09-01-2010, 09:21 PM
Прво ми није било јасно како је брат СЕВЕР у позајмљене играче заборавио да дода Блажића,али сам ево сад налетео на ту вест!та је ту је,надам се само да неће улазити пуно у игру!ајде док је још откључана тема да ја сумирам из свог угла ! аџић као глави и одговорни избегао је за длаку одлазак из клуба,а да ли је заслужио да остане показаће се већ за 2,3 месеца,тачније до краја јесење сезоне! Писао сам малопре у теми Фк,па не бих превише да развлачим,све у свему највећи проблем је одбрана и она под хитно мора да се доведе у ред,да се уиграју михајловић и Ли Ади!То је почетак!Од осталих играча мислим да су калуђеровић и Тошић највећа појачања,не само овог прелазног рока,већ неколико сезона уназад !!!Дај Боже да ова екипа,краси постере и да стоји поред шамионских тимова Црвене Звезде!!!!
Пијанац: Део поруке који крши тачку 6. Правилника под-форума ''Терен'' је обрисан! Санкција је ОПОМЕНА!
Пијанац: Део поруке који крши тачку 6. Правилника под-форума ''Терен'' је обрисан! Санкција је ОПОМЕНА!