Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Среда 18 часова сви на Маракану!
Екстра је ово, само још кад би се људи раштркали по трибини са пиротехником, изгледало би још моћније него што јесте!
Феноменална атмосфера данас на Маракани,али феноменално!!
Нисам скоро био овако срећан после утакмице! Јако велики број људи данас на Северу,мноштво барјака,пиротехнике!
Такође кореографија на почетку другог полувремена!
Певање на нивоу...све се више да приметити да нам разглас у опште није ни потребан.
Кад су дошли голови,почело је зезање...гуркање уз ПУБЛИКА ЈЕ ТВОЈА...скакање,лудница...чак су и бацали у вис тамо неке ликове  :Smile
У суботу на Бањици против Рада!
2 и по сата пре почетка меча,испред ревије колко сам разумео!
[Image: nemapredajeforum.jpg]
и ја сам чуо да је окупљање 2 сата пре текме...биће вероватно посебна тема за то ..тако да мсм да био требало да сабирамо утиске са ове текме.. :Smile неби да кварим тему било је екстра не памтим овакву текму на овим тако да их назовемо слабијим утакмицама..али ипак нисам могао да верујем колико има репортера на трибини..један лик је код шипке снимао када је била бакљада на полуврему ја сам мислио да ће неко да га удари по телефону као што су мени када сам снимао једном..и од тад сам престо ...то је било пре пар година... 8)
(03-18-2009, 11:03 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote:Певање на нивоу...све се више да приметити да нам разглас у опште није ни потребан.
Кад су дошли голови,почело је зезање...гуркање уз ПУБЛИКА ЈЕ ТВОЈА...скакање,лудница...чак су и бацали у вис тамо неке ликове  :Smile
Ако је оно било "гуркање", волео бих да је кренуо евриго, да видим на шта би то личило Smile. Приликом "гуркања" су ликови око мене летели по 2 - 3 реда напред - назад, један је зарадио расечену усну, један је морао да уради колут напред како не би фацом ударио у столицу, а мени је неко тако лепо набио песницу у бубрег (надам се да је била песница Smile)... А кад је други пут кренуло "гуркање", завршио сам на леђима, али на сву срећу дечко поред мене је успео да задржи барјак који сам тад вртео и овим путем му се захваљујем Smile. Све у свему, феноменална атмосфера, свака част свима који су томе допринели! 8) 'Ајде да у суботу завршимо овај део сезоне у истом стилу!
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
ЈЕДНОМ РЕЧЈУ БРАВО ДЕЛИЈЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Навијање на високом нивоу.Кореографија за десетку а шлаг на све ово јесте бакљада.
(03-19-2009, 10:03 AM)STEFANOVIC NENAD link Wrote:ЈЕДНОМ РЕЧЈУ БРАВО ДЕЛИЈЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Одлично наше издање,а и играча.Грмели смо скоро током целе утакмице,одушевила ме је песма публика је твоја,јер се сад онако поштено отпевала после дужег времена...И могла би понекад да се убаци *На целом свету само црвена звезда*... Видимо се на бањици Поз...
Зашто се више не пева песма "Сваке ноћи сањам ја" , по мени за копље најбоља песма која се појавила у последње време на Северу?
Навијање је било добро са мањим падовима али с обзиром на бројност и доста позераја није било лоше. Ових барјака има све више и више како ми се чини. Могло је мало више конфета да се направи било би три пута лепше. Најбоље је било уз публика је твоооја.... Лудница на све стране.
У суботу... И ЛИТАР СПЕРМЕ ТО ЈЕ ПРАВА ДОЗА...
п.с. Одушевило ме што смо бар на кратко певали због ње сам се родио... Песма је врхунска.
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Имам само једну добронамерну сугестију људима са шипке... Мислим да би понављања као нпр. "УУУ ААА", или "Звезди треба подршка..." требало радити негде у почетку меча. Наравно, и против Борца и против Напретка је екстра звучало чак и кад се певало пред крај утакмице. Али на почетку смо још увек пуни енергије и глас нас служи одлично, тако да мислим да би тад стварно попуцали прозори на околним зградама.
Кад је против Борца кренуло "УУУУУУУУУ", један лик иза мене каже: "Људи, тише мало, спава ми кева..." Big Grin
offtopic: Зна ли се цена карте за Рад?
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)