Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda-Liberec
Солидно издање мада нећу бити објективан јер сам био у делу севера где се навијало нон стоп тако да чини ми се да није било лоше...Пред почетак текме увежбавана песма Христе Боже једно 2-3 пута.Почетак утакмице и кореографија нисам видео каква је шеталица била јер сам био под њом,делови према истоку и западу су добили картоне са исписаном годином 1389.Спуштање шеталице и шок за већину није толико деловало на нас...Креће са стандардним песмама мада бих издвоји у другом полувремену још једна победа и титула и Ја волим тебе лудо које су по мени доста добро отпеване.Кад смо примили 2 гол доста људи са запада је кренуло кући и певано је јебо вас милан,бежте кући гробари итд на њихов рачун...На крају текме углавном прозивке на рачун управе и пиксија...Све у свему навијање солидно и још једном смо доказали да смо далеко испред играча и управе и да смо тренутно најбољи део клуба.
да још нешто прикупљала се помоћ за нашег друга са трибине и ко што сам рекао да не би требали да се брукамо нек свако да колико може али срамотно је кад сам видео ликове који дају 10-20 динара разочарао сам се...нико ме не може убедити да нису имали више да дају а после текме су отишли у степин вајат на пљескавицу :bes Sad Ипак надам се да је колико-толико скупљено и да ће то значити нашем другу.
Jebati Snezu.

I Snezinog Japanca.

I Leku Bosanca.

I Tojote popaliti.

Toliko.
..."
Одлично издање, много смо добро звучали. Много значи када и бочне стране до запада и истока могу да чују вођу. Почетак никад јачи! :ruke

Слике:

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...cz_liberec
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Одлично навијање... мислим да смо много напредовали у односу на многе европске текме, једноставно психолошки ниво је подигнут, губимо текму, а певамо ко да водимо 4-1! Боља структура људи, тј. дошао је онај који воли Звезду, који хоће да навија, који капира фазон! Пун погодак!

Пиксету на туки, ставио је Сузуки! [Image: smackbum.gif]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Neznam shta da kazem...Mogu samo da zamislim kako je grmio SEVER od 1 minuta a igrachi gol prime u drugom...

popushili smo od evrope ove godine :batine Sad
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!
i opet su svi ko picke igrali!
Quote:Одлично навијање... мислим да смо много напредовали у односу на многе европске текме, једноставно психолошки ниво је подигнут, губимо текму, а певамо ко да водимо 4-1! Боља структура људи, тј. дошао је онај који воли Звезду, који хоће да навија, који капира фазон! Пун погодак!
pa ja sam lepo rekao da ce biti bolje nego protiv milana jer sam znao da nece doci ljudi koji dolaze zbog protivnika!
Mislim da smo odrzali javni cas u bodrenju svog voljenog kluba.
I opet se pokazalo koliko smo mi kao navijaci ispred kluba. Kum mi je rekao da smo se na TV culi kao retko kad.

"HRISTE BOZE RASPETI I SVETI..."
appo di tutti cappi
Motiv setalice odlican! Je l' pise nesto na onim kartonima okolo, ne vidi se bas najbolje a stice se utisak da nesto pise?

" .... sva Srbija kroz oblake leti ...."

Forum Jump:

Users browsing this thread: