Delije
Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. (/showthread.php?tid=1675)

Pages: 1 2

Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - Red Star Forever - 05-04-2011

Ако смо констатовали да нас у најгорим могућим условима има минимум 5000 на Северу, не видим проблем да нас се бар толико пресели у Суботу и на Карабурму... А зашто не и више од тога!?

У 15 часова сви на Карабурму!!! Знате и сами да постоје два улаза и да то иде доста споро када сви дођемо 15-20 минута пре почетка, стога се потрудите да мало пораните и да поведемо нашу Звезду ка још једној победи!

Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - delije borca - 05-05-2011

Треба да се дође и пола сата раније, прошли пут смо буквално улазили до краја првог полувремена. А претпостављам да ће већина понети папириће па ће претрес ићи за нијансу спорије... Цепкајте папириће купујте ролнице, сви на Карабурму на нови спектакл, по нова 3 бода!

Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - Darko - 05-05-2011

Цена карте је 300 динара за нашу трибину а за исток и запад 400,продаја карата почиње сутра у 10 на маракани и на омладинском.

ИДЕМО БРАЋО ДЕЛИЈЕ

Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - Parazit - 05-07-2011

Слике...
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?spgmGal=2010-2011/ofk_beograd_CZ

Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - delije borca - 05-07-2011

Штета стварно данас што нисмо узели 3 бода ми смо дали све од себе.
Ред за улаз је био МНОГО спор и опет се улазило буквално до краја првог полувремена... Јебем ти редаре немају времена да прегледај ранац тачније кесу унутра са папирићима тако да си морао да оставиш поред ранац па да после дођеш по њега. И тако је извисило 50-ак ранчева, мог'о је да ти узме ко је хтео, ја сам свој једва нашао на полувремену чак су тад' ме опет претресли као и ранац!

Почиње утакмице лете папирићи и ролнице уз Звезда ми је све... Углавном стандардан репертоар песама и доста дуго певане песме за гол, ал' га нажалост није било... ИЛИ ЈЕСТЕ?! лепо је текле прво уз коју бакљу, доста петарди, 10-ак црвено-белих барјака, новог ''гомила нелогчних потеза'', ЦЗБГ и Уроша. Наравно није заборављена подршка нашем брату. И да не заборавим одлично отпевана песма за толета.  На полувремену подељене летке у којима је све објашњено...

Почиње друго полувреме папирићи, ролнице на све стране. ''Напред Звездо тебе волим ја'' одлично отпевана, као и старо-нова ''оо ми теби певамо..'' то је уједно била и наша порука на крају. Пали се 10-ак бакљи уз ту песму и морам да поменем да је баш заживела. Била је и парола за подршку нашем брату ''Уроше издржи''.

Све у свему бројност добра. Доле лоше, горе добро. Сад' ће на Маракани да се види ко су Делије да покажемо да још јачи излазимо из овога! СВИ НА МАРАКАНУ ДА КАРАМО БАЊИЧКУ ДРОЉУ!!!

Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 05-07-2011

Лудило у возићу  ;D

Пуна наша трибина, напољу скоро исти број људи као и на трибини чекају да уђу. Заиста превелика гужва данас! Навијање одличнп, барјаци, пиротехника, папирићи, ролне...све! На жалост нисмо успели да освојимо 3 бода, али шта је ту је. Идемо даље!

Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - KocoBo-Cp6uja - 05-07-2011

Ко год да је дошао само сат времена пре утакмице могао је лагано да купи карту и лагано да уђе на трибину,без много гужве и гурања,а ко воли да стиже кнап,нек се сналази.Углавном све речено,најјачи моменти уз песму "Све бих дао ја за гол",док иду речи руке горе и пева се,кад почне онај део са ооооо (  Smile ) скаче се,превано добрих 10 ак минута ако не и јаче.Бројност солидна као и навијање,фалио је један гол који смо нестрљиво чекали и "градили" али нажалост није пао.Бакље спорадично уз дизање нивоа певања.Титула је вероватно изгубљена,ал као што пише на летку " ДОКЛЕ ГОД НАС ИМА ВИШЕ НА НАШЕМ СТАДИОНУ ОД ОНИХ КОЈИ СЛАВЕ ТИТУЛУ. . .ДОТЛЕ ЈЕ ЗВЕЗДА ВЕЋИ КЛУБ !!! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ,СВИ НА РАД,ИГРА ЗВЕЗДА !!!

Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - vtomic85 - 05-08-2011

Увек има људи који хвале наша издања са разлогом и без разлога, улепшавају и шминкају слику... Ја ћу као и увек дозволити себи да издвојим негативне ствари које мало људи види или жели да види, чисто како бих колико-толико створио свест о ономе што морамо да поправимо.
(05-07-2011, 08:40 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: Ко год да је дошао само сат времена пре утакмице могао је лагано да купи карту и лагано да уђе на трибину,без много гужве и гурања,а ко воли да стиже кнап,нек се сналази.
Управо тако. Сат времена раније је, по мојој процени, било између 100 и 200 људи на трибини и још педесетак испред улаза. Било је потребно пола минута по човеку за претрес и све остале глупости.
На скали од 1 до 10 навијање је било негде око 6. Центар трибине мртав. Просто ми је било жао људи који од оноликих барјака нису могли лепо да виде терен па поломише и врат и кичму савијајући се и извијајући се док нису нашли чисто видно поље. Наравно, за разлику од релативно млаког навијања, као и на претходних ко зна колико утакмица ниво познавања фудбала великог броја људи на Северу је био за чисту десетку, као и способност концентрисања на дешавања на терену. Скидам капу, момци. Само тако наставите и едукујте људе око себе и ускоро ће остати нас двадесеторица (укључујући и људе са мегафонима) који ћемо певати за своју душу. Ал' добро, бар смо практично изгубили титулу и више неће бити потребе да се концентришемо на игру на терену. Јбт, навијање је било убедљиво најбоље, најенергичније и најлуђе између судијиног последњег звиждука и тренутка када су играчи ушли у тунел ка свлачионици! Или сам бар имао такав утисак пошто су непосредно након краја утакмице и тих болних 0:0 на семафору сви они којима није место на Северу већ на Западу муњевито напустили трибину и остали смо само ми који хоћемо да певамо и да скачемо 90 минута.
Навијање је било феноменално и у бусу. Штета што се нисмо пробудили мало раније па да тако буде и на трибини...
Бубњари просечни, чини ми се да су код појединих песама уз које може да се направи лудница прилично успорили ритам и успавали масу. Само мало брже и други ритам и биће супер.
Овај пут смо лоше певали пошто смо ваљда чекали гол. 'Ајде, нека то буде изговор. Оно чувено "нисмо ми машине, и ми смо људи, битно нам је како игра Звезда". Људи, идите на Запад, можете лепо да седнете, купите семенке и Кока Колу и да до миле воље гледате како Звезда игра и у складу са тим да мало певате или ћутите. А и мирније је тамо, може да се лепо телефонира или прича са ортаком до себе. На крају крајева, ако смо до сад навијали у складу са тим како игра Звезда и да ли је дала гол или није, шта ћемо сад да радимо? Да на утакмице носимо транзисторе и да слушамо преносе Партизанових утакмица, па да почнемо да правимо лудницу на трибини тек онда кад они почну да губе утакмицу? Дајте, уозбиљите се и сетите сте на којој сте трибини!
Подсетник за крај: "Оооо, ми теби ПЕВАМО и када водимо И КАДА ГУБИМО МИ ТЕБИ ПЕВАМО!!!"
Видимо се следећег викенда.

Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - ултра сепаре - 05-08-2011

(05-08-2011, 06:23 AM)vtomic85 link Wrote: Увек има људи који хвале наша издања са разлогом и без разлога, улепшавају и шминкају слику... Ја ћу као и увек дозволити себи да издвојим негативне ствари које мало људи види или жели да види, чисто како бих колико-толико створио свест о ономе што морамо да поправимо.
[quote author=KocoBo-Cp6uja link=topic=3987.msg90902#msg90902 date=1304800818]
Ко год да је дошао само сат времена пре утакмице могао је лагано да купи карту и лагано да уђе на трибину,без много гужве и гурања,а ко воли да стиже кнап,нек се сналази.
Управо тако. Сат времена раније је, по мојој процени, било између 100 и 200 људи на трибини и још педесетак испред улаза. Било је потребно пола минута по човеку за претрес и све остале глупости.
На скали од 1 до 10 навијање је било негде око 6. Центар трибине мртав. Просто ми је било жао људи који од оноликих барјака нису могли лепо да виде терен па поломише и врат и кичму савијајући се и извијајући се док нису нашли чисто видно поље. Наравно, за разлику од релативно млаког навијања, као и на претходних ко зна колико утакмица ниво познавања фудбала великог броја људи на Северу је био за чисту десетку, као и способност концентрисања на дешавања на терену. Скидам капу, момци. Само тако наставите и едукујте људе око себе и ускоро ће остати нас двадесеторица (укључујући и људе са мегафонима) који ћемо певати за своју душу. Ал' добро, бар смо практично изгубили титулу и више неће бити потребе да се концентришемо на игру на терену. Јбт, навијање је било убедљиво најбоље, најенергичније и најлуђе између судијиног последњег звиждука и тренутка када су играчи ушли у тунел ка свлачионици! Или сам бар имао такав утисак пошто су непосредно након краја утакмице и тих болних 0:0 на семафору сви они којима није место на Северу већ на Западу муњевито напустили трибину и остали смо само ми који хоћемо да певамо и да скачемо 90 минута.
Навијање је било феноменално и у бусу. Штета што се нисмо пробудили мало раније па да тако буде и на трибини...
Бубњари просечни, чини ми се да су код појединих песама уз које може да се направи лудница прилично успорили ритам и успавали масу. Само мало брже и други ритам и биће супер.
Овај пут смо лоше певали пошто смо ваљда чекали гол. 'Ајде, нека то буде изговор. Оно чувено "нисмо ми машине, и ми смо људи, битно нам је како игра Звезда". Људи, идите на Запад, можете лепо да седнете, купите семенке и Кока Колу и да до миле воље гледате како Звезда игра и у складу са тим да мало певате или ћутите. А и мирније је тамо, може да се лепо телефонира или прича са ортаком до себе. На крају крајева, ако смо до сад навијали у складу са тим како игра Звезда и да ли је дала гол или није, шта ћемо сад да радимо? Да на утакмице носимо транзисторе и да слушамо преносе Партизанових утакмица, па да почнемо да правимо лудницу на трибини тек онда кад они почну да губе утакмицу? Дајте, уозбиљите се и сетите сте на којој сте трибини!
Подсетник за крај: "Оооо, ми теби ПЕВАМО и када водимо И КАДА ГУБИМО МИ ТЕБИ ПЕВАМО!!!"
Видимо се следећег викенда.
[/quote]
Ја се не би сложио са твојом констатацијом да не треба да се обазире игра на терену,да ми морамо да скачемо свих 90 минута.Ту фору да се необраћа игра на терену и да их боли уво шта се догађа у клубу,и који су на табели,су увеле новокомпоноване екипе,које су се одвојиле од нас и гробара,и почели да подржавају свој локални клуб.И по томе сад испаде да сам само дошао до бесвести да скачем,да урлам,ниједан минут нисам уперио да видим шта се догађа на терену....па веруј ми то је трипут горе од оних што у 80 минуту напуштају утакмицу јер је титула изгубљена
Веруј ми ја сам успео са барјаком и да вијорим и да певам и да испратим све што се дешава на терену.
Само је воља и велико залагање потребно за то.
Т нове форе,што су те локал-патриотске групе увеле у своју манифестацију навијања није никаква фора.
Немој да схватиш ову моју поруку,да сам ово написао да би ти овде просеравао,и да сад сви хвале овај мој одговор,него из најбоље намере,барем је то неко моје мишљење. Wink

Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - Дуле - 05-08-2011

Ултра сепаре, брате па пази не треба сад да нас боли курац шта се дешава на терену, али не треба сад да изигравају тренере па да коментаришу цео меч шта се дешава на терену... Wink