Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Рукомет-дерби
(02-12-2010, 09:27 PM)Neca link Wrote: Него чуо сам да већ има неких клипова,па ако неко нађе нек постави..

joш ако може од ове нове песме за нас који нисмо у могућности да будемо редовни чисто да се информишемо.
Није нова песма има је на цд-у...

Снага!!!

Где смо све били ми због ње
шта све радили ми због тебе
колико ноћи и дана и још гостовања
за нама остаће

Нек срећа прати те,
наша песма нек бодри те
јуришај сад ти се бори и никад не клони
Север је уз тебе!!!

оооооооооооо
оооооооооооо
оооооооооооо
оооооооооооо

Некад бол, никад страх, некад мук
нек понесе те севера хук
снага белога града нек води те сада
у нову победу!!

Верни били и остали
младост своју ти поклонили
ко игра доле на трави нек срце остави
за нашу победу!!

оооооооооооо
оооооооооооо
оооооооооооо
оооооооооооо
jeл може неко да напише текст увежбаване песме ???
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
Снимак са Делије-нета
(02-12-2010, 09:27 PM)Neca link Wrote: Ретко помићем керове,али данас су се баш показали,оно моћни су..
Немам намеру да правдам жандаре али шта очекујеш од њих? Једино су криви што одмах нису почели да пуштају људе. Јел неко можда очекује од њих да се склоне и пусте људе да уђу без претреса?
Увек се нађе неко паметан ко стоји позади да гура људе напред и да добацује жандарима, па пендрек добију ови из првих редова ни криви ни дужни.
Слажем се са тобом за то што кажеш,али би додао да сам био испред хале до краја првог полувремена (не знам за тебе).И само ћу рећи да су били максимало некоректни,па ви извуците закључак како је било,нећу улазити у детаље..
Снага је матора 3 године опуштено.... Занимљиво је да има још људи којима је нова...
Одлично издање Делија. Реакција жандара скроз очекивана и уобичајена...
На крају сконтасмо испалу са транспарентом, видим да ми од некуд познат ал не би се сетио никад....

Свеједно, кидамо!
Слушај бубањ...идемо заједно!!!!!
(02-13-2010, 01:14 AM)Срећко link Wrote: Снага је матора 3 године опуштено.... Занимљиво је да има још људи којима је нова...
На крају сконтасмо испалу са транспарентом, видим да ми од некуд познат ал не би се сетио никад....

Свеједно, кидамо!

Зашто је испала? То је заједнички одговор на репресију...
(02-13-2010, 01:14 AM)Срећко link Wrote: Снага је матора 3 године опуштено.... Занимљиво је да има још људи којима је нова...

паметни, мислио сам нова јер је досад нисмо певали на трибини...

има ли уопште неког на трибини ко не зна онај цд задњи намапет? :-\

Свеједно, кидамо!
Не верујем да је испала,пре бих рекао солидарост.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)