![[Image: 1.jpg]](http://www.delije.net/1.jpg)
![[Image: 2.jpg]](http://www.delije.net/2.jpg)
довољно ;D
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Ц.Звезда-Офк Београд!!!
|
![]() ![]() довољно ;D
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
10-03-2009, 09:40 PM
Браво! Бројност феноменална! Као што рече генерал на делије.нет овакве утакмице за 2,3 године има да буду прави спектакл који ће да гледа око 30 000 људи. Данас их је било 15,веома достижно зар не!? Пошто сам добар део времена био са стране,нисам имао утисак да је навијање лоше,напротив било је много добро. Кореографија,капа доле.
(10-03-2009, 07:20 PM)дрвосеча link Wrote: Било ја око 6000 на Северу, а 15.000 свеукупно на Маракани. Што се тиче Севера око 4500 примају ова 2 сектора где је кореографија,а погледај колико је људи са стране ![]() п.с. браво за управу подстрекли су мобилизацију тиме што је омогућено да се уђе бесплатно са ђачким књижицама и индексима видели сте само како је исток био добро попуњен!! Идемо Делије,још јаче,још бројније на добром смо путу и ништа нас не може спречити да са тог пута скренемо! МОБИЛИЗАЦИЈА!!! ![]()
10-03-2009, 09:58 PM
корео по мени изванредан без иједне грешке,стварно одлично одрађено,просто сам поносан на нас..
10-03-2009, 10:06 PM
Кореографија је феноменална!!!
10-03-2009, 11:06 PM
(This post was last modified: 10-03-2009, 11:07 PM by KocoBo-Cp6uja.)
Одлична кореографија,навијање,без иједног инцидента,браво делије.Пре утакмице разне провокације од стране плаваца.Стојим са другом и пијемо пиво и пролазе пандури колима и ми кренемо даље од степиног вајата и они се окрену и за нама.Стартују нас,један оће да нам пише пријаву док други сасвим опуштено каже да попијемо и палимо,и тако и бива.После тога одлазимо на сендвич на команди,и долазе нам плавци као момци ајмо одавде,забрањено је окупљање,а нас двоје сами у пекари,и врхунац што нас шаљу једног поједног ка Мари,ХАОС и безобразлук.
Чим се ушло на Мару видела се новина на данашњој утакмици,није било застава екипа,већ смо сви били под једном великом заставом ДЕЛИЈЕ СЕВЕР.Данас бакље нису паљене,без инцидента,најбољи одговор на репресију органа немира.Певање солидно,опуштено,али у неким моментима је могло и бољеЕ,да,оно померање брода и певање "Морем плови" пропраћено великим аплаузима,непроцењиво ! ! ! .Све у свему,добро издање,идемо даље,следи нам пауза па Млади Радник на страни!!!
10-03-2009, 11:29 PM
Не могу да вјерујем,све боље и боље браво браћо Делије
Душмани хоће да нас униште и да те продају Али им неће поћи за руком јер они не знају Хеј на Северу сви твоји синови Звездо без тебе не могу живети...
10-03-2009, 11:35 PM
Све је данас било лепо, на највишем могућем нивоу. Онако да медијски и остали провокатори нису имали ни мизерну шансу да залају и зареже на Делије. Испоштован је договор са почетка утакмице и све је прошло како треба, онако како само навијачи Црвене Звезде знају да ураде. Бројност феноменална, можда и најмасовнија до сада. Прорадио је српски инат и стављено је свима до знања да су Срби и даље слободоуман народ и да не прихвата диктатуру и страховладу данашњег државног апарата. Навијање исто одлично. О кореографији нећу да кометаришем јер је стварно сувишан било какав коментар. На мене лично је оставио велики утисак националистички блок песама и тренутак када је лађа запловила трибином
![]()
Кокеза лопове !!!
10-04-2009, 12:17 AM
По мени данас одлично наше издање посебно у другом полуврмену , а кореографија је одлична мени се чини једна од најбољих у овом делу сезоне.....МОбилизација само што је почела
10-04-2009, 02:36 AM
Видео запис кореографије!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
10-04-2009, 10:30 AM
Е то је ЦРВЕНА ЗВЕЗДА !!!!Све нас спаја једна љубав !!!!!
ХВАЛА ТИ МИЛАНЕ !!! |
« Next Oldest | Next Newest »
|