Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда-рад!
Држали смо висок ритам навијања вечерас,неке песме су врхунски отпеване,па је питање да ли и може боље од овога.Што се бројности тиче,очекивана је,али верујем да уколико нас резултати испрате,да ће нас бити све више.
Радовци,добра бројност,имали су две дебилне(комплексашке) пароле, понеку бакљу,али су остали у другом плану.
Настављамо даље,четвртак Славија,да верујемо у чудо!
Слике:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...010/CZ_rad

Слике бивших цигана:
www.delije-caffe.net/razno/rad1.jpg
www.delije-caffe.net/razno/rad2.jpg
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Наше јако добро издање вечерас, скоро све песме јако добро одрађене, пиротехника на врхунском нивоу, пароле и прозивке отпадницима за 10-ку, кореографија у нашем стилу, једини минус од синоћ је бројност, некако очекивало се више. А ови преко пута...чини ми се да су зајебали и гробаре што се тиче кретенских парола.
Видимо се у четвртак!

И, да...нова песма, за оне који нису били:

Од рођења мог,није прошло без имена твог,ни дан ни година, Звездо Црвена.
Само с'тобом ја увек бићу Звездо Црвена, с'тобом бићу ја,Звездo Црвена
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Све је одрађено одлично једино дал би могли да покренемо акцију да се бакље не бацају на атлетску стазу.У четвртак напунимо стадион и песмом одведимо ЗВЕЗДУ у лигу купа.

Ево га! За пар сати биће и још један видео запис!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
После спортског дебакла у Чешкој, и свих писања у медијима о хордама са балкана, рушитељима и шта ти ја  знам, одлична бројност. По мени исток и запад су заказали, али морамо бити објективни и схватити да су то људи на које утичу такве ствари. да смо којим случајем ми добили тамо 3-0, сви би дошли да поздраве шампионе, овако...можда до 2000 људи укупно на обе трибине.

Али је зато Север као по обичају друга прича. По мојој процени око 7000 људи је дошло да навија, да поздрави како играче тако и своје другове који су прошли кроз шта су прошли на последњем гостовању.

Оно што ме највише радује је невероватна позитивна енергија, на страну све песме, кореографије, бакљаде... али север почиње да дише у једном ритму какав ја нисам никада осетио. Онако лудовати на Звезда - Рад, на утакмици која без обзира на присуство противничких навијача, нема за нас никакав посебан емотиван набој, сем љубави према Звезди и жеље да се свима покаже инат и пркос због ствари које су нас у последње време притискале.

Утакмица почиње  песмом од рођења мог, чије су речи

Од рођења мог
није прош`о без имена твог
ни дан ни година
Звездо црвена

Само с тобом ја
бићу увек Звездо црвена
с` тобом бићу ја
Звездо црвена

Морам да напоменем да је песма прилично стара, али да је сада први пут отпевана на трибини. Сећам се да сам, када сам је први пут чуо, био убеђен да се НИКАДА неће певати на Северу. Прилично је тешка за певање, има успона падова, паузи... али јуче је отпевана врхунски иако нам је први пут да је певамо. Одлично је отпевана са микрофона неколико пута, и људи су је прихватили, пратили бубањ... ма врх! Трибина од 7000 људи пева у један глас, до пре неког времена то нам је успевало само када нас је 500 редовних.

ОВО ЈОШ ЈЕДНОМ ПОТВРЂУЈЕ ДА ЈЕ НЕОПХОДНО ДА У ЧЕТВРТАК, СВИ КОЈИ СУ БИЛИ НА РАДУ, ДОЂУ РАНИЈЕ И СТАНУ У КОП. НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО ДА НАМ ЈОШ 5000 ОНИХ КОЈИ НИСУ РЕДОВНИ ИЗАЗОВЕ ВИШЕГЛАСЈЕ. ПО ПРВИ ПУТ ОД ОСНИВАЊА ДЕЛИЈА НА СЕВЕРУ ИМА ВИШЕ РЕДОВНИХ ОД НЕРЕДОВНИХ, ИСКОРИСТИМО ТО НА НАЈБОЉИ МОГУЋИ НАЧИН. СВИ У КОП!

Што се детаља са саме утамице тиче, извојио би кореографију и болесну бакљаду и ватромет. Кореографија, са округлом шеталицом испала је одлично, иако није наједноставније развити округлу шеталицу и центрирати је. Бакљада је друга прича, тако је пуцало и грмело да је судија морао да прекине меч, иако ниједна бакља није завршила на терену. 

само навијање по мени много боље у другом него у првом полувремену, а највеће лудило је било на алеалеалео ајде звездо сад на гол... када смо ишли лево десно, па скакали, па окренули леђа. не тако давно, пола трибине је било блам да иде лево десно, да лудује, јуче то није био случај... Зато кажем да ми је енергија и позитивна атмосфера најјачи утисак са јучершње утакмице...

Освојена три бода, направљена увертира пред долазак ових чије су се мајке јебале по Београду за три црвене а сада глуме Европу... Четвртак, нова утакмица, исто место...

пс Не желим да маргинализујем никога, али заиста не знам шта да напишем о нашем отпаду преко пута. После гробара који су нас избомбардовали паролама Big Grin, то су исто учинили и радовци. Свима треба да нам буде драго што нико ништа не може да нам узме за минус, па нас ''прозивају'' паролама у које ни сами не верују. Прозивка за новине, за неупућене, комплекси једнаки онима када су се куповале или шиле наше заставе не би ли биле цепане на супарничким трибинама. Свако ко иоле зна причу, зна и истину, а од истине се не бежи. Можда ови са истока или запада не знају, можда им поверује онај пензионер када отвори новине и види слику  радоваца са онаквим паролама... Е, ако наши противници знају  да још само пред неупућенима могу да испадну велики или праведни, а ми мали, онда свима треба да буде јасно где смо ми а где сви остали!
баш тако, попут жуте штампе су, пишу неистините, сензационалистичке пароле које могу "попити" медији, симпатизери и остале широке народне масе......а што се тиче наше пароле, па могу је сконтати само навијачи и они којима је намењена, што је једино и битно, дискретно у центар, где највише боли, а они полако могу почети смишљати насловне стране за курир и ало
(08-23-2009, 11:28 PM)KizaLion link Wrote:Слике бивших цигана:
www.delije-caffe.net/razno/rad1.jpg
www.delije-caffe.net/razno/rad2.jpg

Пи''''''ке нешто нама кажу за ножеве,а они су обавезни корисници таквих реквизита, ЦИГАЊСКИ ОТПАД,ИСТИНА ЈЕ И ТО ЅНАЈУ СВИ,НЕКАДА СТЕ БИЛИ ЦИГАНИ,НА СЕВЕРУ НАШОЈ ЗВЕЗДИ ПЕСМЕ ПЕВАЛИ ЗА ЗВЕЗДУ ЖИВЕЛИ
Ма сјајно!

Прошла сезона колико год била катастрофална, ипак нам је донела пар добрих ствари.Наиме прошле сезоне смо преживљавали разне шокове, од голова у последњим минутама до пораза од нижеразредних екипа, све је то утицало да трибина очврсне и да се менталитет подигне до те границе да ниједан резултат колико год лош био не може да утиче на нашу подршку.Чак шта више примљен гол(као што је било у Чешкој) или промашен пенал(као што је било синоћ) може само да мотивише трибину и подигне атмосферу на виши ниво.То ретко која у трибини може, и то једно од наших највећих блага.

Кореографија и бакљада по Делије стандардима.

Још да поменем сјајно отпеван Марш на Дрину, пре свега јер смо пратили бубањ и нисмо брзали.

Неко је на делијенет форуму пре пратио наше певање из минута у минута, па је одређивао које су песме наше а које нису, било би занимљиво то поново урадити у некој следећој утакмици, јер мислим да смо и у том сегменту значајно напредовали.

Идемо Делије, магична сезона је пред нама!
(08-24-2009, 08:05 AM)KizaLion link Wrote:

Ево га! За пар сати биће и још један видео запис!

Зашто овај видео запис не може да се скине? Сви остали могу?
[Image: 2r3z8sp.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)