Threads: 0
(04-21-2010, 01:08 PM)Џукац link Wrote:Из Врбаса до Куле шинобус иде на сваких 1 сат,а пешке ко има кондиције 4 км је раздаљина. Раздаљина је нешто више од 8 км, али је равница и доста је лакше шетати него по Бг-у. Мене је исто тако неко зајебао кад је била утакмица у Челареву, ја мислим прошле сезоне, па сам се распао док сам дошао пешке
Threads: 83
Немој случајно да неког данашњи пораз поколеба у одласку у Кулу! Сад је најбитније, сад смо најпотребнији, требају нам све победе до краја, а без Делија и сами видите да је јако тешко! Дефинитивно ће се све решавати на дербију, а дотле и после тога морамо све да победимо... Стога, Кулу морамо да преплавимо!!! Ко себе сматра Звездашем, Делијом, има обавезу да се појави у Кули!!! Сад или никад, СВИ У КУЛУ!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 61
Ево мало симболике.
"КО ЈЕ СРБИН И СРПСКОГА РОДА
А НЕ ДОШ'О НА БОЈ НА КОСОВО
НЕ ИМАО ОД СРЦА ПОРОДА
НИ МУШКОГА НИ ДЕВОЈАЧКОГА
ОД РУКЕ МУ НИШТА НЕ РОДИЛО
РУЈНО ВИНО НИ ПШЕНИЦА БЕЛА
РЂОМ КАПО ДОК МУ ЈЕ КОЛЕНА !"
Threads: 9
04-21-2010, 08:01 PM
(This post was last modified: 04-21-2010, 08:24 PM by Darko.)
Званичан сајт
[sup]Изгубила је Звезда данас и меч и прво место, али сигурно није изгубила вољу, жељу и мотив да се кроз преосталих пет мечева врати на позицију на којој је била већи део сезоне.[/sup]
Ово нека свима нама буде звезда водиља до краја сезоне.Прва битка је у Кули,нека грла изгоре !!!!!
Макар толе затварао Маракану још 50 утакмица, Љубав према Звезди нам не може одузети
Threads: 38
У целој овој причи ме радује једна ствар. Јуче, непосредно по завршетку утакмице, сам добио неколико позива другара, Звездаша, који уопште нису из наше приче и који говоре да је сад битније него икад отићи на гостовање. Што је још јаче и они се цимају, зову своје другаре да се крене. Дефинитивно су нас очеличиле оне две неуспешне сезоне и подигле Звездашку свест на много виши ниво. Људи су почели да осећају кад и шта треба да се уради. И зато, свако треба још више да ради на томе да нас у недељу буде у Кули као никад до сад! Хоћемо титулу? Е 'ајде сада да изгинемо за њу!
Threads: 8
Quote:МУП одлучује о утакмици у Кули
Б. Ц, 22.04.2010 20:50:17
УПРАВА Хајдука из Куле затражила је од Заједнице суперлигаша да се утакмица њиховог клуба против Црвене звезде (у недељу од 15 часова) игра без присуства публике! У допису који је упућен и на адресу ФС Србије и Министарства унутрашњих послова, наводи се да клуб није у стању да гарантује безбедност гледалаца и актера на стадиону, те из тог разлога тражи да трибине буду празне.
- Добили смо захтев Хајдука да против Звезде играју без публике, јер не могу да гарантују довољну безбедност. Они траже од нас да донесемо такву одлуку, али ми као Заједница, нити ја као комесар немамо те ингеренције
- поручио је Бранислав Делић.
Једини који може да затвори стадион Хајдука је - МУП Србије.
- Само МУП може да забрани долазак публике и ми смо затражили њихово мишљење, на које очекујемо одговор у најкраћем року јер се меч игра већ у недељу. Та одлука мора да се донесе раније на основу извршене процене, а не на дан утакмице. На полицији је да утврди да ли може да се игра у присуству публике и на који начин. Али, сматрам да ту нема места за било каква ограничења и да дуел Хајдука и Звезде треба да се одигра нормално као и сваки други. У питању је интерес фудбала, а то су свакако гледаоци на трибинама - каже генерални секретар Заједнице Миодраг Јанковић.
Управа Хајдука, на челу с финансијером Николом Џомбом, очигледно је желела да искористи тренутак када је Звезда оштро кажњена од стране ФСС, али се поставља питање како у Суперлиги може да се такмичи неко ко унапред тврди да не може да организује утакмицу.
- То већ не знам, али тражио је Хајдук исто и прошле године пред меч са Звездом. То што је Звездин стадион сада затворен је казна за оно што се десило на том објекту и нема никакве везе с утакмицама на другим теренима - каже комесар Делић.
ЗВЕЗДА ПРЕСТРОГО КАЖЊЕНА
НА питање да ли би било праведно да поред казне од пет мечева на празној “Маракани” Звезда буде санкционисана још једном утакмицом без навијача, Делић има јасан одговор:
- Сигурно да не би било праведно. Звезда је и овако престрого кажњена са пет утакмица без публике - истакао је комесар за такмичење Суперлиге.
Постоји ли већи мотив од овога ? ??
Па у мени толико кључа да бих препешачио до јебене Куле!
Threads: 38
04-22-2010, 08:06 PM
(This post was last modified: 04-22-2010, 08:11 PM by KocoBo-Cp6uja.)
На ово се уопште не треба обазирати,нити давати икакав значај,чиста провокација.Из поузданих извора сам чуо да је карта 800 динара,што ме је пријатно изненадило,нису мале паре,али опет како смо се надали. . . . Према томе,немој да неко чека полувреме да уђе за џ,дајте говнету 800,ипак игра ЕВРОПСКИ И СВЕТСКИ ШАМПИОН,дођите,уђите на време да помогнемо нашим фудбалерима,јер без 12 играча нису ништа,купујте карте и за запад,улазите,идемо делије,КУЛА НАС ЧЕКА,ОДАЗОВИ СЕ И ДОЂИ !!!
Threads: 28
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Наша Снага Свима Је Проблем Највећи [/size][/size][/size][/size][/size]
Threads: 1
Па ништа није немогуће да се игра без публике е у том случају наш клуб нетреба ни да излази на терен,па да видимо дал имају муда да казне клуб који има пар милиона навијача.Кула мора пасти и редом сваки следећи противник.Пошто нећу моћи да идем у Кулу јер сам тог дана код шурака на свадби који игра за Јавор реците ми ком играчу из његовог тима да ј...м кеву.
Администрација: Нек' овај твој ГЛУПИ пост стоји овде још неко време чисто као пример људске глупости. Одмори мало што се писања тиче иначе ћеш на дуготрајни одмор од овог форума...
Threads: 0
Било не поновило се а све Ми личи да ће бити и ове сезоне:
Док су Караџић Ђурић и остали на Власти попут Дачића и Тадића Ја у Првенство не могу да верујем .Партизан намешта сваку текму и пребацује на Звезду да Она намешта !!!!!!
Надам се да ћемо проћи Хајдук из Куле !!!!!!!!!!!!!!
|