Threads: 164
05-08-2009, 11:43 AM
(This post was last modified: 05-13-2009, 11:32 AM by Red Star Forever.)
Већ је постала традиција да се сваке године игра турнир у малом фудбалу. Пошто ме је доста људи питало када је турнир, напокон смо одлучили да играмо дан после утакмице са Радом (субота). Што се тиче места одигравања, сви учесници ће бити обавештени накнадно. Терен ће бити резервисан само за нас и одмах ће се играти у договорено време. Као и увек до сада, обезбеђене су вредне награде за прва три најбоље пласирана.
П.с. Уколико неко нема екипу, а жели да учествује на турниру играће као појачање неке већ формиране екипе, дакле јавите се слободно без устручавања!
За све додатне информације можете питати мене или некога од модератора. Пријаве почињу данас а трају до суботе 23.05.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Ево ја се пријављујем таман грејао клупу и пио хладно пиво. ;D
"НЕ БОЈИМ СЕ ОД ВРАЖЈЕГА КОТА,
НЕКА ГА ЈЕ КА НА ГОРИ ЛИСТА,
НО СЕ БОЈИМ ОД ЗЛА ДОМАЋЕГА" - ЊЕГОШ
Пријављујем екипу
'Orthodox brothers'
Нема зајебавања овај пут

8)
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Threads: 8
Ако некој екипи треба или фали играч ,пријављујем се
Ја се пријављујем за пиво. ;D
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Threads: 19
Kакав је систем играња? И колико играча је у екипи? Колико пара кошта то планинарење? Шта ако тај дан будемо расположени за вино, место пива?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 1
Eво имам и ја екипу,па се пријављујем
Threads: 164
Игра се по систему 5+1, 2 или 3 резерве највише! Свака пријављена екипа мора да има своје оригинално име, то није битно да се напише на форуму, имате времена док не почне турнир.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 10
Пријављујем екипу! ;D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 2
Кизо ја сам те један од првих питао за турнир и јако ми је драго што ће бити организован и једва чекам недељу !Ја такође имам екипу!!!!Пошто тренутно нисам у могућности да будем на нету сваки дан,послаћу ти свој број,па бих те молио да ми јавиш кад и где!Хвала унапред,браћо видимо се на терену,да се дружимо,лоптамо,па нека најбољи победи !