Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A L K O H O L
Moze, samo ako ce Kiza da bude vodja. Nepogresivo moze da nanjusi pivo u krugu od 5 kilometara!

Sto se tice brzog ispijanja, tu sebe ne vidim jer pivo treba lagano da se cirka a ne da se odjednom pretrpa stomak sa litrima. Gde je tu uzivancija i gust laganog ispijanja soka od jecma i hmelja? Nema je... :nene
Reply
Quote:Moze, samo ako ce Kiza da bude vodja. Nepogresivo moze da nanjusi pivo u krugu od 5 kilometara!

????????????? ?? ????????? ???? ??? ???? ??????????? ????? ???? ?? ??????? "????????? ?????". ?????? ???????! Big Grin
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:VFB, bavarsko pivo koje se toci u pabovim Optimist, Tramvaj, House of Beer, je najjace pivo u gradu. Mislim meni najbolje lezi, do jaja je pitko.

Mislim da sam negde na forumu vec pomenuo tu istu bavariju,ima i crvena...nije ono lose,cak i prija ali za razliku od ostalih piva u prodaji moze da ti bude lose!

Inace-to pivo prave isti ti koji ga prodaju u navedenim lokalima.
Reply
???? ???? ? ?????????, ??????? :
http://www.panorama.co.yu/vest.php?id=81
Reply
?? 16-?? ?? 20-?? ??????? ? ??????? ??????? ??? ????? ???? ? ???? ? ????????? ?? ??????????? ???? ?? ???? 60 ??????!!! ?? ?? ?? ??? ??????????, ??? ????? ???? ????? ?????????? ??? ???? ? ???????? ?? ?????? ?? ????? Smile
Reply
Sreda 16.08.2006 - MB
18:00 - 18:45 BranimiR'n'R & neprijatelji Serbia

19:00 - 19:45
Reply
Pa i niste se bas, ekipa sa kafe-a + ostali, bas pokazali na turniru - kad je u pitanju pivo, bas ste me razocarali, onda je cak i meni bilo neugodno da pijem :zbunjen Big Grin
Reply
????????? ?? ????? ???? ?? ? ????? ????? ??????? (??????, ?????, ?????????, ?????, ?. ????????...) ????????? ????????????? ?????????? ? ???? ????!
??? ???? ??? ????????? ????, ???? ?????? ????? ? ?????.
? ?????? ???????? ???? ?? ???? ? ????????? ?? "?????? ????"... Big Grin
Reply
Quote:????????? ?? ????? ???? ?? ? ????? ????? ??????? (??????, ?????, ?????????, ?????, ?. ????????...) ????????? ????????????? ?????????? ? ???? ????!
??? ???? ??? ????????? ????, ???? ?????? ????? ? ?????.
? ?????? ???????? ???? ?? ???? ? ????????? ?? "?????? ????"... Big Grin

????? ??????! Smile ????? ?? ????? ? ????????????? ?????????? ? ?????????? ????????. ???????? ??? ?? ?? ??????? ?????? ?????? ?????????. ??????? ?? ????????? ???? ?? ??????? ?????? ? ?? ???????????? ???? ???? ?? ???? ?????! ;pljuga
Reply
Quote:forza Niksicko pivo samo Nik gold Smile

????? ?? ???? ????????? ???? ???? ???????? ?
Ka?? ?? ???.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: