Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(05-13-2010, 05:16 PM)Ђенерал link Wrote:Колико сад смешно и бедно делује саопштење после дербија...  Sad

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(05-13-2010, 05:07 PM)ЦЗБГ link Wrote:Сума сумарум продали смо утакмицу...

То је то. Предосјећао сам овако нешто.
[Image: 35c0qqq.gif]
пуцамо и против спартака вероватно.Нема везе,јадно је у сваком случају то,али надам се да ће притисак јавности због последњих пораза бити довољни да Достанић оде или да га смене.

Следеће сезоне је то то,бити или не бити,по мени следеће сезоне морамо да узмемо титулу и кренути једноставно од почетка од првог кола само усмерено на то.Тако да било какво експериментисање и надање да ће бити боље само од себе треба унапред да се сасече.
Категорички потврђујем ово,па макар био санкционисан од надлежних.
Вратиће Борчани следеће године ове бодове.
(05-13-2010, 09:48 PM)zvezdinsin link Wrote:Категорички потврђујем ово,па макар био санкционисан од надлежних.
Вратиће Борчани следеће године ове бодове.
Па нисмо им дали за жито  Wink
А што се надлежних тиче не брини...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ја опет не мислим да је продаја него наша реалност...Једноставно им се посрећило да дају те голове из даљине ваљда а ови наши без мотива и без "крви" (што ме највише и нервира)....

Није овдје у питању једна титула или једна сезона, посебно ова у којој смо слабији од првопласираних...Ја се бојим кошаркашког сценарија јер знамо да су ови првих пар титула отели и то је заборављено, али су на рачун тога имали  могућност да играју лигу шампиона стално и некад су морали доћи до овог нивоа...И ово сад, можда ми јесмо слабија екипа али да се не догоди пар ситуација (неке нашом кривицом), они никад не би дошли у прилику да славе..
Људи, а да ли сте приметили Вилотића на конференицији, дан пред утакмицу. Изгледао је као да га је нико покакио. Е сад замислите још 17 Вилотића у протоколу и ето шта се дешава са утакмицом као што је ова од јуче. Не желим да било ко схвати да их браним, али једноставно, целу сезону смо били на првом месту и онда кад је најбитније све пада у воду. Сломио се дух свих играча, нестане воља.

Боље нисмо могли да доведемо, остаје опет нејасно гомилање 7 играча у прелазном року. Мора једном да се стане на пут таквој бувљачкој куповини. Мислим да је сулудо причати о намештеној или продатој утакмици и опет се враћамо на причу ми срби и теорија завере.

Морамо задржати што више играча из ове сезоне, али и вратити Мркелу, Прша и Луку са позајмица и убацити још неког играча из школе, јер само тако можемо да урадимо нешто у следећој сезони и наравно отерати Кратког Останића и пронаћи тренера који зна свој посао да ради на прави начин.

Закључак, треба добро да се засуку рукави овог лета!
Искључите ТВ, укључите мозак
Живот бих дао да видим Муслина поново на клупи.
[Image: 2e1f67k.jpg]
(05-14-2010, 08:17 AM)Виноградар link Wrote:Живот бих дао да видим Муслина поново на клупи.
Даће Бог!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Не знам колико је реално да Муслин опет дође. Поготово што је наш СД изјавио како ће Достанић остати и следеће сезоне. ???
Једино ако обојица не добију карту у једном правцу са Маракане, што би ме баш обрадовало Smile

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)