Threads: 18
Quote:Делије, и ове године идемо заједно пут свете српске земље.. Имамо сасвим довољно времена да раширимо информације о одласку свима који су заинтересовани и окупимо још већи број људи него што нас је било прошле године.. На летку који је постављен испод су сви детаљи нашег пута, а можете га искористити и тако што ћете га умножити и излепити по прометним деловима свог краја, града..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 6
Да ли се можда зна колико је места остало, некима овде касни плата
Threads: 18
(06-14-2010, 09:44 PM)Виноградар link Wrote:Да ли се можда зна колико је места остало, некима овде касни плата  само ти отиди и пријави се кад легне плата, немој ништа да бринеш..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 61
http://www.srbizasrbe.net/index.php?opti...ew&id=1522
Нека нам ово буди пример.
За Видовдан се иде на Космет, људима је доле потребна свака врста помоћи. Свако од нас може некако да им помогне, идемо Делије има још времена.
Threads: 6
Quote:ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ВИДОВДАНА У КРУШЕВЦУ УМЕСТО НА ГАЗИМЕСТАНУ
Петак, 18. Јун, 2010.| Аутор: Агенција БЕТА
КРУШЕВАЦ - Централна прослава Видовдана уместо на Косову биће у Крушевцу, граду који ће убудуће бити домаћин те манифестације, речено је данас у Скупштини града Крушевца.
"До ове године централна прослава Видовдана одржавана је на Газиместану, али је због актуелне ситуације на Косову и Метохији и немогућности да се та манифестација одржи, одабрано да домаћин манифестације убудуће буде Крушевац", казао је помоћника градоначелника Крушевца Горан Радомировић.
Радомировић је казао да је програм обележавања Видовдана у Крушевцу од ове године увршћен у државни календар, као програм од националног значаја.
Према његовим речима, висока државна делегација ће у Крушевцу полагати цвеће на Споменик косовским јунацима, а ове године делегацију ће чинити представници министарстава војске и рада и социјалне политике.
Градоначелник Крушевца Десимир Павловић је навео да ће Видовдан који је и национални и верски празник, али и празник Града бити обележен културним, научним, спортским и духовним догађајима и да ће мото бити "Мир".
Поводом најаве Српске напредне странке да ће на Видовдан, 28. јуна одржати митинг у Крушевцу, Павловић је казао да нико не жели да спречава политичке организације да приређују скупове, али да је избор Видовдана за такав скуп у Крушевцу погрешан.
"Видовдан је наша посебна веза са Косовом, дан када се сећамо и одајемо пошту свима који су за слободу Србије дали своје животе. Он би требало да буде испуњен духовним садржајима, без песме и прослава, а чини ми се да опозиција планира и весеље и музику", казао је Павловић.
Немојте људи да ово неког спречи да оде доле!
(06-18-2010, 10:44 PM)ЦЗБГ link Wrote:http://www.srbizasrbe.net/index.php?opti...ew&id=1522
Нека нам ово буди пример.
За Видовдан се иде на Космет, људима је доле потребна свака врста помоћи. Свако од нас може некако да им помогне, идемо Делије има још времена.
Слажем се у потпуности, само би требало нагласити да БУКВАЛНО СВАКА ПОМОЋ ЗНАЧИ! Много је оних који нису баш нешто при новцима, па им је глупо да понесу 2л уља и 3кг брашна... немојте тако, понесите колико можете, било то 2л уља или 2000 еура.
Threads: 1
Врло је битно да сви схвате ову хуманитарну акцију за Видовдан, значи нема везе да ли идете или не идете, најбитније је да свако да колико може макар донео и 1 сапун!Сутра је одличан дан за куповину у хипермаркетима, имате разне викенд попусте, или распитајте се где има најјефтиније да се продају сапуни, пасте за зубе, шампони...Углавном то је најмањи проблем битна је само добра воља, то је акција у којој треба да се докажемо, не смемо чекати да други место нас одраде ову акцију, да мислимо ма нема везе што нећу да помогнем има већ довољно људи који ће да одраде акцију.Не!Свако мора да се укључи, макар имао за 1 сапун, значи није срамота ако имате само за 1 сапун, срамота је ако ова акција прође а ви нисте дали никакав допринос !
Threads: 164
Напиши коме се тачно даје помоћ, да би људи знали коме да се обрате! Ја сутра идем у хипермаркет
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 61
Можете да покупујете ствари у Сос маркетима, доста су повољни. Ствари донесите до Ревије у недељу око 22 сата...
Свака помоћ је добро дошла...
Threads: 1
Тако је Сос маркети су најповољнији, међутим у Нишу су затворени јер их је снабдевао "Импекс промет" који је пропао, највероватније ћемо сутра отићи до Темпа пошто сам чуо да имају попусте од 10% викендом, ако неко зна нек напише ако постоји још неки хипермаркет а да имају неке попусте викендом, првенствено информација за Београд.
Threads: 19
У складу са својим могућностима, дао сам свој допринос. И то ме верујте чини срећним. Жао ми је само што нећу моћи ићи доле. Али Боже здравља и среће, следеће године да ме види Газиместан.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
|