09-03-2010, 08:59 PM
Ако би неко могао да уради слику за плакате.
Eво како је изгледао плакат за последњи концерт на Маракани.
Eво како је изгледао плакат за последњи концерт на Маракани.
![[Image: 879koncert1.jpg]](http://hosting05.imagecross.com/image-hosting-th-03/879koncert1.jpg)
Jeдна је Србија!
03.10. Концерт за Космет!!!
|
09-03-2010, 08:59 PM
Ако би неко могао да уради слику за плакате.
Eво како је изгледао плакат за последњи концерт на Маракани. ![]()
Jeдна је Србија!
09-03-2010, 10:04 PM
Не треба правити још никакве плакате, треба сачекати да се објави листа извођача па тек онда може да се ураде и плакати и најава.
09-07-2010, 08:33 PM
Ево уочи концерта смо покренули акцију која креће сутра 08.09.2010 у општини Стара Пазова тачније у Бановцима...
![]()
У сезону нову креће група верних Делија!
09-07-2010, 08:37 PM
(09-07-2010, 08:33 PM)Јури Бојка link Wrote: Ево уочи концерта смо покренули акцију која креће сутра 08.09.2010 у општини Стара Пазова тачније у Бановцима... ![]()
У сезону нову креће група верних Делија!
09-07-2010, 09:25 PM
Свака част за акцију, идемо људи ко хоће да помогне нек' се прикључи акцији!
09-09-2010, 08:06 PM
Полако скупљамо, колико скупимо-скупимо...видећемо колики ће одазив бити народа овде. Даћемо и свој допринос напаћеној браћи и сестрама са Космета!
Ајмо људи, имамо још мање од месец дана до концерта, покрећите акције у својим местима, да прикупимо што више можемо одеће и хране...!!! Не будите лењи, нашег мало труда њима ће помоћи да дочекају зиму! ОКУПИРАНА ЗЕМЉО ВОЉЕНА, НИЈЕДНА ТЕ СЕ ДУША НИЈЕ ОДРЕКЛА!!!
09-09-2010, 08:17 PM
(This post was last modified: 09-09-2010, 08:19 PM by Благоје Јовов.)
(09-07-2010, 08:37 PM)Јури Бојка link Wrote: [quote author=Јури Бојка link=topic=3861.msg83245#msg83245 date=1283891591] ![]() [/quote] Ех да си раније рекао па и изложбу да направимо... Quote:Драги суграђани Бела Паланке због тренутних дешавања на Косову и Метохији,као и због целокупне ситуације одлучили смо да направимо хуманитарну изложбу у центру града 10.09.2010 од 10-15 часова код фонтане под називом" Косово и Метохија -уживо"
09-09-2010, 09:42 PM
Најбоље је да отворите нову тему, јесте да је везана за концерт али угушићете ову...
Нека ми не замере поштоваоци Миловановића,критичари Тошића,пљувачи Коромана и сви заједно обожаваоци Ђорђевића,али Делије ово је најважнија утакмица ове сезоне,не нисам погрешио тему,мислим баш управо на концерт.Ако нешто Делије представљају поред верности и фанатичности то је партотизам,осећај за помоћ,храборст е то је Делија,једном речју витез у овом савремеом свету,Јако је важно да ово одрадимо ваљано,у духу православља,не у инат некоме,не да покаћемо неком какви смо,него да пре свега покажемо себи ко смо,да помогнемо нашој браћи.да утабамо темеље понашања,вере и осећаја хуманости генерацијијама које долазе на север.Ово је онај треутак,кад са неким причаш а он ти каже ааа па ти си Делија,а теби поносно заигра срце,не зато што нам је коп све већи и већи,што имамо све боља и боља издања,не што се запалимо у трансу и водимо младиће до победе,него баш због овога,због ове теме,због овог концерта.Зато и само зато молим вас,немој да запиткујете ко ће певати,а дали ће овај или онај,а што ова, или она што нија она трећа.То је не зрело,таква питања постављау људи баш исти они којии долазе на трибину ради нечега другог само не због клуба и групе.Тог дана,ко год да свира,ама мени је не битно.Идем да слушам 120 минута тишине и крај.Да,да и 120 минута тишине бих слушао,не треба ми ни Цеца,и Бора нити 357 мени треба и дајем све то за један дечији осмех,за пуштену сузу баке која ће имати шта да поједе,нема веће награде од те.
Делије,за мене је ово та дупла круна. Натопљења крвљу земљо моја Витешког оружја и последњег боја Оставити те саму, неће деца твоја. |
« Next Oldest | Next Newest »
|