Threads: 19
Прво полувреме доста раштимовано.. пар песама је било за похвалу.. Друго полувреме знанто боље, где се дешава да у пар наврата чак и грмљавину правимо! У 64' одбројавамо 10, 9, 8, 7... и онда СЛАВЉЕ за наш 64. рођендан!
Бакље, димови, заставе, песма ПТЛН, све у трансу.. а трајало је неколико минута. Резултат је био врлодобар, а играчи су добро играли с обзиром на кишу, смор, и стање у клубу.
Певало се Звезди, Србији, Урошу, Космету, и конобару...
Жао ми је само што смо песму "Ђенерале, Ђенерале" отпевали само рефрен, а не целу, јер је супер песмица.
Заставе су биле лепо распоређене, и вртеле су се целу утакмицу...
Нова песмица, у виду "бећарца" ми се свиђа.. Нешто ново код нас на тифо сцени.
У први моменат током првог полувремена, помислио сам супер нема ових телефониста... међутим, како поче онај шоу у 64', тако ничу као гљиве посе кише... а и била је киша, зато их сада зовем гљивари!
Није лоше... може још боље!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 5
Одмах да кажем,нека буде све срамота који су се и кише уплашили па су се штекали под кровом(јасно је не можемо сви стати доле,ал ово се односи на оне тамо блејаче на западном и источном делу Севера).
Навијање врло добро,могло је боље ал у сваком случају лепо издање Севера данас. Психоделија барјаци,бакљада у 64. минуту поводом рођендана СД,певане песме које се нису скоро певале као оно НАПРЕД ЗВЕЗДО,САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО...и ....СЕВЕР У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ ЗАПЕВАЈТЕ ДЕЛИЈЕ....
Пружена подршка Урошу(ко што рече неко на трибини,тек смо на пола пута не смемо да станемо!),прозивке конобара!
Све у свему,лепо је данас било на Северу упркос лошем времену!
Следећи викенд,гостовање на Карабурми,да нас дође 2 пута више да попунимо тамо трибину и да направимо лудницу!
Threads: 164
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 84
С' обзиром на овакво време одлично навијање. Коначно после дужег времена пева се ''ЉУБАВ СИ МИ ЈЕДИНА''... Дељење трибине на пола веома добро. Бакљада за прославу 64 роњендана одлична. И све у свему добро издање,иако је било лоше време...
Threads: 83
Одлична атмосфера данас на трибини, посебно у другом полувремену... Бројност изненађујуће добра, и поред досадне целодневне кише и прохладног времена Север пристојно попуњен... Али ко што неко рече то је само један од показатеља да смо сазрели као група и да назад нема, следе само још боља и бројнија издања Севера!
Сјајна рођенданска бакљада/димљада, 64.минут је подсетио на добро пиротехничко издање у прошлонедељном дербију... Кад смо већ код визуелног издања, похвала за две пароле/заставе које погађају у центар... Одјеби бре Добривоје са сликом дотичног је врхунска, а Биће правде за Уроша је на неки начин осврт на дешавања из претходне недеље и коначно поништење пресуде нашем другару и враћање поступка на првостепени ниво...
Што се тиче певања, данас је био доста добар избор песама... Како је долазио крај све смо боље певали, као да смо се тек тад загрејали, али то је један нови квалитет који до сада нисмо имали... Све чему је требало певати данас је певано... Нашој Звезди, Урошу, Космету као и конобару који је као што споменух већ "награћен" и заставом... На крају и најбоље и најгласније уз Мој тим је првак био, играчи аплаудирају на нашем добром издању а овог пута треба бити искрен па рећи да су и они нама узвратили са одличном игром на терену...
Чека нас Карабурма следеће недеље, и као што је речено са шипке сви са Севера данас нам требају и на тој утакмици за 7 дана... Идемо даље...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 0
Скоро није било овако добро навијање. По мом мишљењу боље него на дербију. Свака част момцима са шипке одлични су били. Прослава рођендана врхунска. Једино што ми је мало покварило утисак су неки индијанци којима није било довољно 4:0, па су се у 90'-неком минуту бунили како неки играч Напредка треба да добије жути картон!!!??? уместо да певају добро знај... Следећи викенд сви на Офк-у!!
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Threads: 38
Браво Звездо,браво ДЕЛИЈЕ !!!
Лепршава игра од доле пренела се и на трибину.Киша,снег,кошава,немогу нам ништа.Навијање одлично,поготово она подела трибине када једна група скаче с леђима окренутим терену.Певало се конобару,Космету,феноменална бакљада,и само бих исористио прилике да похвалим све за барјаке,упркос киши,и чињеници да се барјаци натапају водом и постају тежи,вртели су се целу текму,БРАВО ДЕЛИЈЕ !!!
СВИ НА КАРАБУРМУ,да поиспадамо с трибине колко нас има.
Threads: 8
03-07-2009, 09:10 PM
(This post was last modified: 03-07-2009, 09:28 PM by фрактура.)
Пре почетка сезоне покренула се тема,који су недостаци наше трибине,и шта би требало исправити или искоренити да она буде још боље...Поменуо се изглед трибине-одевање,формирање копа који би био покретач лудила,снимачи са мобилним телефонима...Е сада нпр. после ове утакмице ако погледамо слике видимо да нам трибина доста озбиљно изгледа,нема неких дречавих боја и слично,на формирању копа се доста радило током ове сезоне кад се обележавао централни део трибине и када се група која се пре почетка утакмица окупљала на врху трибине спуштала у тај обележени простор.Али оно што се није променило и што ми сваки пут квари утисак кад дођем са утакмице су снимачи,нема утакмице,нема бакљаде а да они не упале своје апарате
Што се тиче утакмице све је углавном речено,можда бих могао да поменемем да је током песми посвећених Светој земљи,скоро цео коп држао три спојена прста...Такође песма Ђенерале је отпевана веома јако и са пуно енергије,не знам дал' ми се учинило,али мислим да и када је вођа рекао ''добро је'',маса хтела и даље да пева...Е да запаљена је и једна шиптарска застава,и опет око тога маса снимача са својим апаратима >
Threads: 84
Threads: 29
(03-07-2009, 09:10 PM)фрактура link Wrote: Али оно што се није променило и што ми сваки пут квари утисак кад дођем са утакмице су снимачи,нема утакмице,нема бакљаде а да они не упале своје апарате Снимача је било и биће увек, само се надам све мање и мање. Ја лично никог нисам видео у свом окружењу да је држао телефон у руци, сем једног лика који се сликао са неким рибама ???
Позитивна ствар је што се данас није каснило као раније, поготово јер је термин био незгодан. Показало се да је боље износити овакве барјака или веће, никако оне мање ако желимо се се врте 90 минута. Север је данас показао огроман напредак у многим сегментима, сад само треба да се настави корак по корак даље
|