06-24-2006, 12:02 PM
Koliko sam ja cuo ne gledaju jel imas vizu ako ides trajektom....
Cork City - Zvezda, Dublin, 26.07.
|
06-24-2006, 12:02 PM
Koliko sam ja cuo ne gledaju jel imas vizu ako ides trajektom....
06-24-2006, 04:48 PM
Неко ће рећи куд раније, али с обзиром на услове у којима живимо и да ће нам ускоро и за пишање у вц-у требати виза ипак је ово прича која почиње на време...
Али виц је у томе што ћемо ми противника знати само 7 дана пред гостовање јер је тада друга утакмица ова два клуба... За тако кратак период нема шансе да се извади виза за Ирску, а за Кипар је колико ја знам нема (ако је има то би требала да буде формалност)... Тако да ће бити проблематично, никоме се унапред не дају паре за визу а после се не иде у Ирску него на Кипар... У сваком случају они који имају шенген и они који имају пасоше других земаља снаћи ће се без проблема, а остали како ко... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
06-24-2006, 04:51 PM
Quote:Koliko sam ja cuo ne gledaju jel imas vizu ako ides trajektom....Па ако будеш имао среће да ти Ирци не гледају у пасош,у сваком случају ти треба британска виза,е сад како ти да оправдаш захтев у бртанској амбасади за визу.Знате,овај како да вам кажем,па ја у ствари и не бих у Енглеску,него бих вашу визу,а у ствари на квар у Ирску ![]() Шалу на страну,ако ти већ из Енглеске нико не шаље гарантно писмо,а што је већина случајева кад навијачи траже визу,већ кажу да иду на текму,а како Британци знају да не играш са њиховим тимом има да те одјебу само тако.Мада,...
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
06-24-2006, 06:19 PM
A ti im kazes da ides da gledas L'pool
![]()
06-24-2006, 06:56 PM
Englesku vizu mozes da dobijes samo i sa rezervacijom hotela i avionske karte... Doduse ako su raspolozeni taj dan...
A cena vize prava sitnica oko 60-70 evra. Sve u svemu daj Boze da ne prodje Cork...
06-24-2006, 06:58 PM
Definitivno sto se odlaska na gostovanje,zbog situacije u kojoj jesmo...-KIPAR.
06-24-2006, 07:34 PM
Quote:Definitivno sto se odlaska na gostovanje,zbog situacije u kojoj jesmo...-KIPAR. Definitivno
06-24-2006, 07:45 PM
Quote:Indjija Wrote:Definitivno sto se odlaska na gostovanje,zbog situacije u kojoj jesmo...-KIPAR. Дефинитивно ![]() ![]()
06-25-2006, 09:34 AM
Ja imam Englesku vizu na 5 godina tako da mi to nije problem.Ako moze sa engleskom vizom u irsku*mada nisam siguran da moze( kipar rulez..
![]()
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"
OCU KUCI!!!!
06-25-2006, 04:28 PM
Quote:Али виц је у томе што ћемо ми противника знати само 7 дана пред гостовање јер је тада друга утакмица ова два клуба... За тако кратак период нема шансе да се извади виза за Ирску, а за Кипар је колико ја знам нема (ако је има то би требала да буде формалност)... Тако да ће бити проблематично, никоме се унапред не дају паре за визу а после се не иде у Ирску него на Кипар... Ja mislim da ce vec posle prve tekme,dakle 2 nedelje pre naseg duela,biti jasno ko ide dalje,tako da bi to trebalo da da malo vise vremena za vize,ali cisto sumnjam da ovaj Cork moze da prodje...Znaci 90% Kipar |
« Next Oldest | Next Newest »
|