Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05.
Леп навијачки дан јуче на Карабурми. На жалост, што због сопствене и неодговорности људи око мене, што због великог дрндања на улазу улазим тек негде око 20-ог минута. На Северу доста барјака, а по поду сам могао да закључим да су се бацали и папирићи.  Smile То је отприлике време када се прозивао Толе и савез. Дигнут је на ноге прво Запад, касније и Исток и то је сасвим солидно звучало. Део Запада до Севера је од тад остао на ногама практично до краја утакмице. До краја полувремена је било добро певање а преовладавала је песма ''Све бих дао ја за гол''. Играчи су у свлачионицу испраћени повицима ''Хоћемо победу''. На полувремену су дељени леци са упутствима за утакмицу наредног викенда са Радом.

Друго полувреме почиње ''Евровизијом'' и бацањем папирића. За разлику од неких других утакмица овај пут се није певала посебно дуго. Тада се прешло на репертоар за Уроша, а подигнута је и парола ''УРОШЕ ИЗДРЖИ''. Добрих 10-ак минута је стајала на трибини да би после била спуштена на ограду. Песма која је одјекивала 15-ак минута другог полувремена је била ''Сваке ноћи сањам ја...'' За то време је било и скидања мајица којима су многи махали. Касније се прелази на ''Напред Звездо тебе волим ја...'' која се такође доста дуго певала, а онда некако спонтано од стране момака из ћошка ка Западу полази ''Ми теби певамо и када губимо и када водимо...'' Та песма се лепо певала до самог краја утакмице, а како су наши момци улазили у прилике тако се и спонтано појачавала. Спорадично су се за време те песме палиле и бакље, највише 7-8 у истом моменту. Утакмице се завршава, Звезда и поред добре и нападчке игре остаје без победе. Играчи долазе да нас поздраве и у тим тренуцима се иста песма најбоље и најсрчаније отпевала.  Штета велика што нисмо победили, јер би тај један гол вероватно направио делиријум.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Карабурма: ОФК Београд - Ц.ЗВЕЗДА 07.05. - by Pijanac - 05-08-2011, 10:36 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: