Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Смедерево
Био сам добро је било,мозе још много боље...биће биће...
хајде...играј и бори се ..хајде...
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
Reply
Очигледно нисмо били на истој утакмици вама што је било лоше!!
Навијање што ја волим највише да кажем,до јаја! Спонтано,спонтано и опет спонтано! У скорије време север није толко био укључен у дешавања на терену,и тако френетично навијао! Спонтано бацање,ролни,паљење бакљи,стробова,димова...хаос на све стране!
Не знам за вас,ал мени је драго што наш клуб игра како игра,кад се сваку текму крљамо са противницима из наше лиге..кад се радујемо за гол против Смедерева као да смо га дали Милану за пролаз у Лигу шампиона!! Браво Делије,браво Звездаши!!
У недељу 19 часова,исто место! Противик Војводина! Дерби се игра на нашој Маракани! Нерадни дан,вечерњи терим,па ај и то да кажем биће још лепше време него данас! Сви услови испуњени да нас буде више него икад на нашој Маракани!! Идемо!!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
(03-24-2010, 07:55 PM)Neca link Wrote:Генерални утисак дана лоше  :'(  Пре свега на терен мислим,а и ми се нисмо баш прославили са навијањем,у појединим тренуцима нова песма је баш грмела.
Лоше?!?! Ја не верујем шта читам, ти си дечко очигледно читао извештаје по неким сајтовима кад тако причаш. Данас одлично наше издање, нова песма одлична и врло брзо се "примила", имао сам осећај да можемо да је певамо и свих 90 минута. Надам се да сад видите колико смо неопходни овом тиму јер смо буквално ми дали друг гол.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Нисам само задовољан посетом јер смо спустили проосек од 10 000.Трибина је била сасвим добра,наравно са малим падовима :-\ по обичају.Нова песма се екстра показала,са много бакљи и стобова.Следећа је Воша и морамо напунити трибину и вратити до краја првенства просек од неких 15 000 по текми ако не и више.Мобилизације не престаје.
Reply
(03-24-2010, 08:38 PM)MACAK link Wrote:Нисам само задовољан посетом јер смо спустили проосек од 10 000.Трибина је била сасвим добра,наравно са малим падовима :-\ по обичају.Нова песма се екстра показала,са много бакљи и стобова.Следећа је Воша и морамо напунити трибину и вратити до краја првенства просек од неких 15 000 по текми ако не и више.Мобилизације не престаје.
Данашња посета од 10-ак хиљада људи је минимум испод којег нећемо ићи ове сезоне. С' обзиром на све околности ово је и реална посета. Већ у недељу цифра се повећава, а на сваком од нас остаје да и даље радимо на довођењу нових људи.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Лоше навијање? Ни случајно! Одлично је било данас. Нова песма, пиротехника, ролнице, барјаци. Фантастично. Са навијањем смо почели 15'ак минута пре почетка, због нове песме, која се веома добро уклопила код људи. Мелодија добра, речи још боље. Бубањ јњ био на средњој шипци, и мослим да ће и у будуће ту стајати, јер се веома добро чује доле, а и горе. Одлично је било данас, следећа утакмица за 3 дана на нашем стадиону против воше! Сви на Север!
Reply
(03-24-2010, 08:38 PM)MACAK link Wrote:Нисам само задовољан посетом јер смо спустили проосек од 10 000.

Ма бројносто је била одлична са обзиром на радни дан... Пунила се трибина до полувремена. Навијање је било добро, најзад и неке бакље да се појаве, палило се спорадично али било је... Било их је и на прошлој текми на Маракани али ништа специјално... Много ме смара то, најјаче је бре кад се попале бакље па све да гори... Нова песма је скроз до јаја... Пролећни хит  ;D  И да зашто се ова песма више не пева??
Не памтим кад сам је чуо задњи пут, а одлична је...
СВИ НА МАРАКНУ У НЕДЕЉУ!!
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Reply
Кад' већ нико није написао речи нове песме ја ћу. Иначе мелодија је ''плави сафир'' од Бајаге.

Ајде играј и бори се,
Ајде севером ори се,
Ајде до победе са нама ти.
Reply
не рачунајући тбилиси мени је ово можда најбоља утакмица ове сезоне....а да се тиче навијања.....толико од мене.
Reply
Убедљиво најбоље навијање икад што је било, то је данас пре постизања другог гола и неколико минута после. Свака част Делије.  8)
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: