![]() |
Финална серија у кошарци! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Финална серија у кошарци! (/showthread.php?tid=1881) Pages:
1
2
|
Финална серија у кошарци! - KizaLion - 06-04-2013 Браћо цигани! Сутра играмо прву утакмицу у Пиониру која је и најбитнија у целој серији! Треба покушати да нас буде што више, снађимо се! ЗВЕЗДИ ТРЕБА ПОДРШКА ДА НЕ БУДЕ САМА! Одг: Финална серија у кошарци! - Parazit - 06-08-2013 Слике... http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2012-2013/derbi_basket_finale Одг: Финална серија у кошарци! - Red Star Forever - 06-08-2013 Солидан одзив на синоћњој утакмици... Добро попуњене трибине у свим деловима где смо се налазили... По ко зна који пут прегањање за жандарима око пуштања на трибину на којој се налази коп, али на крају су сви који су желели и завршили тамо... Додуше, многе не би пустио ни у халу а камоли у тај део... Дефинитивно, у копу треба да стоји само екипа која је спремна два сата без престанка да грми, пева, скаче, лудује... А деца и девојчице то не могу, па може да их задовољи и А и Ц трибина... Нама треба цео коп са Севера, грмљавина која не престаје, поготово кад играмо против гробара... У првом полувремену је све изгледало одлично... Навијање уз стандардне песме и неколико дозивања, наравно најјаче и најгласније уз тренутно најактуелнију Године пролазе моје... Све то прати и одлична игра на терену и солидна разлика на полувремену... Никако не изостају ни прозивке за пар стотина гробара присутних у дворани, уз познате дерби песме... У полувремену преправљена њихова песма у Партизане плати ме... И кореографија из новчаника, новчанице у разним апоенима... Други део игре почиње добро, а онда се дешава пад и на терену и на трибини... Нажалост губимо утакмицу, али песма не стаје ни у тим тренуцима... Добро знај да увек ту сам ја... Остаје нам нова шанса да се вратимо у серију, али у овом случају немамо пуну халу и ветар у леђа... Ко год да дође до карте у понедељак, мораће да пева за оних других десет који нису ту... Па шта буде, само да се не осрамотимо... Одг: Финална серија у кошарци! - Parazit - 06-10-2013 http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2012-2013/derbi_basket_finale3&spgmPic=0#spgmPicture Одг: Финална серија у кошарци! - RedSpartans - 06-13-2013 Само да кажем, моје виђење, где неко упоређује као добили су нас као ми њих претходну у навијању... а нико не гледа како је текао резултат у те две текме? Данас буквално целу водили 20+ или у најмању руку 15+, чим је било испод 15, или чим направимо серију бар 5 0 одма је била лудница, недостајало нам је мало подстрека са терена, само мало и неби се чули. А прошлу текму они воде целу, и на крају смо ми преокренули резултат и они упоређују то са овим? Да се резултат ломио целу текму, па ми би их појели у навијању, ипак у кошарци, ток меча у великој мери одређује навијање. Толко колико су доминирали на терену, нису баш то испратили на трибинама, како су могли. Одг: Финална серија у кошарци! - Red Star Forever - 06-13-2013 Види... Они јесу имали СВОЈЕ најбоље издање у овој серији, али то је далеко од неке приче да су били бољи и слично... Еј па они воде 20 разлике, а цела хала на ногама, пева, скаче, од тога две трећине голи без мајица... Можда је у неким тренуцима било падова, али верујем да је то плод разочарења због реално лоше игре коју хтели не хтели на кошарци много више пратимо... У тим моментима је требало јаче грмети, мада генерално, не би требало да имамо неку претерану замерку на наше синоћње издање... Они као славе титулу, а ми не престајемо са песмом, ту је јасно као дан ко је однео навијачку победу... Одг: Финална серија у кошарци! - KizaLion - 06-13-2013 Zvezda - Partizan, derbi 4.utakmica plejofa 12.06.2013. Одг: Финална серија у кошарци! - Parazit - 06-13-2013 http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2012-2013/derbi_basket_finale4 Одг: Финална серија у кошарци! - RedSpartans - 06-13-2013 (06-13-2013, 07:56 AM)Red Star Forever link Wrote:Види... Они јесу имали СВОЈЕ најбоље издање у овој серији, али то је далеко од неке приче да су били бољи и слично... Еј па они воде 20 разлике, а цела хала на ногама, пева, скаче, од тога две трећине голи без мајица... Можда је у неким тренуцима било падова, али верујем да је то плод разочарења због реално лоше игре коју хтели не хтели на кошарци много више пратимо... У тим моментима је требало јаче грмети, мада генерално, не би требало да имамо неку претерану замерку на наше синоћње издање... Они као славе титулу, а ми не престајемо са песмом, ту је јасно као дан ко је однео навијачку победу... Наравно брате, слажем се са тобом, па ми смо услед недостатка тројки, закуцавања, и тих ствари што највише наложе масу, извлачили то ложење, из распалих полагања лопти у кош и ми полудимо, само мало је фалило на терену, самлели би их, мада морам да признам да смо мало слабији били оно кад су правили ону разлику, али јебига као што сам пре написао, у кошарци доста утичу дешавања на терену, а дешавања на терену су нам била једна велика 0 целу утакмицу, а на трибинама смо то испратили више него солидно.Нервирају ме Делије које као сад, као одају неко признање Гробарима ,ако били су добри, па брате били би добри и навијачи мега визуре да онако играју на терену, да је обрнута ситуација, да смо ми освојили ову титулу они би се распали, мислим буквално, група им живи од резултата. Одг: Финална серија у кошарци! - rukometas_bg - 06-13-2013 Наш проблем је био у самом старту јер се створила атмосфера како смо ми некакви фаворити, како сигурно добијамо и идемо у 5. утакмицу. Да није било тога навијали би боље. Али кад се осврнемо на то да смо у првом полувремену постигли поена као да је рукометна утакмица и да смо константно имали минус од 10 и више, онда навијање вероватно и није могло боље. Фалио је тај импулс са терена. Показатељ колико нам је мало фалило за ерупцију, је онај тренутак у другом полувремену кад смо се највише приближили. Ја онакав тренутак набоја нисам доживео до сад. |