Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Петооктобарске заблуде и очекивања
Сутра је 5.10.2010. године.
Дан када треба нешто "прославити"... А мени се ништа не слави, није ми до славља. Зашто?
Зато што сам још тада пре 10 година, видео да неке ствари неће доћи на своје место... тачније када сам видео ко ће заменити, који људи Слободана Милошевића и његов режим.
Неће нам бити бољитка.

10 година је прошло као трен, а већ годинама се прича да нама није свануло, није свануо 6. октобар 2000. године! Још смо у том неком тумарању, јер све оне омче које су нас вешале 1990-их година, опет нам то раде... само су џелати промењени... Уместо Слободана Милошевића, дошао је Борис Тадић, уместо Војислава Шешеља, ту је Велимир Илић, уместо Марка Милошевића, ту је Чедомир Јовановић... уместо Курте, ту је Мурта... до бесконачности.

Да не би сада писао шта су нам све странке демократске оријентације септембра 2000. године обећавали, шта ће учинити када смене тиранију црвено-црне коалције, јер би 200 страна само требали да посветимо њиховим обећањима... Боље да се наведе шта су нам направили какво зло за време њихове власти.
Оно што је тада октобра 2000. године било разумљиво јесте да демократске снаге неће више никако у коалције са СПС или СРС... но гле чуда... СПС поново васкрсава са Ивицом Дачићем, који постаје министар ун. послова у Влади Србије?!?!  :o Особа који је био један од главних Слобиних људи?!

Волео бих да чујем ваша мишљења о изневереним идеалима Петог октобра, и шта сте заправо очекивали од тога.

Још на теми Митови и легенде, рекли смо да је и ово један сумњив догађај у нашој историји, што ја верујем и да јесте... па ћемо га анализирати, да видимо где су ти тајни конци, који нам и данас праве саплитање и омче.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Петооктобарске заблуде и очекивања - by дрвосеча - 10-04-2010, 03:41 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)