Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.Звезда-Рад!!!ИНВАЗИЈААА
За сада су ту све потребне информације, тема се закључава до утакмице. Тако да можете да се сконцентришете на цимање људи да би нас било што више, а не да трошите енергију писањем по форуму.

"Ова сезона је кулминација једне негативне епохе која је почела 01/04/1992 у Софији после пораза од Сампдорије. Сваким даном смо тонули све дубље и дошли смо докле смо дошли. Да кажемо "Довиђења" том времену. Ова утакмица је нешто као испраћај старе и дочек нове године. Лоше ствари иду у заборав и доминира само нада и жеља у боље сутра."
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Идемо Делије! Идемо Звездаши!

Остало је још мање од 48 сати до утакмице која треба да покаже колика је наша снага, колико нас има спремних да помогнемо Звезди кад је најтеже, колика је наша љубав према клубу који нам је пружио све оно најлепше што један фудбалски навијач може да доживи...

Иако знам да су многи од нас били хиперактивни по питању објашњавања људима зашто је битно да нас буде много у недељу на Маракани, ова два дана треба да буду ударна... Имате осмишљене плакате, шаблоне којима се позива на утакмицу, па ко може да штампа нека га лепи у својој улици, свом крају, свом граду, на сваком ударном месту... Имате мобилне телефоне, обавестите још једном све пријатеље, све проверене Звездаше да их очекујемо у недељу... Сада је битно да они који су размишљали дефинитивно преломе...

Показали смо да можемо, показали смо да умемо, покажимо да нашу љубав према Звезди нико и никада неће угасити... А као највећи доказ те љубави треба да се појави огроман број људи који нису ту због атрактивног противника или освајања титуле, него због имена и величине нашег клуба!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Запамтите Делије:СВЕ ПРОЛАЗИ,ЗВЕЗДА ТРАЈЕ(морао сам да додам ово) ! ! !
Reply
http://www.crvenazvezdafk.com/zvezdasi-d...ontent.htm
Reply
Биће слика...

http://www.delije-caffe.net/galerija/gal...lije17.jpg
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Одлично издање данас,близу 20 000 уз фантастично навијање.МОБИЛИЗАЦИЈА је успела јер ко воли ЗВЕЗДУ данас је био на Мари.Навијање и кореографија за 10ку.ДОБРО ЗНАЈ отпевана као никад до сада и још се јежим кад се сетим.Грмео је стадион са ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ чуло се и видело да је и исток и запад певао са нама.
Reply
Браво Звездаши!!! Лепа завршница сезоне на нашем стадиону и увод за почетак наредне кад би већ прву утакмицу требало оволико да нас буде.

Свака част свима који су били, а Београђанима који се данас нису појавили нека је на част.

Без озвучења навијање на високом нивоу, барјаци, папирићи, пиротехника, чак и "буздовани" и лопте за плажу Big Grin
Кореографија је била перфектна, једна од најбољих икада.

Остао нам је Крушевац, мали одмор па полако већ да почну припреме за наредну сезону
Reply
Само  ћу рећи БРАВО! Свака част. Навијање не за 10-ку, него за 20-цу. Од првог па до последњег минута, песма није стајала. И кореографија и дозивање са западом и истоком... Све нај. Да и следеће сезоне буде овако, ако  не и боље!

И да не заборавим заставу ЗУЛУ ВОРИОРС  ;D
Reply
Стварно невероватно наше издање данас,скоро све песме су се певале и све су биле одлично отпеване.Кореографија испала супер.Зезање на трибини за 10'тку и бројност супер.Мислим да је мобилизација успела 20000 људи је стварно невероватан број,запад ме је фасцинирао,као и задњих 15 мин,и та атмосвера знате због чега.Свака част.
Reply
Данашња лудницу најбоље описује реч НИКО ЗВЕЗДО НЕМА ТО ШТО ИМАШ ТИ!!Фантастично је било данас,на почетку другог полувремена подигута је шеталица,и крећемо са песмом Добро Знај,која је грмела...Било је и довиковања са западом и истоком...Наравно да смо прозивало црвенкапице..певала се и нова песма за црвенкапе на мелодију сваке ноћи сањам ја...после текме су се делили летци и шаблони за графите са грбом звезде..Са севереа ори сее!!
мосхато
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)