Threads: 14
Нећу пуно да улазим у вези поменутог догађаја са куп утакмице али би само хтео да нагласим да се толико доброг урадило за последњих пет година да нема сумње да све то може и треба да засени овај ружан и свакако осуђујући догађај на нашој трибини.Један сам од оних што 24 сата ради за добробит наше трибине и у моменту ми ово много тешко падне баш због толиког труда који и остали са трибине улажу да би све то подигли на највиши могући ниво по питању свега.Мало седнем,поразмислим и кажем себи да сада треба радити још више и јаче да би се овакви последњи трзаји нечега лошега на трибини скроз неутралисали за убудуће.Десило се па шта сада да радимо као што рече Туфи у свом посту врло је важно да смо готово сви истог мишљења поводом поменутог догађаја од обичног симпатизера клуба па до самог врха трибине што доказује да огроман број људи има праве и исправне ставове.Толико о томе а сада мало о следећем гостовању у Чачку.Идемо на ведрије теме и велику МОБИЛИЗАЦИЈУ да помогнемо првом финалисти купа нашем вољеном клубу да у једној од сигурно одлучујућих битака за титулу, нашом великом бројношћу и великом подршком умногоме олакшамо освајање толико потребна три бода.Браћа из ЧАЧКА,ИВАЊИЦЕ,АРИЉА,ЛУЧАНА,ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА,КРАЉЕВА,МРЧАЈЕВЦА,КРАГУЈЕВЦА,ПОЖЕГЕ,УЖИЦА и још неких места која су релативно близу Чачка треба да буду УДАРНА ПЕСНИЦА много велике бројности свију нас на трибинама Борчевог стадиона.Надам се да ће сектор иза гола бити тесан да прими сву нашу Браћу која се буде упутила ка Чачку тако да ће мо морати и за друге трибине да купујемо карте јер понављам ово је ЈЕДНА ОД КЉУЧНИХ УТАКМИЦА ЧИТАВЕ СЕЗОНЕ ЗА НАШ КЛУБ.Поменути догађај би сада требао још више да нас ојача и зближи у ЈОШ ВЕЋОЈ НАШОЈ БРОЈНОСТИ И ЈОШ ВЕЋОЈ БОРБИ СВИЈУ НАС ПРОТИВ БИЛО КАКВИХ НЕГАТИВНОСТИ НА ТРИБИНИ.Добијамо још већу снагу да КОРАЧАМО НАПРЕД још смелије и ЧИСТИЈЕ не давајући било какву наду другим трибинама и нашим разним непријатељима да ће имати прилике да се сладе некој нашој неслози..Сви за ЧАЧАК Браћо ДЕЛИЈЕЕЕ!!!
ПС-Модератори могу одмах закључати тему или брисати све постове који немају везе са поменутим гостовањем у Чачку.
Threads: 61
Делије, сутра нас чека велики испит, покажимо свима своју снагу, СВИ у Чачак!!!
Threads: 61
Утакмица је у 16:30, карте се купују на стадиону по цени од 300 динара.
Threads: 83
04-18-2010, 12:34 AM
(This post was last modified: 04-18-2010, 12:36 AM by Red Star Forever.)
И када су сви очекивали да ће нас оно што се десило у среду вече вратити много корака уназад и порушити све оно што се дуго стварало, "душмани" се томе и порадовали, а ни ми само нисмо били сигурни за свукупно издање на данашњем гостовању, па су многи одустали из "ових и оних" разлога, ипак смо показали да је Север неуништив... Увек се ко Феникс рађа из пепела и након сваке невоље која га задеси одговара већом и већом бројношћу...
Пуна трибина данас у Чачку уз присуство свих Бг група и секција из осталих српских градова (подразумевам и ЦГ и РС градове)... И друге две трибине на стадиону крај Мораве су биле испуњене до последњег места, а на њима минимум половина Звездаша... Дакле, Звездаши и Делије већина данас у Чачку... Наговештаја за овако нешто је било и у току дана јер су аутомобили и комбији преплавили ибарску са свих страна...
Иако је на почетку било неколико застава на огради, договорено је да се данас исте не стављају на ограду и на тај начин покаже јединство групе и снажна жеља да наставимо где смо стали у моменту када се десило то што се десило... Борба за повратак Звездаша на стадион и борба за трофеје... И наравно жеља да се нешто слично више никад не понови!
Добар део првог полувремена је изгубљен на улазак, због строге и споре контроле, због кашњења и због једног јединог улаза на трибину... Али то на није омело да солидно запевамо у том делу игре... У другом полувремену је то звучало много боље и у неколико наврата је баш добро грмело... Неколико пута је чак пало и позивање истока и запада да нам се придруже, па чак и дозивање са истоком и то са сасвим добрим одоговором...
У стандардном репертоару песама издвојиле су се: Звезда ми је све, Дај гол, Хоћемо гол, Ајде играј и бори се, По зими киши сунцу снегу... Пиротехника је такође изостала овог пута, ако изузмемо неколико петарди... На крају, иако је завршено најнепопуларнијим резултатом, играчи су испраћени песмом којом смо показали да смо и даље ту до оба трофеја, а и без њих... Шампиони, Дупла круна оле и А ја сам цео живот свој дао њој Звезди Црвеној!
п.с. Надајте се и сликама, ускоро...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
само ме занима да питам где ћемо ми играти у среду ??? ???
БЕБЕ НЕК СЕ РАЂАЈУ,ПОРУКА ЈЕ СА СЕВЕР,НЕЋЕМО ДА СРБИЈА БУДЕ ЗЕМЉА ПЕДЕРА ! ! !
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Бројност одлична,по мени смо дали свој максимум у новонасталој ситуацији.Самим доласком у ЧаЧак у овом броју је показана нека врста рекције.Треба истаћи и да смо навијали без бубњева.
Играчима смо на крају показали да смо уз њих до краја и шта очекујемо.
Што се нас самих тиче,време ће показати.
Делије,свака част колико вас је било,после свега овога,ово је врх...само тако да наставимо..пребродићемо ми ово као и све до сада...
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
Threads: 1
(04-18-2010, 11:35 AM)Radowi link Wrote:Делије,свака част колико вас је било
Ваљда колико нас је било... Ако себе сматраш Делијом!
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!