Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!!
(07-23-2010, 09:19 PM)CEBEP link Wrote:[quote author=MACAK link=topic=3829.msg81431#msg81431 date=1279916902]
Како то Звездин играч на позајмици а делимо паре са фк.рад

Због криминала и пустошења Звезде коју је претходна управа оставила иза себе као и због диловања са оним мафијашем ранком стојићем на нашу штету. Због лошег уговора сада уместо да све паре ми добијемо јер је Савић наше дете, ми делимо лову са Радом.....
[/quote]

И још због једне ствари !!!А то је размишљање ових нових клинаца,дај да одиграм једну ,две сезоне и да се што пре продам!!!Брига их за клуб,није им циљ да оставе траг на Маракани,да их памте,већ само дај паре!!!!Морам да цитирам једног од најбоњих ЗВЕЗДИНИХ играча у последњих 20 година :
Не живим ја сан већ своје циљеве и амбиције. Сан сам проживео на Маракани. Нисам као клинац сањао дрес Манчестера или Реала, већ дрес Звезде, капитенску траку на руци и гол Партизану! И све сам то остварио. Једино што нисам, а о чему сам као клинац маштао у Ужицу, да после поготка против црно белих отрчим на Северну трибину и - не вратим се на терен. Да поновим Звезда је сан а Манчестер доказивање, професионализам -рекао je Немања Видић !!!
Један Видић,,Баста,Јанковић,Ковачевић су били на каљењу у Јединству из Уба,па им никад није пало на памет да напуштају све,и да иду преко гране !Имали су циљ,сан који су желели да досањају и који су на срећу свих нас који живимо за Црвену Звезду досањали ! Е тако ови данашњи ''Звездаши'' не размишљају и од тога све креће ! Да смо изгубили доброг играча на којем је лежала будућност Звездине одбране-јесмо!Да смо изгубили који милион,када би га за коју годину продавали-јесмо,али опет бити тако дрзак и безобразан условљавати клуб који те је створио и који је много већи и од њега и од свих нас је СРАМОТА !!! Нек се стиди и он и његов отац и нек им то буде на част !!!! Нема разлога да неверујемо у управу и у то да ћемо довести једног младог,перспективног играча који ће чинити будућност Звездине одбране,али и играча који ће морати одма да се доказује и стасава у новог Немању Видића !!!!

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2010!!! - by Храбро срце - 07-23-2010, 10:44 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: