11-13-2010, 12:27 PM
Рад - Звезда
|
11-13-2010, 01:01 PM
Кад ће да буду пуштене карте у продају ???
11-13-2010, 07:51 PM
(11-13-2010, 01:01 PM)svudagrmiokolo link Wrote: Кад ће да буду пуштене карте у продају ???слика говори више од речи...
Бог можда хоће народ не сме да вам опрости,после десет дугих година све гласније чује се "Спаси Србију,Спаси Србију и уби се",Слобе више нема следећи си Борисе,уствари немој,одлази,склони се.......
11-13-2010, 09:18 PM
Јел пуштају у продају карте, за оба каФеза, ил само за један?
11-13-2010, 10:14 PM
карте су подељене како не схватате, нема у продаји.
11-13-2010, 11:59 PM
11-14-2010, 12:17 AM
Значи тих 500 људи што су сутра у кавезу нека дају све од себе, да звучи као пар хиљада! Ја сам се снашао, купио карту за део поред. Препоручујем то осталима да сутра на њиховој благајни купе карту за део поред, па да пробамо да оформимо неки мањи коп. Типа као у Лучанима.
и кад' је радост и када је бол...
11-14-2010, 04:32 PM
Могло је и боље... Победа на терену а и на трибинама.
Слике: http://www.oaza.rs/sport/delije/index.ph...d=1&id=683
и кад' је радост и када је бол...
11-14-2010, 07:00 PM
Већ другу сезону за редом покушавају да нас избаце са малих стадиона, да нас не буде више него "домаћих" навијача али не иде... На Бањици данас званично 500 Делија, а реално пар хиљада... Што у кавезу, што на трибини испод ех цигана...
На улазу гужва, пуштају по 10 људи, детаљан претрес, жандари коректни, ако се тако може рећи за њих... Нажалост, комплетирали смо се тек крајем првог полувремена... И тако ће бити и даље на свим стаадионима на којима постоји један или један и по улаз... А такви су сви сем Маракане! Упрвом полувремену, с обзиром на околности, солидно издање, доста наших песама, пар прозивки упућених форсима, И литар сперме то је права доза, Ти пуши к...ц раде, запаљена два шала... А на полувремену, подсетили смо их на догађања из Кумодража и са Бановог брда... Иако су до тада и они имали сасвим солидно навијање, сви који су били испод њих у другом полувремену, кажу да се нису чули... Јебига... Боли! Други део игре, "Север" мало живљи, форсиране и нове песме, а ако се не варам управо уз Све што сад хоћемо је, пада и једини, победоносни гол!Одлично се отпебала и На Маракану стигла је онаааа... На терену доста варница, играли смо са играчем мање, искључен је и Кристић после негодовања након једног недосуђеног прекршаја... Приказано је много више хтења и борбености него раније... На крају играчи испраћени аплаузом и поновљеном поруком: СРЦЕ НА ТЕРЕН! Идемо Делије, следе нови изазови, следећа утакмица је на Маракани, мора да нас буде највише до сада!!! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
11-14-2010, 07:26 PM
Додао бих само да се на крају утакмице скандирало борхану...
Нећу ништа да прецизирам да ме не би погрешно схватили, али обратите пажњу на ограду.
Мислим, дакле не верујем медијима.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)