Threads: 61
Хајде да пробамо да наставимо добра издања од прошле 3 утакмице. Разлога је много (за оне који их можда траже) : Косово(17,март), Сабор(19,март)... Имамо шта да им поручимо!!!
Сви на Маракану!!!
Threads: 1
Скупили су паре,прво за воду сада и за струју па нема разлога да се недође у што већем броју.Вечерњи термин 18 h
Threads: 12
Следећу утакмицу на Маракани играмо тек 4. Априла, а можда чак и касније (зависи од распореда трећег круга шампионата). После сутрашње утакмице, у суботу се иде на Бањицу и завршава се други круг, а онда следи пауза због обавеза репрезентације.
Идемо Делије, термин је одличан и да нас буде што више може!
Threads: 29
...нико Звездо нема, о што имаш ти
Бројност највећа ове сезоне ако изузмемо дерби, прегршт психо делије барјака, одлично певање опет вођено само са два мегафона.
Друго полувреме започето уз ролне и бакљаду, падају два гола и почиње зезање на трибини које траје до краја утакмице.
Следи нам утакмица са Радом па пауза. На Бањицу морамо да одемо у броју већем него икад
Threads: 0
03-18-2009, 08:41 PM
(This post was last modified: 03-18-2009, 09:05 PM by Вајти.)
Баш добро издање вечерас! Не знам да ли то увек чекамо друго полувреме или се и на трибини запне кад и на терену, али по ко зна који пут друго полувреме драстично боље од првог. У другом је стварно била лудница. :o Пиротехника, скакање(и у вис и у даљ ;D), урлање... Бројност још невероватнија ако узмемо у обзир да је био радни дан. Дај ако треба и за ту струју да скупљамо паре, вечерњи термин је изгледа права ствар. Неко од млађих на шипци, такође лепа ствар...
Threads: 38
Нису баш сви керови стока,поздрав за екипу из воза . .  .Ја мислим да је данашњу текму обележила пре свега бројност.Радни дан,посао,школа,шта год,нису нас спречили да трибина изгледа најпопуњеније ове године.Значи сећам се претходних пар текми,прошле године,како су сви критиковали барјаке,који се врте мало а после се бацају на земљу.Сада је ситација обрнута,људи се нуде да врте и тако декоришу Север током целе текме.Ролнице и бакљада додатно дижу ниво навијања,ђускање,браво делије.
На крају текме спремање за Бањицу,идемо делије,да се цео коп од данас пренесе тамо(мада незнам де ћемо сви стати хехе  )
Threads: 164
03-18-2009, 09:03 PM
(This post was last modified: 03-19-2009, 03:09 PM by KizaLion.)
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 1
Не бих да понављам,али СВАКА ЧАСТ ДЕЛИЈЕ ! ! !Заиста,навијање дуго боље није било на Маракани!Срце ми је пуно,признајем!Кизо,слике као и увек фантастичне ;D !Певало се највише о Звезди,о Косову,а ни брат Урош није заборављен!Следећа текма-рад на Бањици,нека се добра атмосфера настави,победа ће већ доћи!
Threads: 3
Kако би мој ортак рекао ЛУДАРА...Све је било феноменално,само мислим да нам она туча пре текме уопште није требала... :-[ :-[
мосхато
Threads: 38
Те туче једноставно немогу по мени да се контролишу,тј да се предвиде.Нећу никог да прозивам,јер не знам због чега је дошло због ње,али често разлози туче некад немају никакве везе с трибином,навијањем,не прозивам никога,нити оћу да износим погрешне чињенице,и не треба им придавати никакав значај,а треба их скроз искоренити.
|