Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Шести Кафеов турнир у малом фудбалу! недеља, 24.05.
На жалоС у недељу се игра са (не)Радом ;D

кад је нови термин  Smile
Reply
(05-19-2009, 09:31 PM)Nikola013 link Wrote:На жалоС у недељу се игра са (не)Радом ;D

кад је нови термин  Smile

Дефинитивно је одложено за недељу дана... Све пријаве се прихватају и чекамо нове, а време и место ћете добити преко пм...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Само да потврдим да је турнир дефинитивно у недељу, нема одлагања.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Могле би и да улете неке приватне поруке у колко сати и где Smile
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Reply
шта се дешава са турниром,зар то није данас  :-\
Reply
Стандардно као и сваке године Киза - Караџић је наместио турнир, немогу да дођем себи од шока који је проузрокован испадањем екипе Аца Радовић у полифиналу турнира, тако да ћу опширније утиске изнети после бенседина на заказаној конференцији за штампу .

постоје видео и фото докази тако да ћемо сву доказну документацију проследити фудбалској организацији уз нашу жалбу да се друго место одузме и врати његовим законитим освајачима .

Без обзира на све екипа Аца Радовић је морални победник турнира што се јасно може видети на свим снимцима хехе Smile
Reply
Е немој сад да се жалите,имали сте своју шансу  Big Grin

Екипа Православне Браће неоправдано друга (требали смо први да будемо  ;D)
Reply
Како да будете други кад нисте искористили своје шансе у првој деоници? Два зицера... Могли смо и ми да будемо други  >Sad

Победник је апсолутно заслужио да буде први... да исправим Николу, играло се на бодове.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Победничка екипа "Експеримент" је била доминантна и једина екипа која нам је парирала била је Кизина. Остале две екипе су прошле са 5 и 7 голова у мрежи, а могло је и више  ;D
Све у свему штета само што није било више екипа, иначе било је лепо
Reply
Е,е,немој сад о бројкама  ;D

Нисте смели на крају још једну,тако да нема о чему да причамо  Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)