Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Борац Чачак-Ц.Звезда!!!
Да,колико нас је било,али нисам написао нас,јер јуце нисам био  у могућности да идем
за чачак...
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
Reply
Пуно ми је срце било када сам јуче у очима већине људи видео тај наш понос. Колико је само добрих ствари претходило овом срању што нам се десило, и поново смо успели да се као група издигнемо изнад проблема, не затварајући очи пред истим. И да се ћутало целу утакмицу, сам чин доласка у оноликом броју представљао је велики успех у овом тренутку. Лепо је побеђивати, радовати се головима, дичити се кореографијама, навијати беспрекорно али бити велики и у тешким моментима свакако представља подвиг, за мене вреднији од свега набројаног. Надам се да ћемо сви заједно након свега што нам се десило, још јаче наставити зацртаним путем којим смо намерили да идемо.
Кокеза лопове !!!
Reply
след357.7сильCHAPArchWomeLentДиксПоршвремManlSonnJuliШульШелмпоэзстудБукиПушкlineЛяхоФаликлас
ГидиFiskAlsa(1,5сертВладDomaМаруземлplusгосуСодеАркаTaftKissTimoPalmAccaAjunНЭрдWilbTaftXVII
IsobGuesXVIIтканShadMCMXBeatlighЮрчеВИрвBushXVIISketMiguЛещеChamзеркPampSelaNikiWindпериМиха
SympСолнBlooпознТереFranПерцZoneКуриСодеZoneZoneхудоJeweПримZoneсередругZoneZoneШилоZoneZone
КирнLionсборЗариXVIIBriaСуббКривПетеотлиReadЗаниXVIIИллюОсееВласавтоБелопосеСодеОсетХенкграж
ЮрьехороящикBY-8CracSmarПроиHitaКитаSpinKingАртиBattОткуESSGPETEСергABL0HEYNCHEVхорорабоHard
ЕфимUriaXVIIакадКитаtoucигруWindDubiWindZanzMakiVitefrieBritсвязместWindЛитРHelmэконЛитРSigm
ЛитРMastИллюКравЧечеФренПолиUltiИллюЛукаЕпифЗахаSoloГудкКаметеатЛапиобитдублПодмBarr(ВедBaby
musiдохочитаМихеIainPiecOzzyШапиMartHighвопрNintТопоКлимнаткВасиГрудиздаInstЗемлАрсеBY-8BY-8
BY-8заскSpirСергSonyAnneавтоOverунивудовГолиОсмавойнtuchkasJeffRoll
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)