Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05.
Увек има људи који хвале наша издања са разлогом и без разлога, улепшавају и шминкају слику... Ја ћу као и увек дозволити себи да издвојим негативне ствари које мало људи види или жели да види, чисто како бих колико-толико створио свест о ономе што морамо да поправимо.
(05-07-2011, 08:40 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: Ко год да је дошао само сат времена пре утакмице могао је лагано да купи карту и лагано да уђе на трибину,без много гужве и гурања,а ко воли да стиже кнап,нек се сналази.
Управо тако. Сат времена раније је, по мојој процени, било између 100 и 200 људи на трибини и још педесетак испред улаза. Било је потребно пола минута по човеку за претрес и све остале глупости.
На скали од 1 до 10 навијање је било негде око 6. Центар трибине мртав. Просто ми је било жао људи који од оноликих барјака нису могли лепо да виде терен па поломише и врат и кичму савијајући се и извијајући се док нису нашли чисто видно поље. Наравно, за разлику од релативно млаког навијања, као и на претходних ко зна колико утакмица ниво познавања фудбала великог броја људи на Северу је био за чисту десетку, као и способност концентрисања на дешавања на терену. Скидам капу, момци. Само тако наставите и едукујте људе око себе и ускоро ће остати нас двадесеторица (укључујући и људе са мегафонима) који ћемо певати за своју душу. Ал' добро, бар смо практично изгубили титулу и више неће бити потребе да се концентришемо на игру на терену. Јбт, навијање је било убедљиво најбоље, најенергичније и најлуђе између судијиног последњег звиждука и тренутка када су играчи ушли у тунел ка свлачионици! Или сам бар имао такав утисак пошто су непосредно након краја утакмице и тих болних 0:0 на семафору сви они којима није место на Северу већ на Западу муњевито напустили трибину и остали смо само ми који хоћемо да певамо и да скачемо 90 минута.
Навијање је било феноменално и у бусу. Штета што се нисмо пробудили мало раније па да тако буде и на трибини...
Бубњари просечни, чини ми се да су код појединих песама уз које може да се направи лудница прилично успорили ритам и успавали масу. Само мало брже и други ритам и биће супер.
Овај пут смо лоше певали пошто смо ваљда чекали гол. 'Ајде, нека то буде изговор. Оно чувено "нисмо ми машине, и ми смо људи, битно нам је како игра Звезда". Људи, идите на Запад, можете лепо да седнете, купите семенке и Кока Колу и да до миле воље гледате како Звезда игра и у складу са тим да мало певате или ћутите. А и мирније је тамо, може да се лепо телефонира или прича са ортаком до себе. На крају крајева, ако смо до сад навијали у складу са тим како игра Звезда и да ли је дала гол или није, шта ћемо сад да радимо? Да на утакмице носимо транзисторе и да слушамо преносе Партизанових утакмица, па да почнемо да правимо лудницу на трибини тек онда кад они почну да губе утакмицу? Дајте, уозбиљите се и сетите сте на којој сте трибини!
Подсетник за крај: "Оооо, ми теби ПЕВАМО и када водимо И КАДА ГУБИМО МИ ТЕБИ ПЕВАМО!!!"
Видимо се следећег викенда.
Είσαι στο μυαλό. Κάτι μαγικό. Οπου πας εσύ. Θα'μαι πάντα εδώ. Να σου τραγουδώ.
U školi sam  učio i ćirilicu i latinicu. Šteta što većina ljudi sa ovog foruma nije imala tu sreću...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - by vtomic85 - 05-08-2011, 06:23 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: