Threads: 164
Каква спрдња са радовцима на полувремену
За два сата биће петоминутни снимак, наравно са укљученим вређањем шиптарског пацова!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 38
По мени је најјача грмљавина била уз песму ''И литар сперме...'' нешто мало после гола. Додао бих још и да се Кристић Делијама одужио тиме што је међу нас бацио своју кравату. Такође поновљене су и овације Адију после утакмице. Занимљиво је било и прво појединачно прозивање нашег голмана, што је касније прерасло у скандирање ''Стамени, Стамени...'', на шта се овај поклонио трибини. Можда зајебанције овог типа и нису тако лоше, а све у сврху стварања још веће повезаности између њих доле и нас на трибини.
(11-14-2010, 07:00 PM)Red Star Forever link Wrote: На улазу гужва, пуштају по 10 људи, детаљан претрес, жандари коректни, ако се тако може рећи за њих...
Јаче је од мене, морам рећи и ово!

У тренуцима док смо чекали у досадном реду поједини момци су смислили песмицу за жандарме не би ли мало развеселили нервозну масу. Текст иде овако:
''Ваша деца биће гејОви, гејОви, гејОвииии...
А наша?
Наша деца биће у Ђенови, Ђенови, Ђеновиии'' ;D
Стварно ова напета атмосфера која се прави на многим утакмицама из Делија уме да извуче увек оно најбоље, духовите досетке, коментаре, песмице...
Threads: 2
(11-14-2010, 07:00 PM)Red Star Forever link Wrote: Иако су до тада и они имали сасвим солидно навијање, сви који су били испод њих у другом полувремену, кажу да се нису чули... Јебига... Боли!
Ја сам био између вас(нас) и њих и могу да потврдим да смо били гласнији сво време! Колико сам могао да видим били смо бројчано слабији и опет смо грмели... Људи јел може неко да ми потврди шта се то дешавало након завршетка утакмице, да су нас гађали неком пиротехником? Журио сам нешто па сам изашао минут пред крај. Начуо сам да је и метар од Лукића пао један топовски? Јел су то неке дезинформације?
и кад' је радост и када је бол...
Threads: 0
Нису дезинформације.Гађали су нас са 2 бакље и јесте бачен "удар" који је експлодирао код ложе
Администрација: Јави ми се на ПП
ЗАКОН И МУРИЈА ХОЋЕ ДА САВЛАДА ОНО ШТО ЗВЕЗДО ТЕБИ СМО ДАЛИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА!!!
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 3
...а нико да спомене наше пјетлиће и њихову побједу над Јасеницом (Јабланом, не знам како се зове клуб већ?!), и подршку која је њима дата прије ове са Радом... "биће с` вама Лига шампиона" ;D...
и да питам надлежне дал имају слику "мале бакљаде" са те утакмице? !

...може на пп....
Утисак утакмице са Радом "малени су пролази кроз шипке, ал` и то нас не спријечава"
Threads: 0
![[Image: 222ar.jpg]](http://img844.imageshack.us/img844/964/222ar.jpg)
Пред крај утакмице...
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......