Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-динамо тбилиси
Идемо Делије!!! Мобилизација!!!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
АЈМО СВИ НА СТАДИОН.

ДА ЛИ НЕКО ЗНА КОЛИКО ЈЕ ПРОДАТО УЛАЗНИЦА ДО САДА?
Reply
Мноооогооо!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Недовољно! Треба нам још људи!!!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply
(08-06-2009, 01:30 PM)vtomic85 link Wrote: Недовољно! Треба нам још људи!!!

Нетачно,данас око 12сати,је продато око 20.000 карата,тако да могла би укупна цифра да буде јако добра.
Reply
Не млатите празну сламу већ цимајте људе да дођу, а колико је карата продато видећемо сви заједно вечерас. Идемо Делијееее!!!
Reply
Идемо Делије, по информацији којој сам добио са благајне, до сада, продато је више од 25 000 карата. Идемо даље , Идемо сви !!!!!
Reply
ay kакво навијање,зло злa.
Reply
Много је лепо када се безрезевно дајеш нечему што много волиш и када ти се то врати на најбољи могући начин. Ево ја(а верујем и сви ми са овог форума) данима се цимам ненормално од када је почела ова нова сезона, региструјем се на свим могућим форумима са позивом на мобилизацију на текмама дерем грло ко никад и онда се деси ово.Поносан сам као никад у животу на моје цигане
  И ДА МИ ПОНУДЕ МИЛИОНЕ И МИЛОНЕ НЕ БОЈ СЕ ТИ ЗВЕЗДО  . . .
Reply
Мало ко је очекивао овако нешто али ипак се догодило, зато је навијање било 'нако до 4 гола, а после 5 врх лудила, урнебес земљотрес... Ово је била утакмица која ће се дуго памтити, по мени једна од бољих у задњих 10 год. Чуо сам да је била нека туча и да је дуго трајала али ништа нисам видио, такве ствари нам заиста најмање требају на северу али нажалост изгледа да се често дешавају...
Сад нам само преостаје да чекамо извлачење и неког ко ће нас поштено изгазити!  ;D
Мислим, дакле не верујем медијима.

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)