Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
Што се тиче Коромана,одличан играч,подиже морал екипи када не иде,али исто тако негативно утиче на екипу када губи,уноси нервозу,беспотребно диже тензију на терену. Неко је горе поменуо Милана Јоксимовића који игра за Фк. Инђија,игра на позицији левог бека,што је по мом мишљењу дефицит у фуфбалу у опште. Добро сам упућен у све што се дешавало у другом делу сезоне у Фк. Инђија и моје неко мишљење је да је Јоксимовић жртва тактике и калкулисања. Мислим да уз мало квалитетног рада може доста да напредује и да би доласком у наше редове појацао конкуренцију на месту левог бека, а и стекао неопходно искуство у раду са квалитетним тренерима а и саиграчима.
Eво читам у "Журналу" да је Бинић потписао за нас а и да је онај Вешовић једном ногом исто код нас...
Jeдна је Србија!
Да ли неко зна шта је са Лазетићем?
[Image: 2e1f67k.jpg]
(06-13-2010, 12:14 PM)Виноградар link Wrote:Да ли неко зна шта је са Лазетићем?
''Разочаран Лазетић напушта Маракану''
''Аџић нашао замену за Лазерића''  (Бинић  >Sad )

Мислим да ова два наслова доста говоре....мислим ту је негде пукло...

All Conductors Are Bastards
Да прочитао сам то, међутим на званичном сајту ништа нема, па ми сигурније питати овде него веровати папцима.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Ако Лазетића пустимо да оде онда стварно треба да се запитамо јел нам фали која даска :o
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
Ма пусти Лазетића ја сам чуо да на његово место долази Нани али само на позајмицу  Sad
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(06-13-2010, 05:29 PM)ЦЗБГ link Wrote:Ма пусти Лазетића ја сам чуо да на његово место долази Нани али само на позајмицу  Sad
ЦЗБГ је данас нешто нагло расположен Smile
Jeдна је Србија!
И ја сам приметио  Smile
Јебеш све, кад ти читава идућа сезона зависи од мрвица једног прљавог трансфера.

Кад ти плату спортском делу клуба исплаћују и обезбеђују менађери ал само док траје сезона.

Ускоро ће нестати и прашине за бацање у очи.

Смрадови неспособни.Доста је лажи.  >Sad

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)