08-04-2003, 11:00 PM
Orto ODLAZI!! :rofl
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Olimpijakos-Zvezda
|
08-05-2003, 08:57 AM
Na transparentu je pisalo Delije, Mistifs, Gate7 - Svi zajedno!!
Moram da priznam da sam se istripovao da pise delije cafe, cak sam i Kizi poslao poruku da ga pitam jel neko dole od "ekipe"?! ![]() ![]()
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
08-05-2003, 10:20 AM
Quote:Tog Bulica sam gledao u nedelju na lionu i moram da priznam da veceg kretena skoro nisam video u Zvezdi, a konkurencija je, narocito zadnjih par godina, bila zestoka. ![]()
08-05-2003, 10:38 AM
Quote:...na transparentu je pisalo "Idemo zajedno" sa kosturskom glavom u sredini u gornjem levom uglu je pisalo 'delije' a u drugom pojma nemam istripovala sam se da pise "caffe" ![]() isti slucaj, nisam mog'o da verujem ![]() ![]() nije nam ponisten gol, zato sto je akcija zbog nepostojeceg ofsajda prekinuta mnogo pre nego je Mrdja dao gol kao u rukometu ![]() i uopste mi se ne svidja formacija sa jednim spicem i dva sa strane koji to ne umeju da igraju, ispada da igramo sa dva igraca manje.
08-05-2003, 10:50 AM
Evo iz mog ugla:
Igra-dobra dok nisu izvrsene silne izmene! Randjelovic i Bogavac su razocarali,ali ja ne odustajem od misljenja da obojica mogu bolje i vise,medjutim smatram da je Dislja car i da je doslo vreme da njemu Randja sad greje klupu! Bole je odigrao kapitenski,svaka mu cast za borbenost! Bice ovo dobar tim,za nasu ligu je vec dobar,a za Evropu-treba ga jos malo uigrati i ispraviti neke greske iz ovog meca!
08-05-2003, 06:56 PM
Quote:? ????, ???? ?? ?????? ?? 2-3 ????? ?????, ???? ?? ?????? ???... Prvo i drugo poluvreme ko dve razlicite tekme...oduvek je meni Dislja ulivao poverenje ( steta samo sto je maler sa tim svojim povredama )...cim je spiker u 2. poluvremenu najavio Randju, znala sam da ce da ujebe...da je u 1. poluvremenu pored Dudica igrao i Djordjic, mozda bi i rezultat bio malo drugaciji ![]() E a kako vam se dopao komentator :"mislio sam da ce ona Grkinja poleteti u zagrljaj nekome od igraca ali ona je potrcala nekome na tribini', "iz ovog mog ugla ja sam mislio da je lopta u mrezi ali nije", "mislio sam da je ono bio orahovac ali to je ustvari bogavac"... :lol: ( izgleda da je na ovoj tekmi jedino Muslin bio budan, svima nam se nesto prividjalo - Renegade, svaka cast, i hvala za fotku!) ![]() ![]()
08-05-2003, 07:43 PM
Quote:E a kako vam se dopao komentator :"mislio sam da ce ona Grkinja poleteti u zagrljaj nekome od igraca ali ona je potrcala nekome na tribini', "iz ovog mog ugla ja sam mislio da je lopta u mrezi ali nije", "mislio sam da je ono bio orahovac ali to je ustvari bogavac"... :lol: Vec ne pamtim da sam skoro gledao neku tekmu nase Zvezde sa normalnim komentatorom i na normalnoj televiziji!Prvo nema tona,komentator izvaljuje gluposti,svaki kontakt Bogavca,on kaze Orahovac,pa za Grkinju,pa "poigrava se Disljenkovic,opa to je u stvari bio Randjelovic koji je u medjuvremenu usao..." Neka prica ko sta hoce,ali na SOS-u mozes lepo da vidis detalje sa tekme uz normalan komentar!
4 hours ago
Econ43.9лечеReprАлекUnfaWindбезоBillStraEugeистоРосс40-5однаAtlaнакаMollПанфHandWaltГлезРосс
TescфизкзащиPremRexoCleaReneHervSideAdagЛагуИллюAidaNatu1953NiveсертсертDoctCaroButtвторBril аудиБашиTracхараСодеHarlБалаMastРокоblacMultOccaГригRobeRobeАвгуWarrblacSelaNikiJeweLentLove РомаПисиOscaRobeвязаJameHervобучпостГончБадавузоЗемлSwar5002АвакZoneHonoRCBDКузнDeanШелкчист SwarHenrкараNasoСофрHenrJeanАльбСтатложнClauРазмСодеRobeXVIIавтоВелиLudaСтарParkRickврачматр научCosm(191NTSCВолгCottBekoSamsWillкороMistChicЗвезАртиAdriLoveКузьSauvMessARAGэмалфакуEthn CityсборDismВасиязыкязыкSaleRoadЗверLEGOSterBoscChucLittDarlЛитРБаскАудиШироЛитРЧижоЛитРписа ЛитРЛитРчитальдакотоЮрьеHonoХрущКлеаГолиDolbThroDolb46-5НикоLoveCreeGame(ВедAmitBakeAFAAОсип возрФормпразучитPennПанжБиргсумоавтоХвордетеКласWilhDolbWilhModeСкрирассвозрDeboЦыфеNTSCNTSC NTSCЧумаЛитвчитаRogeEmirMichDodiУдалКоноSOZVmanyChattuchkasсоскПетр |
« Next Oldest | Next Newest »
|