09-18-2010, 11:25 PM
(09-18-2010, 08:54 PM)KizaLion link Wrote:Какав сам видео спремио.. биће за сат и по два
Одужи се тих твојих два сата а и мој одлазак у кревет

У сезону нову креће група верних Делија!
Звезда - Јавор, сви на Маракану!
|
09-18-2010, 11:25 PM
(09-18-2010, 08:54 PM)KizaLion link Wrote:Какав сам видео спремио.. биће за сат и по два Одужи се тих твојих два сата а и мој одлазак у кревет ![]() ![]()
У сезону нову креће група верних Делија!
09-19-2010, 06:29 AM
Јебене железнице србије.Вечерас хаос после гола,а до гола онако средње,млако навијање.Корео покидао,испрозиван караџић више на онако спонтан начин и опет је север дао гол !!! Она димњада на старту одлична,једина замерка је можда непевање песама за космет . Следи баново брдо па после концерт,на летцима све лепо објашњено !!!
09-19-2010, 06:36 AM
Најупорнији су дочекали клип ! Сад на спавање
![]()
09-19-2010, 06:37 AM
Клип је био готов у 4 ујутро.. међутим прикунтало ми се
![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
09-19-2010, 09:25 AM
Посета солидна 12.847 очекивао сам више,навијање одлично до некиког 70 мин и онда кад нам је било нај потребније мало смо посустали.Како се ближио крај почиње са појачањем песме и опет по ко знакоји пут ДЕЛИЈЕ доносе гол.Корео ВРХ
![]()
09-19-2010, 10:50 AM
(09-19-2010, 06:29 AM)KocoBo-Cp6uja link Wrote:једина замерка је можда непевање песама за космет . Певано је за Космет, пред сам почетак утакмице. ![]()
09-19-2010, 10:54 AM
15 пута сам премотавао овај снимак и моменат кад падне гол, оно је просто фантастично, увек запазим неки нови моменат.
Пар тренутака самртна тишина, то је оно кад лопта лети, поглед 12.000 људи прати једну лопту, сва срца куцају само за једну ствар, да та лопта нађе пут до мреже, и онда БУУУУМ...експлозија радости, среће, ината и беса због оних чобана доле, све се то помешало...и онда кад су се сви мало консолидовали, креће она пркосна песма, која може и мора да постане симбол наше непрекидне борбе за враћање Звезде на стазе старе славе, и која по мени најбоље осликава непобедиви дух Звездаштва ...Оооооо Звезда! Оооооооо Звезда! Север се буквално сјединио са тереном и дешавањима на њему, прати се игра свих 90 минута, то је поред бројности још један корак даље ка савршенству коме тежимо...Замислите да доле имамо пар чаробњака са лоптом, и неку атрактивну игру, шта би тек онда било на трибини 8) Сад предстоји нови изазвов, проблем кашњења, да од првог минута крене карневал у пуном и најјачем саставу, али нема сумње да ће се и то у догледно време исправити. Јер са нама се може све што се пожели! ИДЕЕЕМО ДЕЛИЈЕ!!!
09-19-2010, 11:41 AM
"Носи говна напоље" - ово сигурно нисам певао неких 10 година, драго ми је да су се неке ствари вратиле.. спонтаност!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
|
« Next Oldest | Next Newest »
|