Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-Напредак 7.3.2009.
У 13:30 у суботу Напредак нам долази. Ајде да нас буде што више и да подржимо играче за наставак сезоне. Ово је прва утакмице ове године која се игра на Маракани. Нека нас буде што више...Све даље знате...

да једва чекам,надам се да ћемо доћи у великом броју...А термин је требао да буде у 16 и 30 мин . али су га померили на пола 2 да би стедели струју  :-X
Комплетни су идиоти, како су могли да одреде да се игра у 13.30!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
А јбг. Сетите се прошле сезоне утакмица Звезда-Младост Лучани,када је почела,чиними се око 13:00 сати,па колико нас је дошло... Ништа нас не треба спречавати да дођемо...
(03-06-2009, 10:56 AM)KizaLion link Wrote: Комплетни су идиоти, како су могли да одреде да се игра у 13.30!
Кажу да штеде струју, нема се пара... страшно!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Није зезање, стварно се нема пара... обични службеници, домари, чистачице и шта ти ја знам... нису добили плату трећи месец. Ал нека Ивић забада по 25 сома месечно и нека доводи ''словенце'' и све ће да буде сјајно!
Ивић јесте жестоко зајебао ствар довођењем мује, али је остатак посла одрадио професионално. Наравно, остаје да видимо како ће се ти играчи надаље снаћи, али су први утисци заиста позитивни.

Није он тај који је крив, он одрађује свој посао исто онако како га одрађују домар или куварица.

Зна се ко се пита за финансије и политику клуба.
@Вајти
Имамо друге теме о Ивићу, муји, конобару... Једна Ивићева плата је довољна да се исплате три плате свих пратећих служби у Звезди о којима је Никола говорио, толико о томе...

Ајде да се усредсредимо на сутрашњу утакмицу и како да све оне људе који су напунили север на јна доведемо на наш Север, на наш стадион Рајко Митић!

Сутра сви на стадион, до тада не видим разлога да се постује више на овој теми...

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Врхунска атмосфера, добра бројност, барјаци који су се вртели целу утакмицу и димна завеса у 64. минуту.
За мене неочекивано добро издање Севера по овако шугавом времену. Без озвучења, целу утакмицу смо били на нивоу. Грмело је о Звезди, Урошу, Космету... Сјајно дељење трибине уз Оле оле оле Звездо
волим те
За недељу дана на Карабурми да напунимо трибину
Браво Делије
Стварно је било одлично морам рећи иако нас је ова киша мало избедачила било је доста људи и зезања  Big Grin ...Онда прослава рођендана и колико сам приметио било је и доста лепшег пола  ;D навијање одлично, резултат још бољи  8) Поз...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)