08-02-2010, 09:16 PM
(08-02-2010, 07:23 PM)CEBEP link Wrote:Зестоне,
Звезда увек тежи ка нечем већем и бољем. Узор треба да нам буде Арсенал или било који клуб такве класе и успеха. Поређење баш зато и треба да се прави са најуспешнијим светским клубовима по разно-разним питањима и то треба да буде узор и звезда водиља како и шта даље. Све је могуће само треба имати људе са калибром, идејом и знањем којима ће бити дозвољено да испливају на површину и покажу колико и шта могу. Звезда је увек била нека нова фора и алтернатива за наш народ. Звезда је много више од фудбалског клуба тако да само може да се пореди са најбољима јер јој је реално ту и место.
И хајде само мало обрати пажњу на тачку и зарез јер је тотално конфузно читати твој пост без знакова интерпункције. Још када би се негде ставило и велико слово где би нам био крај......
Наравно да треба да се угледамо на највеће клубове, али морамо да поставимо основу за то, а да притом имамо и неке резултате. Много смо ми удаљени од водећих клубова, да би већ сада могли по свачему да се угледамо на њих. Корак по корак уз резултате.
Ево, велика слова сам убацио, а што се тиче интерпункцијских знакова стављао сам их и раније. ...али да не гушим, нисмо на форуму "Граматика српског језика".