Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Металац!!!
http://www.iffhs.de/?a413f0e03790c443e0f...3ccb05ff1d

Интернационална федерација фудбалске историје и статистике издала је Европску ранг листу најбољих клубова прошлог века. Од наших клубова Звезда је на 27-ој позицији а ОФК-а Београд на 83-ој. Међу првих сто су још и два члана бивше велике четворке Хајдук и Динамо...

Статистике су јасне... када суде неутралне судије, када нема мешетарења од стране ФСЈ-а или данас ФСС-а, када нема освајања титула јер то тражи политичар у управи неког клуба, ствари су такве какве јесу.

Када се укључи милион неких других фактора, када некима у леђа дувају сви од председника владе, преко министра полиције па до првог човека државе,а док са друге стране нама хапсе чланове управе, бивше легенде, навијаче... Док нам плаћени новинари прете катанцима и банкротима, онда слепи пред очима и неупућени и могу да помисле да се неке ствари мењају.

Ми знамо да се ништа не мења, нас је све више и више, јер Звезда је много већа него што мисле душмани... Нека нам мењају судије, нека нападају Џају, нека пљују по Делијама... наша прича је исправна, враћамо Звезду где јој је и место... Ово је директно повезано са овом и са сваком следећом утакмицом, ако ми станемо стаће и Звезда! Зато нема предаје!
Србија је посрнула, није случајно што је иста ситуација и са нашим клубом. Нема предаје, Маракана је место одакле ћемо прво дићи Звезду, а потом и пробудити Србију. Не дамо Косово, не дамо одржавање геј параде...

СВИ НА МАРАКАНУ!
Reply
Било би лепо да се свако ко се осећа нормалним човеком и ко има могућности да се појави на породичној шетњи. Поведите и неког од чланова ваше породице да покажемо да у Србији нису умрле праве вредности, да покажемо да смо људи, да смо православци. А после тога сви на стадион!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Ппздрав свима,желео бих да питам хоће ли бити бар неке врсте навијања од 17 часова,пошто се тад отварају капије јер играју пионири?
Било би лепо да се и њима пружи подршка,како би знали шта их једног дана чека у црвено-белом дресу... Smile

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

ТИ СЕ БОРИ СЕВЕР ЋЕ ДА ГОРИ
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Reply
У 16 часова је породична шетња тако да од тога нема ништа.
Reply
лепо вече на маракани,кореографије постају стандардне  Big Grin лепа бакљада.... 8) бубњар на крају утакмице појаснио :Smile
Reply
(09-12-2009, 07:59 PM)САМО ЗА ТЕБЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ link Wrote: лепо вече на маракани,кореографије постају стандардне  Big Grin лепа бакљада.... 8) бубњар на крају утакмице појаснио :Smile

слажем се са тобом,осим један минус а то је посета,само 5000 душа...

МОБИЛИЗАЦИЈА МОРА ДА СЕ НАСТАВИ У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ!!!

'АЈМО ,'АЈДЕ ,СВИ У НАПАД !!!
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]
Reply
Оволики број људи,кореографије и бакљаде су постале стандард за сваку утакмицу изгледа. Али ту се наше амбиције не заустављају,још боље још јаче мора!
На стадиону око 8000 људи,око 6000 на северу. Прво полувреме мало слабије од просека. Али ни игра није била на нивоу па је вероватно то утицало на људе. Пред крај полувремена,подигнута парола..колико сам ја могао да закључим,мислим да је писало "бебе нек се рађају порука је са севера нећемо да Србија буде земља педера" исправите ме ако грешим јер сам само видео шта пише на 2. пароли. За то време је певана химна Србије,скандирано "Србија!" и "ко не скаче тај је педер",на крају полувремена скандирано је "Звезда!". Друго полувреме,креће много боље. Корео на самом почетку.."АЈМО АЈДЕ" корео,а доле натпис "СВИ У НАПАД!". Одма затим креће бакљада и димњада,сви у трансу...скакање,гуркање лудило...
Све у свему лепо вече на Маракани.
МОБИЛИЗАЦИЈА СЕ НАСТАВЉА!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
(09-12-2009, 08:18 PM)ДЕЛИЈЕ-ЛИПЉАН link Wrote: слажем се са тобом,осим један минус а то је посета,само 5000 душа...
Боље ћути, смејаће ти се људи који су били на утакмици. Само на Северу је било више од 5 000.
Посета очекивана, још мало да се попуне друге две трибине и то ће бити врхунска бројност у односу на претходне године.
Навијање у првом полувремену млако, у другом доста боље, мада мој утисак је да смо морали боље с` обзиром на бројност, али не може ништа одједном, с обзиром да нас је било једно 2 000 мање прошле године.

БЕБЕ НЕК` СЕ РАЂАЈУ ПОРУКА ЈЕ СЕВЕРА, НЕЋЕМО ДА СРБИЈА БУДЕ ЗЕМЉА ПЕДЕРА!!!

Мобилизација се наставља. Не видим разлог да не напунимо трибину у Смедереву

Reply
не мојте се држати цифре посете са званичног сајта, простом рачуницом да два главна сектора примају 4000 људи, а да су три била попуњена, и пар стотина још на Северу, том рачуницом већ се види да процена са сајта није реална...

данас одлично, једва чекам фотографије да видим како је испала на крају кореографија. Одмах после кореографије и бакљада  Wink

У сваком случају, успели смо да подстакнемо ове наше доле, и да дођемо до победе! Идемо до титуле!
Reply
По мени данашњи дан пун погодак,као мањи излет Smile..У 4с.почиње литургија,по завршетку исте,креће шетња до калемегдана све протиче у најбољем реду,чак сам видео момке из таурунума,нико ме ни најмањи инцидент није пао на памет,зна се шта је био циљ,тако и треба.Затим повратак у аутобусу до маракане лудница..Почиње утакмица,задовољавајући број људи на стадиону,прво полувреме солидно.Почиње друго полувреме кореографија "ајмо ајде" одлично одрађена,затим велика бакљада.Навијање за 10 у другом полувремену.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)