Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тужилац тражи забрану делија, гробара и јунајтед форса
Зашто је ова тема отворена у Пивници? Ради се о опстанку нашег начина живота, тако да је ред да се пребаци на Северну трибину где јој је и место.

Тужилац се нови јавио, окупљања нам је забранио...
Reply
ДЕЛИЈЕ СЕВЕР 7.1.1989...
ко ће забранити групу?ко ће избрисати нашу историју?
нико,никад не може да тако нешто забрани!

НАВИЈАЧКИ ПОКРЕТ НИКАДА НЕЋЕТЕ УГАСИТИ!!!

без нас нема ни фудбала !!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
(10-01-2009, 01:22 PM)Nikola013 link Wrote: Јеботе не верујем да забране окупљање навијачима да забране целу групу, ако и има лица који се баве криминалним радњама а у припадници су ових група, нека их лепо процесуирају, али та лица имају и име и презиме па нека им суде, а не да забрањују целе организације, још мало ако им се дигне донеће декрет да забране српски народ у Србији.

Са овим написаним се слажем у потпуности.. а то је оно што мени већ дуго времена боде очи. Неко под нашим именом, и плаштом ради лоше ствари, па се баца сва љага на навијаче (не хилигане, господо новинари и тужиоци)!
Жао ми је свих невиних жртава који своје животе на правди Бога изгубише.. и такве злочине као што је убиство Бриса Татона треба строго кажњавати. Зна се шта је кривично дело, а шта не.

Но, ту има пар ствари који већ на далеко смрде.. А то је управо ово што се каже.. забрана навијачке групе Делије Север и осталих?!

"Чобанин је пустио овце испред вукова.. намерно је жртвовао пар јагањаца, за рад тога да би потаманио вукове.. иако је лето, па вукови нису тако гладни, него сити.."

Зашто мене/нас овде неко забрањује??? Када ја/ми идем(о) на стадион да навијам(о) за Звезду, никога нисам убио, нити покушао, не носим(о) оружије са собом, не дилујем(о) дрогу, нити имам(о) везе са нарко босовима, нисам алкохоличар, нити макро.

Није баш случано да се сада ове приче потежу.. а све има неки смисао.. Делије су патриотска организација, која има сијасет лепих акција за Србију, и Србе задњих година. Док не сломе Делије, неће моћи да се мења размишљање већина људи у Србији..
А треба им управо наметнути то да треба да се хомосексуалци толеришу, да је то признавање људских права.. да треба и проституцију легализовати, па и дроге, јер све је то део ЕУ.. да је Космет већ самосталан, а и да не вучемо више "репове".. да узимамо што више кредита од страних банака, и да постајемо модерни робови.. да возамо скупе ауте на креду.. "да марширамо проклети у пакленом строју"!?!  >Sad
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Једна ствар је кристално јасна - уколико се забране навијачке групе, а нарочито Делије Север, тиме се гаси и последњи глас разума у овој земљи, последњи бастион српства. Мислим да је узалудно пљувати по нашим бедним политичарима, тужиоцима, судијама и слично, када су они само мали пиони који испуњавају планове и циљеве болесника из ЕУ и других светских организација...
Поред нас, навијача, готово нико више у овој земљи не користи своју главу у расуђивању, већ већина само гута оно што им сервирају на телевизији, нарочито на усташкој Б92. Навијачи су они који су најгласнији против одржавања срамне Геј Параде. Навијачи су они који се никада неће одрећи Косова, који поможу нашим људима доле... И наравно да су као такви трн у оку светским моћницима којима је циљ убијање националне свести и потпуна глобализација. Све ово што се сада дешава, сви ови инциденти су изрежирани (можда не у буквалном смислу те речи, али зар није чудно да нема ниједног полицајца у центру Београда, на месту на ком су окупљени навијачи Тулуза?!) и потпуно одговарају разноразним организацијама као инцијална каписла за укидање навијачких група, али наравно њихов мотив није ''минимизирање инцидената'', већ убијање СРПСТВА, које је нажалост једино код навијача још активно.
Све у свему, ово је најтежи период са којим се среће наша навијачка сцена у својој историји, и мислим да је сада потребније него икад да истрајемо у својим идејама! Уколико се угасимо ми гаси се и српски индетитет. То се, ни по коју цену, не сме дозволити...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Reply
Да се ја питам, ако то већ хоће да ураде да нас забране, јел знате када бих дошао онда на репрезентацију! Треба да се сложе сви, па да нико не дође на стадион када је репрезентација у питању, па бих видео онда шта би радили
Reply
(10-01-2009, 07:17 PM)Увек са тобом link Wrote: Да се ја питам, ако то већ хоће да ураде да нас забране, јел знате када бих дошао онда на репрезентацију! Треба да се сложе сви, па да нико не дође на стадион када је репрезентација у питању, па бих видео онда шта би радили
Ајд молим те прво размисли па онда напиши нешто. Тема је врло озбиљна!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Боле бре њих курац и за репрезентацију и за фудбал и за српство, битна је само гузица и фотеља, жао ми је што у овом народу не постоји неки прави вођа који би повео српски народ и направио нови 5. октобар, па да на власт доведе праве Србе, доказане патриоте, који ће да се стварно брину и старају о нашој кући, и нашем домаћинству.

Зајеби ове економисте што су све продали, и задужили нас до грла, па сад ни они сами незнају како ће овај јадан народ да врати те све дугове пошто они сигурно неће, нама треба домаћин који ће домаћински да се брине о Србији !!

Који неће код говнара из Јевропске уније да иде по мишљење него СА МИШЉЕЊЕМ.

Који неће да отпушта него да запошљава !

Који неће да нам прича о богатој европској унији а уводи нас у сиромаштво, већ да нам прича о сиромашној Србији и изграђује је у економски снажну државу.

Који неће да дозвољава да њене грађане пљују и блате чак и у сопственој држави а да се извињава свима који су наш народ газили и убијали.

Такав нама треба, а бојим се да у Србији не постоји вођа који би повео ово мало преосталих Срба да се изборе са овим шејтановим слугама које нас јашу већ 8 дугих година.

Reply
(10-01-2009, 07:06 PM)Ђенерал link Wrote: Све ово што се сада дешава, сви ови инциденти су изрежирани (можда не у буквалном смислу те речи, али зар није чудно да нема ниједног полицајца у центру Београда, на месту на ком су окупљени навијачи Тулуза?!) и потпуно одговарају разноразним организацијама као инцијална каписла за укидање навијачких група, али наравно њихов мотив није ''минимизирање инцидената''...

Ово баш упада у очи.. Прво Брис Татон, пар дана касније напад на Аустралијанца.. између још неки странац је нападнут.. свуда кривци "навијачи"?!  :-\
Већ је речено овде на теми, да свако има своје име и да не може тако нешто чинити у име целе навијачке групе, или клуба! Самим тиме да клуб или навијачка група сносе санкције ради њих!  :-[
Ђенерал је добро приметио у вези Бриса Татона, да баш није могуће да у центру Београда нема полицајаца који би реаговали у таквом случају.. поготово за ове наредне случајеве са странцима.. А да не говорим о полицајцима у цивилу, који свакодневно шетају центром БГ, не само задњих дана, већ иначе задњих 20 година сам сигуран да су присутни на већни јавних места, где се контролише шта ко ради, шта се прича, има ли веће групе људи на видику (по било којој основи), и сл.
Но, то је овде намерно "заказало".. што сам рекао у претходном посту.. да је пар јагањаца "странаца" жртвовано, како би они своје испунили.. Тим пре ово наводим као чињеницу, јесте што њихова подвала са случајем Уроша Мишића више не пије воде, пукао им пројекат као мехур од сапунице.. на страним трибинама, улицама, нашим амбасадама виде се јасно и велике пароле "ПРАВДА ЗА УРОША!".. цела Србија исписана са графитима о Урошу, и позиву на правду у Србији.. Једоставно, они су сатерани у ћошак, суђење се отеже у бесконачност, ни они сами не знају шта ће да раде више.. па су покренули нову машинерују са овим, с тиме да су гробари сада жртве.. При чему не знам колико заиста "јужњаци" имају везе са овим.. мислим на целокупну навијачку групацију мрског нам клуба.. не мислим пар појединаца, који вероватно и јесу огрезли у криминал, и на другим пољима.
Нисам о овоме ни хтео да пишем задњих дана.. јер сам чекао да видим шта се иза свега крије.. сумњиво ми је одмах било на први поглед.. али што кажу, јутро је паметније од вечери.. па се сада, пар дана касније коцкице уклапају.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
Ево и "наша звезда" се огласила:
http://sportal.rs/news.php?id=11042
Мени неколико ствари никада неће бити јасно:
1. Донели су неки закон о дискриминација а шта сад раде?!?!?!
2. Дали постоји још негде у свету пример да држава гаси неку навијачку групу?
3. како они нас мисле да укину???
Читао сам негде да ће бити забрањена окупљања ван стадиона  И НА СТАДИОНУ, а да ће затворити север и југ(за глодаре). Па ко нама брани да дођемо на исток и песмом подржимо клуб и играче? Једини начин је да нас све похапсе и на слободи остану они испрани мозгови који ће тапшати сваком потезу владе. Е па неће моћи!!! НАВИЈАЧКИ ПОКРЕТ НИКАДА НЕЋЕТЕ УГАСИТИ!!!!
Од сада би требало да више него икад подржимо клуб и испунимо север до последњег места у инат душманима!
[Image: psihodelija1s.gif] [Image: cetnici-s.gif] [Image: Delije_sever.gif]
Reply
Јел вам треба боља позивница за суботу? Хоћемо ли бити пичке па се повући пред овим малоумницима? Хоћемо препустити нашу  Звезду мешетарима? Хоћемо ли показати тај наш навијачки понос? Хоћемо ли им показати ко су прави навијачи? Хоћемо ли им показати чувени српски инат? Борба је све прљавија, зато треба да нас је што више... и Делије памет у главу као никад до сад!!!

СВИ НА СТАДИОН!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)