01-27-2007, 12:47 PM
Био сам међу првима који су рекли да је глупост доводити Аилтона. Уколико сад оде, тек ће се показати као највећа трансфер глупост протекле деценије иза партизановог Асена Николова. Безвезе.
![[Image: 35c0qqq.gif]](http://i47.tinypic.com/35c0qqq.gif)
Прелазни рок јануар 2007
|
01-27-2007, 12:47 PM
Био сам међу првима који су рекли да је глупост доводити Аилтона. Уколико сад оде, тек ће се показати као највећа трансфер глупост протекле деценије иза партизановог Асена Николова. Безвезе.
![]()
01-27-2007, 01:06 PM
Није глупост ако нађу буадле које ће дати 500тињак хиљада за дебелог.
01-28-2007, 09:27 AM
Пикси је најавио да бисмо могли да потпишемо још два играча, оба наша. Један је из домаће лиге, а један из иностранства. Наравно, потоњи је Короман, а питање је ко је домаћи - можда Бајалица.
..baklje gore, pesma cigana...
01-28-2007, 11:21 PM
Bajalica blizu Crvene zvezde
Nedelja, 28. januar 2007. 23:41 Miloš Bajalica, najbolji fudbaler OFK Beograda ove sezone, najverovatnije će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi, javio je izveštač "SOS kanala" sa priprema koje "romantičari" i ove zime obavljaju u turskom letovalištu Antaliji. Bajalica je u nedelju prekinuo pripreme, pozdravio se sa čelnicima kluba i saigračima, napustio hotel i krenuo ka Beogradu. On bi do kraja prelaznog roka, 31. januara, trebalo da potpiše ugovor sa Zvezdom, koja je po odlasku reprezentativca Milana Biševca u francuski Lans deficitarna upravo na poziciji štopera. Na subotnjoj prijateljskoj utakmici protiv ruskog Zenita (2:0), trener Dušan Bajević je svih 90 minuta na terenu držao tandem Nebojša Joksimović - Vladimir Djordjević. Djordjević je u aktuelnom prelaznom roku stigao na Marakanu iz brazilskog Fluminenzea. (MONDO, foto: MN Press)
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње, и зато певам цео дан, ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
01-29-2007, 08:45 PM
Изгледа стварно долази Бајалица..
01-30-2007, 02:51 AM
Блиц; 30. Јан. 2006.
Бајалица: Част је играти у Звезди Црвена звезда ће од среде бити јача за два дефанзивца. Поред Владимира Ђорђевића, који је прошао припремни период шампиона у Шпанији, четворогодишњи уговор са црвено-белима потписаће и Милош Бајалица, који је јуче напустио припреме ОФК Београда у Турској. Капитен „романтичара“ је и ранијих година био на мети Црвене звезде, али ће трансфер бити реализован тек ове зиме. - У клубу су ми рекли да кренем за Београд јер ме тамо чекају представници новог клуба. Још не знам о коме се ради - покушао је Бајалица да прикрије најављену промоцију на „Маракани“. ;pljuga У тренуцима док је јуче чекао авион за Београд, штопер плаво-белих је ипак попустио. - Биће ми част да носим Звездин дрес. То је ипак наш највећи клуб - поручио је он. За разлику од Милоша Бајалице, који би у црвено-белом дресу требало да дебитује 4. фебруара против јужнокорејског Пусана, Владимир Ђорђевић је на припремама у Марбељи већ одиграо три утакмице под Звездиним грбом. - Обрадовао сам се када сам чуо да су из Бразила коначно стигли папири са којима могу и званично да приступим нашем највећем клубу. У досадашњем делу припрема сам се уверио да је атмосфера у екипи одлична. Свестан сам конкуренције, а самим тим сам и изузетно мотивисан да се кроз рад на тренинзима изборим за место у тиму - изјавио је Ђорђевић, који ће бити лиценциран под бројем шест. Стеван Стојановић, генерални менаџер Црвене звезде, каже да Милош Бајалица и Владимир Ђорђевић нису последњи на листи жеља зимских појачања. - Прелазни рок траје до 31. јануара и до тада ћемо дати све од себе да доведемо Огњена Коромана. Он има велику шансу да дође на „Маракану“, али се за све и даље пита менаџер Портсмута Хари Реднап. Било како било, сматрамо да ћемо са Бурзановићем, Ђорђевићем и сада Бајалицом бити јачи на пролеће. Још раније смо показали интересовање за капитена ОФК Београда, али ни сада није касно за реализацију трансфера - изјавио је Стеван Стојановић.
01-31-2007, 05:03 PM
Владимир Ђорђевић званично у Црвеној звезди
31.01.2007 Уговор потписан на четири године Владимир Ђорђевић је у среду потписао четворогодишњи уговор са Црвеном звездом и појачао конкуренцију на позицији штопера у нашем тиму. Овај 24-годишњи фудбалер каже да му се доласком у Звезду испунило све о чему је маштао на почетку каријере. "Из нишког Радничког сам отишао у Бразил, земљу која живи за фудбал, и после годину дана сам се вратио у Србију и то у наш највећи клуб који има најбоље навијаче на свету", рекао је Ђорђевић и наставио: "Прошао сам први део припрема са Звездом и сјајно сам прихваћен од саиграча. Атмосфера у екипи је заиста сјајна. Конкуренција на ком играм је оштра, али то је само мотив више да се покажем у најбољем светлу. Надам се да ћу оправдати указано поверење и помоћи клубу да да оствари свој циљ, а то је одбрана дупле круне". Спортски менаџер Стеван Стојановић је истакао да је задовољан оним што Ђорђевић показује у првим данима свог борабка у Црвеној звезди и додао да се очекује да до краја прелазног рока буде још појачања. "Са ОФК Београдом смо се договорили око трансфера Милоша Бајалице и преостаје да утаначимо детаље уговора. Очекујем да све буде завршено данас на обострано задовољство. Када је реч о Огњену Короману, жеља да дође у наше редове постоји, али тренутно све зависи од Терека, са којим је под уговором, и Портсмута, где је тренутно на позајмици", изјавио је Стојановић.
01-31-2007, 08:40 PM
Zvezda dovodi Seada Bandu iz Lećea
Sreda, 31. januar 2007. 20:50 Nakon Vladimira Djordjevića, koji je u utorak potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, beogradski klub doveo je još jednog štopera. Kako prenosi "Blic", u pitanju je mladi fudbaler Lećea Sead Banda, koji će sa aktuelnim srpskim šampionom potpisati četvorogodišnji ugovor. Banda je karijeru počeo u nikšićkoj Sutjesci, a bio je član kadetske reprezentacije Srbije i Crne Gore. (MONDO)
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње, и зато певам цео дан, ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
01-31-2007, 09:16 PM
Сеад?????!!!!!!Ма дааааај...
Уосталом Гај,Туторић,Ђорђевић,Јоксимовић...све штопери,шта ће нам сад овај Банда... |
« Next Oldest | Next Newest »
|