Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Борац (Ч)!!!
Недеља 18 часова, наша кућа!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
[Image: 15hfm2o.jpg]
Термин ми се уопште не свиђа. Зар није управа могла да стави да се утакмица игра у суботу у исто време? Негативно ће се одразити на масовност трибинe то је сигурно имајући у виду да је Аранђеловдан. Није ми јасно како је могуће да о томе не воде рачуна ни мало !!! Ајде што овај идиотски савез не води рачуна, али да клуб који сам може да одреди сатницу о томе не размисли и не поведе мало рачуна то ми уопште није јасно.
Кокеза лопове !!!
Слажем се. Субота је увек бољи терним од недеље. Доказало се много пута да највећу посету имамо када се игра суботом у вечерњем термину.

Надам се да ће променити дан одигравања, ако је икако могуће, али и ако не промене, зна се - СВИ НА МАРАКАНУ !!!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Ево нпр мени се термин свиђа, ја суботом радим, недеља ми је увек слободна и више ми одговара недељом. И шта ћемо сад? јел сад свако треба да се јави и да објасни да ли је боље субота или недеља?

Ко хоће да дође доћи ће, ко неће неће? Аранђеловдан није Васкрс па да се на исти начин прилази том дану. Онај ко треба на славу а хоће да иде на утакмицу, најопуштеније може да стигне на обе стране! Уместо да мрачите, боље позовите некога са собом и решен проблем!

Дакле, ви уместо што сте куцкали небулозне негативне коментаре које ће само могуће још некога сморити да не дође, боље да сте послали 10 смс-ова друговима, сигуран сам да би некога анимирали да дође!!!
Стварно сте ви људи чудни, те не ваља кад је радни дан, те не ваља кад је нерадни, те не ваља кад је 13 часова, те не ваља кад је 18 часова, те овај је празник, те онај је празник. Па зар сте толико неспособни да не можете да се огранизујете и одвојите пар сати за утакмицу??? Не може ни једна утакмица да прође без гомиле нептребних постова, беспотребно се прави тензија и траже неки глупи изговори. Уместо да нађете начин да доведете већи број људи, ви својим писањем стварате контра ефекат. Прича око термина је завршена! Утакмица је у недељу у 18 часова, врло битна утакмица, једна од три можда пресудне у овој сезони, само победа нам одговара и зато свако од нас мора да да СВЕ од себе да помогне овима доле на терену. Идемо Делије!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(11-16-2010, 11:43 AM)николаБГ link Wrote: Ево нпр мени се термин свиђа, ја суботом радим, недеља ми је увек слободна и више ми одговара недељом. И шта ћемо сад? јел сад свако треба да се јави и да објасни да ли је боље субота или недеља?

Ко хоће да дође доћи ће, ко неће неће? Аранђеловдан није Васкрс па да се на исти начин прилази том дану. Онај ко треба на славу а хоће да иде на утакмицу, најопуштеније може да стигне на обе стране! Уместо да мрачите, боље позовите некога са собом и решен проблем!

Дакле, ви уместо што сте куцкали небулозне негативне коментаре које ће само могуће још некога сморити да не дође, боље да сте послали 10 смс-ова друговима, сигуран сам да би некога анимирали да дође!!!
Наравно да не треба сад свако да се јавља и да објашњава шта жели, и да ли је боља субота или недеља. Само кажем да је у овом случају боље да се игра у суботу због великог хришћанског празника који се прославља у недељу. Немој погрешно да ме разумеш али ја Васкрс и Аранђеловдан не раздвајам и оба празника за мене представљају велику светињу а сигуран сам да их и ти не раздвајаш и да и теби значе колико и мени. И ја такође радим у суботу као и ти, и укнапиран сам са временом и више ми одговара недеља, али не причам само у своје име него и у име осталих који рецимо славе Светог Архангела или иду на славу.  Онај који иде на славу ''можда'' и може да стигне на обе стране, али онај који слави славу чисту сумњам да може да усклади и једно и друго, а таквих није занемарљив број. Дај Боже да грешим али може се одразити на посету, а узми у обзир и велики број навијача из унутрашњости. Није ми уопште била намера да мрачим, смарам или да некога одговарам од доласка на утакмицу, само сам изнео своје мишљење у вези термина одигравања, јер не бира се термин између среде и недеље већ између суботе и недеље. И алтернатива постоји, уствари постојала је али је дефинитивно одређено да се игра у недељу. А што се тиче анимирања људи и свега осталог што прати навијачки живот, веруј ми да ништа мање нисам урадио за трибину од тебе или било кога од нас свих којима је Црвена Звезда и наша трибина у срцу.
Кокеза лопове !!!
Нико не може да пореди Васкрс, или Божић, ни са једном славом, нарочито не у контексту утакмица. Мора да се направи разлика између празника које слави цела Србија и сви Срби и празника које слави одређени број Срба. Сваки дан је неком слава, неке су мање неке су веће, не видим препреку у одласку на стадион чак и ако ти је слава.. Ја лично славим светог Николу и да се утакмица игра 19ог децембра био би на утакмици.

Разумем да је неко домаћин у својој кући, да му цео дан долазе гости плус да је из унутрашњости па да не може да стигне све.  Али толика  трибина ће издражати ваљда једну славу и одсуство због ње у најгорем случају 5 посто људи!

Безвезе дрвимо, ништа се не решава овом причом!

и зато

СВИ НА МАРАКАНУ!!!!
Постови који се скренули са теме су побрисани кад већ не знате да се контролишете...
Данас је преминуо наш командант, Зељо почивај у миру! Значи ни један једини инцидент не сме да се деси! Ако никако другачије одацемо му почаст, тако што цемо одрати грла!
и кад' је радост и када је бол...

Forum Jump:

Users browsing this thread: