11-03-2009, 12:00 AM
Слава ти легендо!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
10 година без Аце Радовића
|
11-05-2009, 04:44 PM
Заиста Аца заслужује посебну тему на овом форуму, али и посебно мјесто у нашим срцима и нашем клубу. ХМ ти режими и политика!
Нека ти је лака земља Ацо, а ми ћемо увијек жалити за недореченом истином и понављати: "ЦЕО ЈЕ СЕВЕР ЦРВЕНО БЕО, И РАДОВИЋ АЦА ЊЕГА ЈЕ ДЕО!"
11-05-2009, 05:45 PM
Сестра Весна је својој ћерки од две године дала име Александра у спомен на брата. Ацо никад те нећемо заборавити!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
11-08-2009, 11:48 PM
Нисам до сада знала о овоме. Баш тужно!
Ацо, почивај у миру!
КрВ ТеЧе МоЈа ЦрВеНо БеЛиХ БоЈа
11-09-2009, 09:21 PM
Quote:После трагичног догађаја на стадиону Партизана, приведене су 154 особе. Још у истрази је утврђено да су бродске ракете купљене у Грчкој, прокријумчарене у Србију. Оно што мени упада у очи јесте ова ретардираност нашег правосуђа, односно прогледавање кроз прсте појединцима.. "да неко мисли од ракете да је петарда"!? Знам да су ови ретарди то рекли у одбрану, јер им је њихов адвокат то рекао, са циљем да се "праве луди" и неупућени, па ће уз месечне казне извући се напоље. Да је среће, требало би им обновити оптужбу, али под другачијим наводима, него што је у ондашњим тужбама стајало! Замислите судију који све то слепо прихвата како ови нису знали да је то ракета!? Још луђи судија и порота који су прихватили такво објашњење.. Ја лично не верујем у то, као што не верујем да судија није могао да провали о чему се ради, већ да је и њима са политичког врха тадашњег речено како и шта ће да пресуде. Што је најтрагичније и данас судије и пороте суде по диригрнцији политичког врха државе.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
12-16-2009, 10:46 AM
Нека ти је лака црна земља Ацо. Твоје Делије
12-16-2009, 10:53 AM
(11-09-2009, 09:21 PM)дрвосеча link Wrote:Quote:После трагичног догађаја на стадиону Партизана, приведене су 154 особе. Још у истрази је утврђено да су бродске ракете купљене у Грчкој, прокријумчарене у Србију. Апсолутно се слажем са тобом. Читав поступак треба поновити као случај везан за убиство Бојана Мајића.
Искључите ТВ, укључите мозак
12-16-2009, 10:58 AM
Али и те које су ухватили, и које ће тек да ухвате,пустиће их. Као и све остале.
Или да им се суди,а код нас би то трајало годинама
12-16-2009, 11:01 AM
мислим да би било у реду урадити и један барјак са Ациним ликом уколико постоји нека слика! ипак је и он ЈЕДАН ОД НАС!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|