Threads: 38
(05-19-2010, 11:18 AM)Darko link Wrote:Повела се нека дискусија на званичном форуму вреди ли наставити овако, да ли да идемо напред или назад ???
'Ајде, молим вас, немојте овде одговарати на ствари које су објављене на другом сајту, у овом случају званичном сајту групе. Ако неко жели да реплицира на нешто са другог сајта, нека се тамо и региструје и нека каже шта има. Ово говорим зато што је после утакмице у Суботици овде било неколико коментара који су што директно што индиректно реплицирали коментарима на Делије.нет-у.
Threads: 6
У праву су само сам чекао да видим хоће ли реаговати неко
Али ајд да кажем и ја своје мишљење... Сећамо се колико нас је некад било на трибини, говорим о времену кад смо играли нпр против неке тамо Сутјеске... хтели смо мобилизацију, да напунимо Север на свакој утакмици, то смо и урадили. Појављује се понекад мали недостатак у навијању због ''свежих'' људи на трибини, али зар то значи да треба да се вратимо на утакмице са 1000 људи? Или да следећи циљ буде да и ти остали људи схвате шта је Север? Неки људи се и жале на бројност у Суботици. Изгубили смо титулу, иако смо цело првенство били први, киша, ветар који је УБИЈАО на северу Србије, и опет нас је било, и опет смо одлично навијали, чак шта више не памтим скоро такво зезање на неком гостовању. Е сад можда се неко не слаже самном, али шта је ту је, моје мишљење да ће нам следећа сезона дати оно што нам треба, да ће довести ''манекене'' у ред.
Threads: 61
Некако најлогичнији пут је да се следеће сезоне врши едукација људи који су се појавили мобилизацијом тако да ће онда и они схватити колико је битно доћи у Суботицу, доћи на Карабурму, отићи у Ивањицу рецимо. Као резултат недовољне навијачкје свести десиле су нам се неке грешке, као што су мали број људи на гостовањима по БГ, лоше навијање у најважнијој утакмици сезоне, Суботица... У свим овим случајевима кривица није искључиво на новим људима, дешавало се да и стални људи закажу, као што неко рече, новима треба едукација, а старима тренинг да остану у форми.
Threads: 15
(05-19-2010, 09:35 AM)ЦЗБГ link Wrote:Хајдук из Куле није испао, испали су Млади Радник и Напредак Ма знам тебра, нажалост. Него рекох да нису "штеловали" 1:1 са Јавором - испали би...
Елем, јебеш спортске теме, ајмо овако:
На мене најјачи утисак ове сезоне оставила је прво мобилизација, друго то што се поједини (људи, организације) толико труде против Звезде и Делија да је то нехумано, а опет - пишају уз ветар бзвз...
Дакле, на првом месту ми је то што је мобилизација успела скроз. Даље, супер је што Делије идаље прате и све друге битне догађаје и теме (осим Звезде).
Када је преминуо блаженопочивши Патријарх - није се навијало на рукомету;
Парола која подсећа на невино страдале Србе 1999. год. на Звезда - Смедерево;
Бојотовано коло које се играло за Васкрс;
Даље, што се кореографија тиче и организације трибине - ту смо били и остали без премца...
Ма све се уклапа ове сезоне. Мислим, све је добро испало по мени...
Такође, да се још једном осврнемо на однос управе и Делија = ПОХВАЛЕ и за то!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Threads: 1
Threads: 2
(05-25-2010, 08:44 PM)Neca link Wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fudb...21575.html Да, да, да ... сад кад су нас изваћарили за титулу. Бандитска посла !!!
Кокеза лопове !!!
Мала исправка, рукмет се играо у Шумицама, а не на Бањици
Али свеједно, јако добар резиме. Е овако, ово је била једна од најбољих сезона икада одрађених, што се навијачког дела тиче. Бројност људи на трибинама, кореографије, ма све! Не могу а да се не осврнем на онај догађај са полуфинала купа. Заиста нам то није требало, ми се јесмо оградили од тога, али то је учинио један од оних које смо до јуче називали братом. Не може се променити историја, па тако ни то, али ми се можемо променити. Надам се да ћемо се из овога извући као што смо се пре лако извлачили из невоља. Не требамо то заборавити, чак напротив, нека нам то свима буде у подсвести, кад год будемо одлазили на стадион. Нека се тако нешто више никада не понови!
Threads: 61
Морам да напоменем једну ствар које сам се сад сетио. Покушај вођења навијања без мегафона и разгласа на купу против Офк-е, по мени је сасвим добро било за први пут и мислим да би требала то да форсирамо од почетка следеће сезоне.
Threads: 0
Мислим да је ово што играмо прву утакмицу у сезони ''европску'' одлично!
Зато што ће на самом почетку бити Север пун....и редовних и новијих који углавном долазе само на утакмице које се играју на Мари...
Многима су сметали и свашта се писало....мислио сам да тад није било време да се тако пише јер смо били у залету...али сад је право време за неку ''акцију''.
Коначно би требало да се повуче нека црта и каже јасно и гласно шта се очекује од њих када дођу.Односно да им се објасни шта им је задатак и обавеза ако желе себе да називају Делијама!
Не смеју то бити само летци...већ директно да директније не може бити!
Лепо дошао си да гледаш европску утакмицу са Севера...е па не може...првих 15 минута сви доле да седну и тишина док се не објасни пар ствари са разгласа!!!
И било је много предлога...рецимо онај да се направи неки транс и окрене према трибини...
После 15о минутног говора вође и неког транса намењеног нама самима(као да смо ретарди) ако неко (нпр.)извади фон и почне да снима...
Мислим јбг немам ни ја неки ''стаж'' па да паметујем ал и ћорав би видео да код многих новијих то више није ни незнање већ чист безобразлук и дебилизам.
Е сад не знам ни шта сам написао...у суштини хтео сам да кажем да је прва утакмица прави тренутак да се рашчисте(појасне) неке ствари.
Певање без разгласа наравно!
All Conductors Are Bastards
О овој сезони има много тога лепога да се прича .... Од Јагодине до Суботице ... За кореографије ове сезоне немам речи , момци су се трудили да сваку утакмицу ураде нешто ново и да наша трибина из утакмице у утакмицу изгледа све лепше како на Маракани тако и на гостовањима . Што се тиче певања ове сезоне било је и успона и падова (што је нормално) . Бубњари су били на највећем нивоу до сада . Иза нас је једна од најбољих ако не и најбоља сезона до сада .
|