Threads: 12
Ne znam tacan datum, ali pred kraj priprema bi trebalo da gostujemo u Atini. Sta mislite hoce li biti neko organizovano putovanje na gostovanje u jedan od najlepsih gradova na svetu, naravno pre svega zbog nasih pobratima GATE 7.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Threads: 2
Ne samaraj!Kakvi pobratimi????????
Prijateljstvo nekoliko ljudi koji su neko i nesto na tribini,ne povezuje dve navijacke grupe!!!! :megafon
Threads: 15
Quote:Ne samaraj!Kakvi pobratimi????????
Prijateljstvo nekoliko ljudi koji su neko i nesto na tribini,ne povezuje dve navijacke grupe!!!!
O cemu pricas?!
Poznato je da su DELIJAMA jedini prijateljski navijaci u svetu GATE7!!!
Pre nepunih osam meseci sam bio u Atini 4 dana i naravno posetio sam njihov stadion, kao i nekoliko ljudi iz grupe Gate7.
Ljudi nas stvarno gotive i stvarno su nam prijatelji!
A to nije posledica prijateljstva vodecih ljudi tribine, jer takvo misljenje nemaju samo vodje GATE7 (Iako sam razgovarao i sa njima), vec i obicni navijaci, odnosno pripadnici te grupe!
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Threads: 38
odlichan protivnik!!! Prilika za fino gostovanje u Atini...
bas sve u prijateljskom fazonu treba da bude znachi ako se bude islo organizovano bice opasno zezanje...
P.S. Niski javi mi se na private, u Nisu sam pa da se dogovorimo da se vidimo....
p0zDrAv!!!
Threads: 4
Prijateljstvo nekoliko ljudi koji su neko i nesto na tribini,ne povezuje dve navijacke grupe!!!! :megafon
Svaki cigan koji je koliko toliko upucen reci ce ti da su nam oni (Gate7) jedini prijatelji medju navijacima!!!! Vazno je napomenuti da nas Gate7 smatra svojim prijateljima i to od obicnog navijaca pa do vodja!! Ne znam kako je kod tebe ali ja njih smatram bracom i prijateljima kao i dosta nasih.
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Threads: 0
Bio sam u prilici da odem na jednu utakmicu Olympiakosa protiv Cibone u hali Mira i Prijateljstva u Pireju u sezoni kada su i uzeli svoju jedinu titulu evropskog prvaka u kosarci. Za Zvezdin sal i srpsku zastavu cime smo nas trojica bili opremljeni prvo su nudili pare, pa njihove salove, pa grcke i zastave Olympiakosa da bi na kraju lik doneo neku ikonu. To svakako nisu bile vodje navijaca nego obican narod koji VOLI Zvezdu i Srbiju u to sam siguran.
Pozdrav.
Threads: 1
Quote:Ne znam tacan datum, ali pred kraj priprema bi trebalo da gostujemo u Atini. Sta mislite hoce li biti neko organizovano putovanje na gostovanje u jedan od najlepsih gradova na svetu, naravno pre svega zbog nasih pobratima GATE 7.
Tocan Datum- 4.8.2003.sa pocetkom u 20 h
skliknimo s ljubavlju
Svetitelju Savi
Srpske crkve i škole
Svetiteljskoj glavi...
Threads: 7
Batice procitaj na zvanicnom sajtu rubriku drugi o nama i sve ce ti biti jasno
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
Threads: 1
Prvo, ne bih se slozio sa Tonijem da je jedini krivac za prvi gol Randja. Strelac prvog gola (Mavrogenis valjda) je pobegao, a kome drugom nego Bulicu i ostao najblizi Randjelovicu, koji je takodje kriv za ovaj gol, ali krivica nije iskljucivo njegova. I da je ostao na golu, protivnicki igrac bi bio u sansi 1:1. Tog Bulica sam gledao u nedelju na lionu i moram da priznam da veceg kretena skoro nisam video u Zvezdi, a konkurencija je, narocito zadnjih par godina, bila zestoka.
Drugo, Krivokapic je pokazo da ce i ova sezona biti "njegova". Pa taj decko se prosto krije od sagraca, ono kao:"nemoj meni molim te". Zaista mi nije jasno da on ima mesta u prvih, ne 11, nego 22. I cime je on zasluzio tu desetku na ledjima?
Pored gore navedene dvojice, najvise me je razocarao Sarac, koji nije mogao da se sastavi po levoj, i mislim da tu treba da pokriva Vitakic cim se oporavi. Bogavac je takodje bio katastrofalan, Zigic nije nista pokazao, Sanibal jos i najbolji od tih (polu)spiceva, bolje receno (polu)igraca. I pored svega toga, Muslin ne ukazuje sansu Nenadu Stojanovicu :zbunjen , nego ulazi Mrdja-sesta zvezdina zvezda, valjda da malo utegne u napadu :bes , a zatim i I.Dudic, koji je na Lionu zamenio Stojanovica. U odbrani generalno, velika promaja u skok-igri, valjda nema Nemanje, ali to nije opravdanje.
Bice bolje valjda od ovoga, jer ako ne bude, sledece godine nam sezona u Evropi pocinje krajem maja.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Threads: 76
...na transparentu je pisalo "Idemo zajedno" sa kosturskom glavom u sredini u gornjem levom uglu je pisalo 'delije' a u drugom pojma nemam istripovala sam se da pise "caffe"

.
Odma posle toga me cima Kiza :lol: "Brate, jebote, jel to neko iz ekipe dole u Grckoj?"
( pazi kad bi mi poverovao da sam mu rekla da smo otputovali

)