Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KK Црвена звезда 09/10
Нисам хтео ништа да пишем због ФК и Европе, одласка тренера. Али...

Кошаркашки клуб креће испочетка, неки људи поново тамо ведре и облаче, отишли су Лале, Бата Ђорђевић, али остали су можда они најгори. Ови клинци који сада играју, њима највише треба подршка, у тиму имамо Звездину децу, младе репрезентативце, њима треба подршка са трибина, пуне трибине, да их диже из утакмице у утакмицу. Није лако играти за Звезду, шта год да се дешава у њој, поготово ако имаш 19,20 година, једноставно превелики је притисак, без обзира на ситуацију у клубу.

Не схватам, по чему се ФК разликује од КК, по члановима управе? Зар је стварно то толико битна ствар? Па ко је у нашем ФК па ипак пунимо гостујуће стадионе, пунимо Север Маракане Весић, Клеут, Аџић, по чему се они разликују од Ковачевића, Радовића и Жежеља који су и даље у КК ?

Ова деца која сада играју за КК, они вероватно знају ситуацију, али они ипак само желе навијаче на трибинама, јер су свесни онога што носе на грудима, поготово Звездина деца која су прошле сезоне када год су могли долазили на Север Маракане.

Дуг је огроман да, и ми сигурно не можемо чак и ако се вратимо трибине да створимо те паре преко ноћи, па ни када се у клуб врате Гуровић, Славнић, Никитовић... Требаће времена, као и у ФК, схватам ја да је Фудбалска секција донела радост навијачима Звезде, док Кошаркашка то није поготово у последњој деценији. Док су фудбалери освајали дупле круне, кошаркашки клуб је тонуо све више и више. Деца која воле Звезду одлазе из клуба, немају где да тренирају, зар они треба да испаштају због хоштаплера којима једино новац значи нешто у животу.

Зар не постоји ни проценат шансе, да се напокон седне за сто и поразговара и реши ова ситуација. Има времена до почетка сезоне (кошаркашке) још 2 месеца, да се седне и да се ситуација напокон среди и да покушамо нешто да урадимо, можда то на почетку неће бити много, али ко зна шта све може да се деси
Е овако... не желим да расправљам о ККЦЗ, само бих рекао једно... Ма шта све да се десило до сада, десило се и то је то. Да не би опет неко случајно покренуо тему зашто бојкот, требао је - није требао и тако то, мислим да би сасвим коректно било да се објави став групе везан за баскет, не због мене, него пре свега због људи доведених мобилизацијом. Уколико сматрате да ово горе речено не треба да се уради, ок, не мора. Само немојте да се ово опет претвори у празне приче, тј ''ја га крстим а он прди'', јер свађе су последње што нам је у овом тренутку потребно.
[Image: 2e1f67k.jpg]
Рецепт уништавања КК ЦЗ је веома сличан уништавању и других друштвених/националних фирми у Србији претходних 20 година. Ево запитајте се како су уништени пивредни субујекти у вашем крају, општини, и све ће вам бити јасно.

Овде неко рече, да сви знамо шта је проблем, али нико не може и не сме да каже... Чак ни Лале Лучић не сме јавно да каже имена уништавача КК ЦЗ?! Да ли ми то живимо у земљи вампира који једу све живо? Ја бих рекао да јесте. Проблем је државни систем, и криминална банда која функционише по систему механизма... од онога горе у фотељи, па до ових пацова који вршљају по Србији, и праве штету. Држе полицију, судство, војску, медије, општинску власт... итд. Направили су себи политичке партије где не може свако да буде у врху, али може да им буде обичан члан и тако убеђује нормалне и поштене људе како они раде за добробит Србије?!
Већ сам на претходим странама врло детаљно написао како су уништили наш КК, и како су кк пакистан претворили у српски бренд!??! Што до скоро никада није било. Вође гробара су увек били блиски власти, и својој управи, ма какве потезе радили... Што није случај са нама.

Овакав начин рада нема шта да уроди плодом, неће га ни бити. Тешко да ће се рецимо и Човић изборити са овим аждајама... просто треба му бар упола велики систем као што они имају... а то тешко да ће имати. Говоримо реалну ситуацију. Јер у случају да Човић почне да смета... елиминисаће га исто као и Карића својевремено. Гуровић је исто покушао пре пар година нешто да шушне да има мафије и у кошарци... али је само то споменио, нико није смео то да истражује. Да је Гуровић имао дужи језик, имао би и штаке... јер они неће да им ико дира њихове златне руднике.

Слажем се да се треба борити... али тешко је наћи праву екипу, који прва ствар требају доћи да помогну КК ЦЗ из љубави, друго, да се не плаше ових хијена (јер евидентно је да ће им ови забијати ножеве у леђа), и треће да немају ни мало сујете... морају заиста деловати као тим. У том случају КК ЦЗ може да стане на здраве ноге, све друго води у пропаст пре или касније.

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
http://www.zurnal.rs/2010/08/27/gurovic-...index.html

наравно, ово је далеко од готовог. Е сада ако се он и врати у Звезду, да ли то значи наш вероватни повртак у Пионир,или не.
(08-27-2010, 08:09 AM)mr nono link Wrote: http://www.zurnal.rs/2010/08/27/gurovic-...index.html

наравно, ово је далеко од готовог. Е сада ако се он и врати у Звезду, да ли то значи наш вероватни повртак у Пионир,или не.
Став групе је добро познат и за сада нема разлога да се даље полемише у вези тога.
http://www.mondo.rs/s182222/Kosarka/Amer...vezdu.html

ако икога занима...

До почетка сезоне треба да дође још један играч на позицији крилног центра или центра
А јел се иде на баскет?  ;D
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(09-08-2010, 07:50 PM)ЦЗБГ link Wrote: А јел се иде на баскет?  ;D
Пита ли те неко нешто?ајд тема под кључ!!Чим га тео завуко,одма подивљате
Али дошао је амерички бек  ;D
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
(09-08-2010, 07:55 PM)дај гол link Wrote: [quote author=ЦЗБГ link=topic=3794.msg83295#msg83295 date=1283975444]
А јел се иде на баскет?  ;D
Пита ли те неко нешто?ајд тема под кључ!!Чим га тео завуко,одма подивљате
[/quote]

малопре је изашла вест, а тема постоји и не видим разлог да се не постави, то што не идемо на утакмице, не значи да не треба да нас занима ко игра за наш клуб

Forum Jump:

Users browsing this thread: