Threads: 1
06-26-2010, 03:38 PM
(This post was last modified: 06-27-2010, 10:46 AM by Благоје Јовов.)
Десило нам се данас то, да смо скупили и одећу и сретства за хигијену, али нажалост нисмо успели да пошаљемо за Београд, план је био да предамо пакете по аутобусу Ниш-Београд, нажалост смрдљивци траже минимално 1000 динара, а Ниш експрес веровали или не тражи 2000 динара да пренесе до Београда, и ако сам се убеђивао да је то хуманитарна помоћ и да се носи доле за Видовдан, шофер је почео да се смеје и каже ми "немам ја никакву вајду од тога не исплати ми се да возим за мање од 1000 динара" добро је да сам изузетно стрпљив човек иначе попио би нокаут.
Сутра ће бити послат тај један главни пакет у коме се налазе сретства за хигијену, а што се тиче одеће однећу летос кад будем ишао доле...
Могао би овај упис и у тему данашња Србија, јер стварно човек да не поверује, алави су људи и кад је у питању хуманитарна помоћ...
Threads: 19
(06-26-2010, 03:38 PM)Благоје Јовов link Wrote:Могао би овај упис и у тему данашња Србија, јел стварно човек да не поверује, алави су људи и кад је у питању хуманитарна помоћ...
Па и мени је то одмах упало у очи!
Зато нама овако и иде. :-\
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 1
06-27-2010, 10:34 AM
(This post was last modified: 06-27-2010, 10:45 AM by Благоје Јовов.)
Послато је оно најбитније што треба, то је најважније!
Нажалост почињем све више да се навикавам на овакве ствари....
Threads: 3
Родић у Београду има попуст од 10 одсто на суму преко 3000 динара,тако да знате и за убудуће да можете ту купити намирнице. Имате разне конзерве на попусту. СОС маркет је добар само за хигијену,сапун је 21 динар,шампони и паста за зубе око 50 динара,5 литара средства за судове 150 дин и слично.
Ове године хуманитарна организација Срби за Србе уско је повезана са путовањем Делија на Газиместан и део помоћи који смо наменили народним кухињама иде преко Делија.
Ко год има још средстава које није послао,нека се јави,првом приликом при посети Космету однећемо све у народне кухиње. А може помоћ и конкретно ићи за неку породицу,тј акцију коју радимо.
Threads: 5
(06-26-2010, 03:38 PM)Благоје Јовов link Wrote:и ако сам се убеђивао да је то хуманитарна помоћ и да се носи доле за Видовдан, шофер је почео да се смеје и каже ми "немам ја никакву вајду од тога не исплати ми се да возим за мање од 1000 динара"
Ништа чудно, заражени смо истом болести обездуховљености као и читав свет..више бих рекао овај "модеран" и "цивилизован" свет. Јер бити "цивилизован" значи гледати све кроз призму новца..као и сви грађани модерних демократских друштава!
ПУ БРЕ ГАДЕ МИ СЕ!!!!
Threads: 0
06-27-2010, 05:24 PM
(This post was last modified: 06-27-2010, 05:27 PM by Горгонзола.)
Јесте тако је....али опет не можемо кривити људе који су у задњих 20 година веровали свакоме(политичарима) и на крају прошли кроз ко зна шта све...
Народ је сит обећања и прича...гледа само себе и своје двориште.(нажалост)
Чега сам се све ја наслушао кад сам рекао да идем доле,боље и да не пишем...а нажалост због неких проблема на крају и не идем. :'(
Немојмо затрпавати ову тему кад већ постоји одговарајућа.
Срећан пут браћо!!!
All Conductors Are Bastards
Threads: 3
"Видовдан је наистакнутији дан у нашој историји. Он се више види но ма који други дан. Он је једна огромна висина са које се да прегледати сва наша историја, уназад и унапред. Као страшни суд он виси над нашим главама."
Владика Николај
Threads: 61
Укратко. Посетили смо Грачаницу где смо оставили сакупљену хуманитарну помоћ затим смо отишли на Газиместан и у повратку смо свратили у Ђурђеве ступове. Свако ко није отишао много тога је пропустио...