Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби!
Делије ја сутра долазим јел може неко да ми каже којим возом да идем живим у НС, унапред хвала.Север сутра грми.
(11-27-2009, 10:21 PM)ДелијаНСЦЗ92 link Wrote:Делије ја сутра долазим јел може неко да ми каже којим возом да идем живим у НС, унапред хвала.Север сутра грми.

брате није ово форум железница србије,немој да се вређаш,али да сам на твом месту лепо бих позвао железницу и добио тачну информацију , а имаш и на њиховом нету , тако да потруди се мало , па нам свима реци  ;D
Tи си ми у уму,нешто магично ....[Image: cbcbcbcb1nr2.gif] [Image: x1989bg7.gif] [Image: srbczpt4.gif]
(11-27-2009, 10:39 PM)ђорђе 735 link Wrote:[quote author=ДелијаНСЦЗ92 link=topic=3721.msg73269#msg73269 date=1259360485]
Делије ја сутра долазим јел може неко да ми каже којим возом да идем живим у НС, унапред хвала.Север сутра грми.

брате није ово форум железница србије,немој да се вређаш,али да сам на твом месту лепо бих позвао железницу и добио тачну информацију , а имаш и на њиховом нету , тако да потруди се мало , па нам свима реци  ;D
[/quote]
Опуштено.Из НС-а имаш воз ујутро око 7:20 а следећи тек око пола 2,тако да се иде тим возом ујутро !!!
зна ли неко , да ли могу да се купе данас карте за дерби ?
СРЦЕ СВОЈЕ И ЦЕЛОГ СЕБЕ ЗВЕЗДИ ДАЈЕМ ЈА
могу до почетка утакмице
Прво бројност одлицна,тј пун север, кореографија(сеталица) па онда заставице па онда зец....доста парола... навијање добро доста пута смо бас грмели,на моменте несто слабије....назалост пораз на терену упркос играцу висе............. бице боље......следи БСК
(11-28-2009, 06:36 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote:па онда зец...

Пуж... Правда је спора али достижна...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
моја греска нисам видео мислио сам да је зец... :-\
ја сам разочаран количином несреће,баксуза назовите како ког хоћете коју смо ми данас имали..једноставно можда није био наш дан,биће боље сигуран сам у то...Бројност одлична навијање током целе утакмице на неком средњем нивоу,на моменте се видело како је све могло да изгледа можда и током целе утакмице да нам срећа није окренула леђа...
измена

Forum Jump:

Users browsing this thread: