![]() |
Ц.Звезда-Офк Београд!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Ц.Звезда-Офк Београд!!! (/showthread.php?tid=1446) |
Ц.Звезда-Офк Београд!!! - ciricdejancira - 09-29-2009 БРАЋО ДЕЛИЈЕ-БРАЋО ЗВЕЗДАШИ!!! У последњих неколико сусрета против ОФКа је било баш много људи на Северу и поред тога што и нисмо баш нешто добро стајали на табели у неким од поменутим мечевима.Не бих нешто специјално хтео да пишем у вези поменутог меча осим констатације да нас сада мора бити још више него у неким мечевима који су од почетка овог дела првенства били одлично посећени.Први смо на табели,прегрмели смо два тешка гостовања, ужелели смо се наше Маракане док су момци дали све од себе не би ли укњижили максималан број бодова са поменута два гостовања тако да се морамо појавити у ВЕЛИКОМ БРОЈУ. Одг: Ц.Звезда-Офк Београд!!! - ORTHODOX.NS - 09-29-2009 надам се да ће север бити пун.... сада смо у налету север никад бољи... а и играчи су заслужили да играју пред 20.000-25.000 делија... зато сви на маракану... мобилизација се наставља.... ![]() Одг: Ц.Звезда-Офк Београд!!! - Ћиме - 09-29-2009 Разлог више да се дође на Офк-а је пауза која следи после тог меча због репрезентације. Ајде да напунимо Север и да се одужимо играчима за прво место на табели. Одг: Ц.Звезда-Офк Београд!!! - Dzo_Palac - 09-29-2009 Утакмица се игра у суботу и почиње у 18:00 часова Звезда гостује у Софији 11. октобра Паузу у шампионату црвено - бели ће искористити да у Софији одмере снагу са Левским. Бугарски тим елиминисан у квалификацијама за Лигу Шампиона, остала Лига Европе као утеха. На клупи бивши тренер Звезде, Ратко Достанић.... http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zvezda-gostuje-u-sofiji-11-oktobra-7543.html Одг: Ц.Звезда-Офк Београд!!! - boske_pv94 - 09-30-2009 ![]() Одг: Ц.Звезда-Офк Београд!!! - Igor_RS - 10-01-2009 Quote:Делије су показале у Н.Саду како се бодри клуб и шта је њима на првом месту!!!Ни туче,ни проблеми....него да клуб освоји 3 нова бода...да нам трибина буде пуна и да буде што боље украшена и гласна!!!Ово су ствари које треба да нас интересују и у будуће на трибини било ког стадиона.Дошло је време да покажемо свима ко смо и шта смо и колико вредимо!!!Наши спектакли,наше акције,наше понашање(сваког појединца) нека говоре за нас у наредном периоду....СВИ НА СТАДИОН...јер сад је време да се покаже дал смо само хулигани,олош...или оно што ми тврдимо да јесмо НАВИЈАЧИ којима је стало до свог клуба...навијачи којима је стало да нам стадиони буду пуни! Одг: Ц.Звезда-Офк Београд!!! - фрактура - 10-02-2009 [shadow=red,left]Душмани су покушали нису били свесни,шта може да се деси кад епицентар побесни! [/shadow] Одг: Ц.Звезда-Офк Београд!!! - дрвосеча - 10-03-2009 Утакмица са ОФКом стандардна.. победа, мучење играча на терену.. Навијање на моменте добро.. изгледа да људи чекају да се песме певају саме од себе. На огради Северне трибине није било ниједне друге заставе или транспарента сем једне а то је ДЕЛИЈЕ СЕВЕР, у већем формату но иначе. Баријаци су мало каснили, али су се појавили "Правда за Уроша", "Руска тробојка", "Делије Север", "црвено бели Београд", "Четници Север", застава Београда"... Шеталица је била тек у другом полувремену, јер је требала баш добра координација водећих људи да се намести, и успело је. А писало је "Београд навија за Звезду". Навијае у првом, слично као у другом, на моменте нешто бљесне, а онда опет пева четвртина људи. Било ја око 6000 на Северу, а 15.000 свеукупно на Маракани. Утакмици је присуствовао и Звездин четник Милан Гуровић. Довикивали смо се са Истоком и Западом, мада је у почетку то килаво ишло, али после се поправља. Поменули смо Космет, коначно "Ој Косово, Косово", "Марш на Дрину"... Није било никаквих инцидената, нити потребе да се ангажују плаве хорде. Једноставно људи су дошли из раглога да навијају за свој клуб. Ако смо због тога криминалци, онда све у апс. Ове преко једва да сам регистовао.. и то само зато што су имали 1 повећи барјак. Одг: Ц.Звезда-Офк Београд!!! - Neca - 10-03-2009 слажем се са дрвосечом,само ми се чини да није било толико тешко играчима да доћу до победе,и примили смо само 2 гола на 7 утакмица,стим што и данас нисмо морали да примимо гол само да је концентрација остала на вишем нивоу што је за похвалу по мени...а број гостојућих навијача по мени лош,могли су и боље,а барјак им је чини ми се и превише велик'....а што се тиче наше кореографије,чини ми се да је све испало како треба још само да стигну и фотографије да то и потрврде ![]() Одг: Ц.Звезда-Офк Београд!!! - delije-lipljan - 10-03-2009 КАПА ДОЛЕ БРАЋО ДЕЛИЈЕ!!! БЕОГРАД НАВИЈА ЗА ЗВЕЗДУ-ДЕЛИЈЕ СЕВЕР ![]() |