Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Смедерево , 15.4.09.
Звезда игра са Смедеревом у среду,време утакмице је 15:30мин.Играмо 1/4 финале купа.Важна утакмица за нас,па да се потрудимо да дођемо у што већем броју и ако је радни дан,мислим да може да нас буде и 2 пута више него против баната,цена карте би требала да буде 100 дин...Сви на маракану.
Reply
Што се саме утакмице тиче,све што је битно је речено.Само један мали подсетник као апел.Као што се сви сећате на утакмици против Чукаричког скупљана је помоћ за ватрогасца који је изгубио прсте обостраном непажњом,и учтиво замолио за нашу помоћ.Тада је скупљена одређена сума новца-око 60 хиљада,и ја мислим да је у среду право време да се та акција настави.Ко колко може,да се скупи новчана помоћ и кроз још један начин изкаже величина наше групе.СВИ НА СЕВЕР-ЗАЈЕДНО ПО КУП !!!
Reply
Много је битно колико ће нас бити у среду!!!Почињемо са акцијом помоћи клубу...то мора да се најозбиљније схвати!Као војска сада да будемо организовани...кренули смо нема назад сад...СВИ НА СЕВЕР...среда пола 4.ПОчиње борба за боље сутра Звезде.Без нашег масовног доласка треба заборавити на било какву помоћ!
Reply
Термин јесте можда мало незгодан,мада се за њега знало још од суботе,према томе,било је доста времена да се узме слободан дан,или да се не оде у школу(ако нисте на распусту као неки),према томе,нема потребе за никаквим писањем пре текме,СВИ НА СЕВЕР-БОРБА ЗА НАШУ ЗВЕЗДУ ПОЧИЊЕ !!!
Reply
Од сада па до краја сезоне нема изговора за недолазак,сутра буквално сви на Север,да би оно што се јуче причало на конференцији имало ефекта.
Reply
Све је данас било лепо. И време, и резултат... па и бројност, мада све док има бар једно слободно место на Маракани то значи да може и боље.
"Ти играш на облацима славе", "Душмани хоће да нас униште", "'Ајде, Звездо, сад на гол"... Косово, Урош... Одличан репертоар песама. Шлаг на торту - обрада песме "Буђав 'лебац". Овде бих само хтео да изнесем своје мишљење, да целу песму мора да прати пун ритам са бубњева, пошто сам пар пута приметио да испадамо из ритма и да каснимо или журимо у односу на оно периодично ударање у бубањ.
Нова зајебанција уз 'Ајде Звездо сад на гол. "Укрштање" копа. Источни део се по столицама помера према западу, а западни део између столица иде према истоку. Мало је било сударања и застоја, али мислим да је целокупна слика деловала сјајно.
Такође је било делотворно и гуркање које је на моменте прелазило у општи хаос на трибини. Приметио сам да након пар таквих ситуација око мене није било неколико ликова који баш и нису били расположени за певање  :Smile
На крају подсећање да у суботу не долазимо ни ми ни навијачи Војводине. Видимо се у следећу среду у Ивањици!
Делије, свака част на данашњем издању!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply
Добро навијење и зезање а хит бућав лебац.Похвала и за госујуће навијаче.АЛ ИПАК У НАМА ЛЕЖИ СПАС
Reply
Већ је речено да је баш супер било данас, и навијање, и резултат и време, све... Буђав 'лебац је супер испао, мало и смеха око целе ове трагедије која нас је снашла... Оно укрштање је било ок, мало конфузно, али добро. У тим укрштањима неком страдала ребра, некоме брада, али где су млади - ту је и енергија. Лепо је и што се мисли на будућност Севера.  8) Могли смо само 'лебац да отпевамо и у другом полувремену, добро је звучало у првом. Добро је изгледало и оно навијање са једним вођом у копу, а другим доле ниже; не знам каква је ситуација, али би ово могло чешће да се практикује, боље је навијање.
Reply
Данас све на месту. Ал можда ипак у нама лежи спас... Сви у Ивањицу...
КРВ ЋЕ ТЕЋИ... КОСОВА СЕ НЕЋЕМО ОДРЕЋИ...
Reply
Наше лепо издање данас!
Не бих да понављам што је већ речено,тако да ћу ја само да похвалим бубњаре,али и да кажем да 3-4 реда од шипке па навише,дакле језгро копа,где би требало да буду они највернији,најгласнији,они који ће да дају највише од себе,данас нажалост није било тако...Доста тих људи доле је ћутало добар део меча! 
То ми мало квари утисак али јбг савршено се вероватно не може!

(04-15-2009, 05:05 PM)vtomic85 link Wrote: Све је данас било лепо. И време, и резултат... па и бројност, мада све док има бар једно слободно место на Маракани то значи да може и боље.

Апсолутно тачно! Ајде бре цимајте људе,100 динара свако може да издвоји,а изговори типа ,,мрзи ме,, и тако то су тотално глупи!  Наговарајте људе,за 100 дин добију нешто не процењиво!
АЈМО ДЕЛИЈЕ
ОН НИЈЕ ЛОПОВ НИ УБИЦА ПА ДА ЛЕЖИ 10 ГОДИНА!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)