит/слика, црни флор на делу трибине ка истоку, застава Делија на пола копља, били су посвећени преминулом команданту, једном од оснивача Делија, легендарном Бранимиру Зељковићу - ЗЕЉИ! Наравно, све је почело минутом ћутања... Бог да му душу прости...

Кореографија са шеталицом на којој је ратна слика Команданта, и порука на огради Људи као Ти, никад не умиру! Испод крова порука, коју смо имали и на Карабурми... Команданте Зељковићу Северна армија је уз тебе! А Добро знај отпевана тако искрено и непоновљиво, као никада до сада...Можда је било гласнијих издања ове песме, можда смо је у ситуацији када нас је било више певали, али овако моћно и искрено - никада!

На репертоару, готово да су биле песме које би и сам Командант пожелео да се певају... Оне у којима бодримо Звезду, тражимо гол и оне патриотске... Не бих неке да издвајам посебно, само ћу споменути да након дугог певања Але але але о, ајде Звездо сад на гол, пада и тај толико жељени први гол којим смо пробили одбрану противника... После је све било лакше!

Имамо још два кола до краја полусезоне... Следећи викенд, у суботу, идемо у Суботицу... Не сме да се понови (бројчано) издање од прошле сезоне... А након тога на наш стадион долази Војводина... Идемо Делије, масовно и за победе!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
И опет проблем сликања!Каква је оно прва фотографија???КОреографија је у централна два сектора на северу а човек који је фотографисао је успео да ухвати малтене пола запада на слици и почетак истока!???Дал уопште зна тај што је сликао шта је сликао???Пошто на оној слици да нема шеталицена северу не би ни знао шта је сликано!Ајде бре више...или се научите да сликате или немој овакве слике да постављате...дал је могуће да из кола у коло иста прича???
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: yanknburn, 1 Guest(s)