06-23-2006, 11:37 AM
Gde je bolje sa navijacke strane da odemo, na pivo u Irsku ili na more.
Ja mislim da je bolje da odemo na Kipar.
Cork City - Zvezda, Dublin, 26.07.
|
06-23-2006, 11:37 AM
Gde je bolje sa navijacke strane da odemo, na pivo u Irsku ili na more.
06-23-2006, 12:12 PM
Navijacki? Verovali ili ne, Kipar!
... http://apollongate1.myphotoalbum.com/vie...me=album06 http://apollongate1.myphotoalbum.com/vie...me=album09
06-23-2006, 12:50 PM
Simpaticni su :finger Verujem da cemo da ih odereemo u navijanju !
06-23-2006, 10:19 PM
Irska je po meni extra... na Kipar/Grcku uvek moze da se ode, ali ostrvo je ipak neka druga prica. Zadnji put smo igrali sa Dundalk-om pre 18 godina...
Kombinacija za odlazak je Trst-Dublin-Cork... Ko ide Ryanairom neka rezervise karte unapred...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
06-23-2006, 11:28 PM
Извини а јел постоји амбасада реп. Ирске(или конзулат или отправник послова),мислим за визе или шенген или већ шта следи?
06-24-2006, 06:17 AM
Корк Сити игра на класичном острвском стадиону, без атлетске ограде. Тарнерс Крос тренутно има нешто мање од шест хиљада седећих места...
![]() ![]()
06-24-2006, 06:40 AM
Kako rece Dragance (ziveo je u Irskoj neko vreme), za nas je zaduzena ambasada Irske u Atini.
Ja sam oduvek mislila da Englezi, tj. ambasada V. Britanije radi poslove za Irsku (kao sto cemo verovatno mi za CG tamo gde oni nece imati svoju ambasadu). Irci u Beogradu imaju pocasnog konzula :zbunjen koji se nalazi na Kosancicevom vencu 2, tel: 638-335. Ovo je moguci e-mail: irlgov@eunet.yu .Mozda bi ljudi mogli kod njega prvo da se raspitaju.
..baklje gore, pesma cigana...
06-24-2006, 07:33 AM
Koliko iznosi vadjenje vize + taksa + prevoz i za Irsku i za Kipar?
06-24-2006, 11:50 AM
Doslo je do promene, ukoliko Apolon prodje, igracemo sa njima u Nikoziji umesto u Limasolu, zbog niskog kapaciteta stadiona. Isto vazi i za Irce, necemo igrati na "Tarners Krosu" u Korku nego u Dablinu. Ne pise koji stadion u Dablinu je u pitanju.
Sto se tice vadjenja viza, ajde neka neko od Londonaca objasni, moze li se sa engleskom vizom preveslati more izmedju Irske i Engleske a da te niko ne zaustavi ![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
|
« Next Oldest | Next Newest »
|