Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финална серија у кошарци!
Солидан одзив на синоћњој утакмици... Добро попуњене трибине у свим деловима где смо се налазили... По ко зна који пут прегањање за жандарима око пуштања на трибину на којој се налази коп, али на крају су сви који су желели и завршили тамо... Додуше, многе не би пустио ни у халу а камоли у тај део... Дефинитивно, у копу треба да стоји само екипа која је спремна два сата без престанка да грми, пева, скаче, лудује... А деца и девојчице то не могу, па може да их задовољи и А и Ц трибина... Нама треба цео коп са Севера, грмљавина која не престаје, поготово кад играмо против гробара...

У првом полувремену је све изгледало одлично... Навијање уз стандардне песме и неколико дозивања, наравно најјаче и најгласније уз тренутно најактуелнију Године пролазе моје...  Све то прати и одлична игра на терену и солидна разлика на полувремену... Никако не изостају ни прозивке за пар стотина гробара присутних у дворани, уз познате дерби песме... У полувремену преправљена њихова песма у Партизане плати ме... И кореографија из новчаника, новчанице у разним апоенима...

Други део игре почиње добро, а онда се дешава пад и на терену и на трибини... Нажалост губимо утакмицу, али песма не стаје ни у тим тренуцима... Добро знај да увек ту сам ја... Остаје нам нова шанса да се вратимо у серију, али у овом случају немамо пуну халу и ветар у леђа... Ко год да дође до карте у понедељак, мораће да пева за оних других десет који нису ту... Па шта буде, само да се не осрамотимо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: Финална серија у кошарци! - by Red Star Forever - 06-08-2013, 11:00 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: