Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Смедерево , 15.4.09.
Одлична је нова песма која је певана првих двадесетак минута првог полувремена! Жао ми је што није певана уопште у другом полувремену.

Слике:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...derevo_kup

Деспоти:
[Image: despoti.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(04-15-2009, 05:53 PM)Јоца ДС link Wrote: али и да кажем да 3-4 реда од шипке па навише,дакле језгро копа
а ти обрати пажњу на људе од 7.-8. реда на горе..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
(04-15-2009, 06:12 PM)фкцз link Wrote: [quote author=Јоца ДС link=topic=3566.msg66738#msg66738 date=1239818030]
али и да кажем да 3-4 реда од шипке па навише,дакле језгро копа
а ти обрати пажњу на људе од 7.-8. реда на горе..
[/quote]
ту се апсолутно слажем! Тим људима свака част стварно!
ОН НИЈЕ ЛОПОВ НИ УБИЦА ПА ДА ЛЕЖИ 10 ГОДИНА!
Reply
Лепо после подне на Маракани,уз БУЂАВ ЛЕБАЦ Smile
И да напоменем нове младе снаге данас на шипци  8)
[Image: nemapredajeforum.jpg]
Reply
Нека се скине слика из галерије са полувремена утакмице гд епола копа нема...не знам што се постављају такве слике???
Reply
Ја ћу само да додам ово око бројности,ево Киза је поставио слике, упоредите их са претходним сезонама у овом такмичењу(изузев дерби), данас нас је било убедљиво највише до сада.
Браво за све нас!
Reply
Навијање врхунско, на моменте оно што се каже ''на емоције и адреналин'' поготово у, и на крају другог полувремена лудачко и невероватно ..... онај начин навијања који речима не могу да опишем. А вероватно сви знате на шта алудирам.Зезање на трибини на мелодију АЈДЕ ЗВЕЗДО САД НА ГОЛ најјачаа ствар која се само на Северу може видети и нигде више у то сам сигуран.Наравно и данас је било ''позера'' и ''отварача уста'' и то оне млађе популације нажалост.Једино ми се мање-више бројност није допала. Мислио сам да ће на овај број људи који је био присутан, бити још која хиљада више(знате и сами због чега). Разумљиво је и да је среда и незгодан термин одигравања утакмице(у сред радног времена, школе итд...), али сам опет очекивао бар мало више људи због свега што се задњих дана дешавало. Ја сам се бар синоћ осећао као да сутра идем на финале купа шампиона ... као одавно што се нисам осећао  Big Grin Big Grin Big Grin
Кокеза лопове !!!
Reply
Само ти држи тај осећај...биће,биће!!!
Reply
Оно што би да додам је да ми се чини да су се навијачи коначно опустили на трибини, самим тим навијање је постало много спонтаније и искрено, из срца. То је оно што нам је фалило, да се не пева на силу као по казни
Reply
Ево два видеа да се подсетимо како је било... На снимку је нова песма.
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_smederevo_kop.wmv
www.delije-caffe.net/video/2009/cz_smederevo_kop2.wmv
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: